Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

wink.gif+2011 02 06, 15:32-->
QUOTE(mergaitee wink.gif @ 2011 02 06, 15:32)
Sveikos mamytės smile.gif Aš esu 10 metų ir man greitai bus 11.Noriu paprašyti liemenėlės, bet kaip?Tiesiog gėdijuosi ir viskas  doh.gif turiu vieną nusipirkusi sportinę, bet neparodžiau gal vos ne metus  blink.gif neįsivaizduoju kaip man pasielgti... ax.gif Gal galite patarti  g.gif

Nueini pas mama ir sakai mama man jau reikia liemeneles as jauciuosi ne kaip pries kitas klaes mergaites ir t.t.
Atsakyti
wink.gif+2011 02 09, 12:45-->
QUOTE(mergaitee wink.gif @ 2011 02 09, 12:45)
Nepanikuojam  lotuliukas.gif 

Bišk ne tą parašiau lotuliukas.gif turėjo būti nepainiojam doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kalbant apie tecius, tai visaip buna. Kartais teciai dar ir supratingesni uz mamas pasitaiko. Tad painioti ar nepainioti - cia jau labai individualus klausimas. Daugiau priklauso nuo mergaites ir tecio tarpusavio sutarimo.
Atsakyti
Sveikos mamytės ir ne mamytės, man 13 metų. 4u.gif Papasakosiu savo istoriją kaip mama man nupirko pirmąją liemenėlę. Tai va, aš nuo pat kiek save atsimenu, nešioju apatines maikutes. O dabar kaip man 12 tokių maikučių mano ūgiui neberandu. Tai mama pasiūlė nusipirkti tokią sportinę, iš Utenos trikotažo. Aš sutikau, nes jau senai norėjau liemenėles. Taigi taip ir pradėjome pirkti liemenukus. Gyvenu kaime taigi nėra ten tų liemėnlių mergaitiškų. Tai kaip tik nuvažiuojame į didesnė miestą tai visada grįžtų su liemenėle. Vat prieš savatę nusipirkau liemenėlę, neužsegamą, su pakietinimais. blush2.gif Bet labai norėčiau užsegamos, bet paprašyti nedrįstų, pasiūlykit ką daryti. ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paauglė.. @ 2011 02 14, 16:23)
Sveikos mamytės ir ne mamytės, man 13 metų. 4u.gif  Papasakosiu savo istoriją kaip mama man nupirko pirmąją liemenėlę.  Tai va, aš nuo pat kiek save atsimenu, nešioju apatines maikutes. O dabar kaip man 12 tokių maikučių mano ūgiui neberandu. Tai mama pasiūlė nusipirkti tokią sportinę, iš Utenos trikotažo. Aš sutikau, nes jau senai norėjau liemenėles. Taigi taip ir pradėjome pirkti liemenukus. Gyvenu kaime taigi nėra ten tų liemėnlių mergaitiškų. Tai kaip tik nuvažiuojame į didesnė miestą tai visada grįžtų su liemenėle. Vat prieš savatę nusipirkau liemenėlę, neužsegamą, su pakietinimais.  blush2.gif Bet labai norėčiau užsegamos, bet paprašyti nedrįstų, pasiūlykit ką daryti.  ax.gif  doh.gif

kitąkart kai važiuosit šopintis miestan, nusipirk pati mirksiukas.gif
Atsakyti
nu as pati tai irgi 10 metu :)tai vat,liemenele isigijau neseniai 4u.gif as pasiuliau mamai nueiti apsipirkti rubu,ji sutiko.Mes nuvaziavome i akropoli ir as nuejau i takko parduotuve.as mamos paprasiau apziureti ir paieskoti man kokiu graziu rubu o pati nuejau prie liemenuku lotuliukas.gif apziurejau visus isirinkau graziausia ir nuejau prie mamos thumbup.gif as sakau 'mama gali nupirkt" mama- "jo...eik pasimatuok ar tiks"... doh.gif nu as nubegau, pasimatavau tiko ir mama nupirko tongue.gif nu tai dabar mums liemenuku pirkimas nebera toks gedingas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu jūsų mergaitės, kaip gali būt gėda prašyti mamos liemenėlės? smile.gif aš savo pirmąją nusipirkau kartu su mama, 12 metų. buvom apsipirkt rūbų parduotuvėj, ir užsukom į apatinio trikotažo skyrių, tai paprašiau mamos ir nupirko : ) nieko čia gėdingo, ir tikrai nėra ko bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
pamenu savo pirmąją liemenėlę, dar dabar kaip prisiminimą turiu biggrin.gif mama iš darbo grįždama tris atvežė, be pakietinimų, užsegimų, bet patogias labai. ir apimtis pataikė ir dar spalvą mano mėgstamiausią paėmė tongue.gif džiaugiausi labai ir nešiojau, vėliau po mėnesio su pakietinimais atvežė jau tai nuo tada tik pakietintas nešioju, man patogiau daug. O kurios bijo paprašyt ar mama neperka tikrai gali pasitaupyt ir nusipirkt, juk yra pigių už 10-20 litų, tik ieškot reikia, juk neišmes mama tongue.gif O mamos, nupirkit mergaitėms, kad ir neturi ką dėt, juk paauglystėj skauda krūtinę labai, o ir dukra žinos, kad suprantat kaip jaučiatės rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Moonte,2011 02 08, 21:45]
Perskaiciau posta ir pagalvojau, ar jus kada nors draugavote?

Kita vertus, jei as buciau jusu dukra, drauge ir t.t. tikrai nesikreipciau pagalbos, nes jus pirmu savo teiginiu atstumete, o ne bandote suprasti...

Čia mano pusseserė rašė ir ji nesupranta tokio dalyko, kaip dukros nedrįsta pas savo mamas prašyti liemenukų. Dėl to ir taip negražiai ir atstumiančiai atsakė Taigi atsiprašau už ją. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2011 02 08, 23:46)
mamos protingiau padarytų, jei tų liemenėlių nupirktų iš anksto, kol dukra dar nepradėjo gėdytis ar kompleksuoti. tegu guli stalčiuj -- kai prireiks, dukra pati pasiims be papildomų diskusijų. suaugę būna užmiršę, kaip jaučiasi vaikai -- atrodo kas čia tokio paprašyt liemenėlės. o tai iš tikrųjų NEJAUKU, ypač jei mamos kada anksčiau pademonstravo nesupratingumą ar kaip nors nevykusiai pasišaipė.

ir tik nepainiokit TĖČIŲ į moteriškus reikalus nono.gif:

Visiškai su jumis sutinku. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne mamytes man siandien mama nupirko sportini lemenuka man 9 bet krutine jau auga blush2.gif dabar patogiau jauciuosi pasakiau kad mano klasiokes jau nesioja ir dar pasakiau kad labai grazus..
Atsakyti
Mano mamai visiškai neįdomu ar man reikia ar ne.Man 14,labai norėčiau,kad mama bent paklaustų ar reikia.Pati turiu nusipirkus ne vieną,bet dabar reikia juodos. Sakyti nenoriu -nesupras tikrai.
verysad.gif
Šiaip liūdna,kad turiu tokią nesupratingą mamą.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Būsima panelė @ 2011 02 26, 20:53)
Sveikos mamytes ir ne mamytes man siandien mama nupirko sportini lemenuka man 9 bet krutine jau auga  blush2.gif dabar patogiau jauciuosi pasakiau kad mano klasiokes jau nesioja ir dar pasakiau kad labai grazus..

thumbup.gif

O as turiu dvi dukras. Vyresnioji yra labai uzdara ir niekada man nebutu pasakiusi, kad jai reikia liemenuko. Ji augo labai liekna, tai as jai pirma liemenuka nupirkau pati turguje su pakietinimais pati maziausia, visai grazu. Tada jis jai dar buvo per didelis, bet pasakiau, kad uzsidetu, kada reikes. O kitai dukrai liemenuka pirkom jau ne Lietuvoj, tai ir rasti ju buvo gal lengviau. ( nezinau, kodel lengviau, kad ir Lietuvoj visai nesunku - turguje ju graziu kiek tik nori ). As is anksto apgalvojau, kad nuejus i parduotuve reiketu nupirkti dukrai liemenuku. Buvo vasaros pradzia ir mes vaikstinedamos po parduotuve lyg visai netycia uzsukome prie liemenuku. As jos ir paklausiau, gal reiketu nusipirkti? Pasitareme, kokiu spalvu jos vasariskos maikutes ir liemenuku nusipirkome keleta, kad turetu, kuo pasikeisti. Jokio didelio nepatogumo lyg ir nebuvo - dukra prieme tai naturaliai. Nors siaip seimoje pas mus tokiu aptarinejimu irgi, kaip ir nebuna... Kas kiek laiko as vis pasiulau jai juos atsinaujinti - isigyti vis nauju.
Todel noriu raginti mamas tuo pasirupinti. Kas gi daugiau tuo pasirupins, jei ne mama ? Zinoma, kad paaugliukei mergaitei yra nedrasu pirkti toki pirkini. Be to, kad tai yra liemenukas, dar reikia zinoti, koki dydi nusipirkti. Tai yra per sudetinga padaryti 11-metei, 13- metei mergaitei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 05 kovo 2011 - 16:39