QUOTE(kakavaryte @ 2014 11 01, 00:55)
Juristas po skyrybu gyvena sode. Ten neturi interneto. Man asmeniskai tai atrodo truputi.... itartina. Bet nieko negali zinot...Mane baugina juristo pareigos ir jo amzius. Bet jei neiseis nieko su tuo jaunesniu, tada jau bus aisku tikrai.
Laiko yra. Nes sakiau, kad susimatysim savaites vidury, o susirasysim pirmadieni. As tiesiai, sviesiai pasakiau, kad mane baugina jo amzius ir apsispresiu tik po iseiginiu.. Susitikt ar ne. Nes keturias dienas is eiles dirbu ir I susitikima noriu ateiti pailsejus.
Jis man pasiule savaitgali paziureti filma. Bet dar neziurejau "Tri polugracii". Ir parase tokius zodzius... As lauksiu kitos savaites, nes noriu labia jums padovanoti geliu.
Jei jis butu 50 metu, as nesimetyciau. Bet pagalvojus, kad jam uz 2 metu bus 60, mane tai tikrai baugina.
O kas jau ten per stebuklingos pareigos? Juristas, jei jis nera teisejas, ar zinomas advokatas, tai tik eiline profesija, nei pajamos dideles, nei ka. Pilna Lietuva dabar teisininku, tik darbu neranda. Gyvena sode, ok, bet, kad intiko neturi uzsisakes, tai , matyt, nelabai kas su pinigais...Nueiciau viena karta i pasimatyma, galvos nieks nenukirs..
OK, lausksim rezultatu su tuo jaunesniu...