Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

QUOTE(Kaira @ 2014 11 08, 00:13)
perskaičiau tik pirmą žinutę (autorės) šioje temoje ir pagalvojau, kad ji turbūt nesupranta, kokia gali būti laiminga ir be diedo, nes tikrai labai daug šansų susirasti toookį asilą, kuris sudirbs ramų gyvenimą. o po to kils mintys kaip buvo gera be diedo  biggrin.gif

Čia kaip iš to anekdoto apie žydą, rabiną, uošvę ir ožką. Kartais žmonėms labai reikia prisikurti problemų, kad jas paskui spręstu, išspręstų ir džiaugtųsi smile.gif

QUOTE(Leksa @ 2014 11 08, 13:13)
arba daugiau problemu (kitaip skyrybu nebutu). Na, bet geriau bet koks, nei jokio, kaip gi motera be diedo  nail.gif

Nes nuo vaikystės kažkodėl mums kalama, jog be diedo mes esame kažkokios nevisavertės. Tam visi tie pasiseilėjimai apie "antrą obuolio puselę". Fui. Manau, kad kiekviena iš mūsų esame visapusė ir brandi asmenybė, kuri vertinga pati savaime ir būdama veina.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 08, 19:26)
thumbup.gif Ištekėjusi moteris turi begalę problemų.
Vieniša, tik vieną: KUR RASTI VYRĄ? biggrin.gif

:DDD Geras geras
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 10, 10:54)
Na ir? Gyvena ne vienas. Turi vaikų, anūkų. Bendrauja su artimaisiais. Žmogus turi teisę nesiskelbti visiems nauju romanu, kol dar pats nežino, ar tai bus rimti santykiai. Negaliu pakęsti, kai žmogus yra nedėmesingas ir skambina, kai ant seilės užeina, žinodamas, kad aš darbe, ar su vaikais.
Žinoma, viena, kai skambina su trumpa ir svarbia informacija. Ir kita, jei norėdamas pamurkti į ragelį frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif

kokia jūs pikčiurna. nesuprasi tų moterų. tai trūksta dėmesio, tai ne laiku, tai per daug.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 11 10, 11:09)
biggrin.gif  biggrin.gif Naivumas.
Ne vienas, tai reiškia, kad gali turėti  antrą pusę.
Oi oi, sutrukdys skambučiu. Du suaugę žmonės čia, jis vienas, jinai irgi jau ne su kūdikiais gyvena. Kad jau paparastas skambutis taip ,,sutraumuotų''.
Kodėl taip kalbu, todėl, kad taip pat buvo mano pažįstamai.  Jinai galėjo tik žinutę parašyti, niekada negalėjo skambinti pirma, dėl ,,įvairiausių'' priežasčių.  Paskui sužinojo, kad jis ne vienas gyvena.  smile.gif

4u.gif Yra ir tokia tikimybė. Gali būti neišsituokęs, gali būti išsituokęs, bet gyventi vienuose namuose. Jeigu jau turit tokių apgaudinėjimo pavyzdžių. Bet man visi susirašinėjimo draugai iš pažinčių visada tiesiai šviesiai: esu vedęs, ieškau to ir to, ar tai ne kliūtis? Kitas tiesiog parašė, kad yra vedęs ir jokių ten šakar makar nesitikėti, nori tik prasiblaškyti, pasirašinėti.
O kad žmogus ne visada gali ar ne visada nori bendrauti, tai jis turi tam teisę. Aš, nors ir mano vaikai žino apie tuos mano susirašinėjimus, bendravimus, vistiek nenoriu per daug reklamuotis, paprasčiausiai atmetu skambučius, nes jie yra man patys svarbiausi ir tuo metu nereikia man tų diedų. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 10, 11:16)
kokia jūs pikčiurna. nesuprasi tų moterų. tai trūksta dėmesio, tai ne laiku, tai per daug.

4u.gif negi jau kas tikisi jas suprast? lotuliukas.gif
jei žmogus visada skambina ne laiku, nors yra puikiai informuotas apie mano dienotvarkę ir ne kartą, tai jau jo problema. Ir kaip suprast, tarkim tokį triuką: paskambina, aš esu vonioj. Trumpam atsiliepiu, sakau, persuksiu po vonios. Persuku ir išgirstu: "tai kaip tu čia dabar man sugalvojai paskambinti?" blink.gif Mintyse kotletą iš jo padariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 10, 11:37)
4u.gif  Yra ir tokia tikimybė. Gali būti neišsituokęs, gali būti išsituokęs, bet gyventi vienuose namuose. Jeigu jau turit tokių apgaudinėjimo pavyzdžių. Bet man visi susirašinėjimo draugai iš pažinčių visada tiesiai šviesiai: esu vedęs, ieškau to ir to, ar tai ne kliūtis? Kitas tiesiog parašė, kad yra vedęs ir jokių ten šakar makar nesitikėti, nori tik prasiblaškyti, pasirašinėti.
O kad žmogus ne visada gali ar ne visada nori bendrauti, tai jis turi tam teisę. Aš, nors ir mano vaikai žino apie tuos mano susirašinėjimus, bendravimus, vistiek nenoriu per daug reklamuotis, paprasčiausiai atmetu skambučius, nes jie yra man patys svarbiausi ir tuo metu nereikia man tų diedų. smile.gif
Papildyta:

4u.gif negi jau kas tikisi jas suprast? lotuliukas.gif
jei žmogus visada skambina ne laiku, nors yra puikiai informuotas apie mano dienotvarkę ir ne kartą, tai jau jo problema. Ir kaip suprast, tarkim tokį triuką: paskambina, aš esu vonioj. Trumpam atsiliepiu, sakau, persuksiu po vonios. Persuku ir išgirstu: "tai kaip tu čia dabar man sugalvojai paskambinti?" blink.gif Mintyse kotletą iš jo padariau doh.gif

kas čia per nesąmonė. išsiskyrei, susirask kur gyvent. kas per virimas vienose sultyse.
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 11 09, 19:10)
Mane baugina, kad jis yra labai analizuojantis mano zodzius, yra labai protingas, apsiskaites, o as noriu paprastumo...
Vienu zodziu, visu pirma man paciai labai reikia dirbti su savim
Bet su juo nera lengva, vis jauciuos kazkaip isitempusi, nesu savimi.

Žinoma, spręsti Jums, bet aš tai dėl naujos pažinties ir dar dėl to, kuris nuteikia nemaloniai, tikrai nepulčiau keistis. Kam Jums toks diedas, su kuriuo, cituoju "nėra lengva, vis jaučiuosi kažkaip įsitempusi, nesu savimi"? Paskaitykit, ką pati parašėt, negi to Jūs to siekait? Būti įsitempusi ir nesavimi? doh.gif Man tai jokios aplinkybės nesvarbios, jei su žmogum negera, nesaugu, nemalonu būti, tai kam tai daryti? g.gif
Atsakyti
O kiek kartų buvot susitikę? Vieną? Tai gal normalu, kad jaudinatės, jaučiat įtampą, nes gal norit jam patikt. Priprasit, atsipalaiduosit, būsit savimi. O kad jis išmintingesnis už jus-šaunu, bus galimybė ir jums tobulėt. Dėl sms rašymo, perskambinimo-nesureikšminčiau. Juk jūs nieko nesat vienas kitam pasižadėję, ko negalėtumėt įvykdyt. O jei nėra chemijos iš pat pradžių, ji gali ir neatsirast...
Atsakyti
Aha , tokiam amžiui chemija jau biški kitokia . Reakcijos greitis nebe žaibiškas .
Atsakyti
QUOTE(Idioma @ 2014 11 10, 10:15)

Nes nuo vaikystės kažkodėl mums kalama, jog be diedo mes esame kažkokios nevisavertės. Tam visi tie pasiseilėjimai apie "antrą obuolio puselę". Fui. Manau, kad kiekviena iš mūsų esame visapusė ir brandi asmenybė, kuri vertinga pati savaime ir būdama veina.

super pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As nesuprantu, kam jus irodinejat autorei, kad jai vienai gerai, jeigu jai negerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 10, 15:23)
As nesuprantu, kam jus irodinejat autorei, kad jai vienai gerai, jeigu jai negerai? biggrin.gif

Tai, kad ji rašo, jog ir su vyru negerai g.gif
Atsakyti
Tas noras patikti tai blogo auklejimo pasekmė .
Ir sukelia vienišuma , nepasitikėjima savimi , bijoma kam nors neitikti . Todėl pirmiausia reikia pasijusti tuo , kuriam stengsis itikti , o ne tu stengsies itikti kažkam .
Moterys jau esat brandžios , kai kurios gyvenimo tiesos turetu but savaime aiškios . Pav . tikrai protingi ir išmintingi žmones pernelyg šito nedemonstruoja , kiekvieno žodžio nekomentuoja ir juo lab nesigiria . Dar tas noras kažko paprasto , bet su tuo paprastu tik nusirisi i žemesni lygi . Autore , ne vyro jums reikia pirmiausia , visi jusu postai teigia , kad norit kažka prisijaukint . Visgi galvoju , kad moters sprendimas prisijaukint vyra buvo kvailiausias poelgis . vaizdinę priemone pridedu http://www.youtube.c...h?v=BQU1lVreEg0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 10 lapkričio 2014 - 16:05
Autorei vienai yra gerai, ir ji eina tuo keliu, kad tai suprasti smile.gif
Atsakyti