QUOTE(Būsima panelė @ 2011 02 26, 20:53)
Sveikos mamytes ir ne mamytes man siandien mama nupirko sportini lemenuka man 9 bet krutine jau auga

dabar patogiau jauciuosi pasakiau kad mano klasiokes jau nesioja ir dar pasakiau kad labai grazus..
O as turiu dvi dukras. Vyresnioji yra labai uzdara ir niekada man nebutu pasakiusi, kad jai reikia liemenuko. Ji augo labai liekna, tai as jai pirma liemenuka nupirkau pati turguje su pakietinimais pati maziausia, visai grazu. Tada jis jai dar buvo per didelis, bet pasakiau, kad uzsidetu, kada reikes. O kitai dukrai liemenuka pirkom jau ne Lietuvoj, tai ir rasti ju buvo gal lengviau. ( nezinau, kodel lengviau, kad ir Lietuvoj visai nesunku - turguje ju graziu kiek tik nori ). As is anksto apgalvojau, kad nuejus i parduotuve reiketu nupirkti dukrai liemenuku. Buvo vasaros pradzia ir mes vaikstinedamos po parduotuve lyg visai netycia uzsukome prie liemenuku. As jos ir paklausiau, gal reiketu nusipirkti? Pasitareme, kokiu spalvu jos vasariskos maikutes ir liemenuku nusipirkome keleta, kad turetu, kuo pasikeisti. Jokio didelio nepatogumo lyg ir nebuvo - dukra prieme tai naturaliai. Nors siaip seimoje pas mus tokiu aptarinejimu irgi, kaip ir nebuna... Kas kiek laiko as vis pasiulau jai juos atsinaujinti - isigyti vis nauju.
Todel noriu raginti mamas tuo pasirupinti. Kas gi daugiau tuo pasirupins, jei ne mama ? Zinoma, kad paaugliukei mergaitei yra nedrasu pirkti toki pirkini. Be to, kad tai yra liemenukas, dar reikia zinoti, koki dydi nusipirkti. Tai yra per sudetinga padaryti 11-metei, 13- metei mergaitei.