Įkraunama...
Įkraunama...

Praradusių, bet ne viltį,

QUOTE(Markata @ 2014 10 23, 15:17)
tyrimas susideda is 5 daliu, nuejusi is karto pasakai kad del AFS ir jie zino, bet yra vienas mazas bet su siuo tyrimu. Kartais si sindroma rasti labai sudetinga, be to kartais pasireiskia vadinamoji leideno mutacija (ar kazkas panasaus, nebeprisimenu pavadinimo tiksliai). Todel net ir neigiamas atsakymas nevisada yra teisingas. Kalbu is asmenines patirties.

O kaip tada tu sužinojai, kad tau AFS? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 23, 15:16)
O kaip tada tu sužinojai, kad tau AFS?  blink.gif

Mano pirmas tyrimas atejo neigiamas, antras - buvo ant pacios ribos, kaip ir tyrimas teigiamas , bet gydytoja negalejo iki galo patvirtinti. Dabar dar karta darys man tyrima, kad galu gale patvirtintu.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 10 23, 14:17)
Todel net ir neigiamas atsakymas nevisada yra teisingas. Kalbu is asmenines patirties.

drinks_cheers.gif
Mano visi tyrimai buvo geri. AFS taip pat, bet Abraitis vistiek rekomendavo gert aspiriną- pradėt mėnesį prieš planuojant pastoti, baigt 36 savaičių. Tą ir dariau. Su penktu nestuke.gif greičiausiai pradėjau gert per vėlai (dar maitinau, bijojau pakenkt dukrai). Dabar turiu kuo džiaugtis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grucė: 24 spalio 2014 - 07:18
QUOTE(Grucė @ 2014 10 24, 07:13)
drinks_cheers.gif
Mano visi tyrimai buvo geri. AFS taip pat, bet Abraitis vistiek rekomendavo gert aspiriną- pradėt mėnesį prieš planuojant pastoti, baigt 36 savaičių. Tą ir dariau. Su penktu  nestuke.gif  greičiausiai pradėjau gert per vėlai (dar maitinau, bijojau pakenkt dukrai). Dabar turiu kuo džiaugtis  bigsmile.gif

Kaip faina smile.gif Man tai bus jau penktas bandymas ir si karta su aspirino pagalba labai tikiuosi, kad sekmingas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 24 spalio 2014 - 08:22