Kakavaryte kur jūs?

Oho kokį širšalą užkėliau
Ši tema man pasirodė pakankamai linksma, o temos autorė labai simpatiška. Ir pasišaipyti visai tinkama vieta. Bet, pasirodo, viskas kur kas rimčiau.
Pasakysiu nuo dūšios: nenorėtau, kaip nuo dūšios pasakytų kiekviena. Bet yra kaip yra. O dėl sekso, tai didelių erezijų čia nepaskleidžiau. Dar Šekspyras rašė, kad kūno geiduliai sumaišo protą. 43 metų moteriai, metus gyvenusiai be vyro, padoriai, išauklėtai nedalinti savęs ir t.t., pasąmonė kuria beprotiškiausius scenarijus. Nepykit už prozą, kažkas panašaus, kai išbadėjęs puola prie sužiedėjusios duonos ir neatsidžiaugia jos skoniu.
Prisipažinsiu dar kartą: nesu buvusi toje komisinėje, todėl nemanau esanti tuo klausimu kokia analitikė. Tiesa, kažkada, matyt, netyčia papuoliau el. pašte siautėjančius socialinius tinklus ir, kol susiprotėjau užsiblokuoti, gavau krūvą nuotraukų ir žinią, jog moters galiojimo laikas baigiasi po 55-erių... Jeigu visiškai rimtai, nieko blogo tie pažinčių portalai, bent jau geriau nei eiti į šokius ir laukti, kol koks pilvūzas teiksis pakviesti, Ar į kavinę ir ten dairytis kaip išbadėjusiai. Labai sveikinu tas, kurios internete susirado gyvenimo meilę. Kažkaip ir nesistebiu tuo. Ypač jei susiejo bendra veikla ar pomėgiai. Bet ... vis tiek juokingai atrodo vyrai pod pedesiat, įtraukę pilvus prie mašinų, rašantys sms ,,Labux, ką tu? bučiux" (kažkur skaičiau, jei ką) Na, nenuvilktų manęs į pasimatymą ne su trosu...
Dėl man patinkančių žvejų, girtuoklių ir t.t. (prigalvojot daugiau, negu parašiau) tai nusiraminkit. Nepatinka. Bent jau yra antroje vietoje dėl nepatikimo
Žiūriu, kad man jokie vyrai nebepatinka. Jeigu ilgiau pasitrinsiu tokiose temose, tai, jaučiu, išvis pakeisiu seksualinę orientaciją. Tiek daug šmaikščių, linksmų, rimtų, nagais ir ragais ginančių savo nuomonę moterų ir nėra tikrų vyrų. Na, absurdas kažkoks.
Sėkmės kakavarytei

Ši tema man pasirodė pakankamai linksma, o temos autorė labai simpatiška. Ir pasišaipyti visai tinkama vieta. Bet, pasirodo, viskas kur kas rimčiau.
QUOTE(Leksa @ 2014 11 11, 21:01)
tai taip nuo dusios pasakykit dabar, ar noretut, kad tas vedes butu jusu vyras?????
Pasakysiu nuo dūšios: nenorėtau, kaip nuo dūšios pasakytų kiekviena. Bet yra kaip yra. O dėl sekso, tai didelių erezijų čia nepaskleidžiau. Dar Šekspyras rašė, kad kūno geiduliai sumaišo protą. 43 metų moteriai, metus gyvenusiai be vyro, padoriai, išauklėtai nedalinti savęs ir t.t., pasąmonė kuria beprotiškiausius scenarijus. Nepykit už prozą, kažkas panašaus, kai išbadėjęs puola prie sužiedėjusios duonos ir neatsidžiaugia jos skoniu.
Prisipažinsiu dar kartą: nesu buvusi toje komisinėje, todėl nemanau esanti tuo klausimu kokia analitikė. Tiesa, kažkada, matyt, netyčia papuoliau el. pašte siautėjančius socialinius tinklus ir, kol susiprotėjau užsiblokuoti, gavau krūvą nuotraukų ir žinią, jog moters galiojimo laikas baigiasi po 55-erių... Jeigu visiškai rimtai, nieko blogo tie pažinčių portalai, bent jau geriau nei eiti į šokius ir laukti, kol koks pilvūzas teiksis pakviesti, Ar į kavinę ir ten dairytis kaip išbadėjusiai. Labai sveikinu tas, kurios internete susirado gyvenimo meilę. Kažkaip ir nesistebiu tuo. Ypač jei susiejo bendra veikla ar pomėgiai. Bet ... vis tiek juokingai atrodo vyrai pod pedesiat, įtraukę pilvus prie mašinų, rašantys sms ,,Labux, ką tu? bučiux" (kažkur skaičiau, jei ką) Na, nenuvilktų manęs į pasimatymą ne su trosu...
Dėl man patinkančių žvejų, girtuoklių ir t.t. (prigalvojot daugiau, negu parašiau) tai nusiraminkit. Nepatinka. Bent jau yra antroje vietoje dėl nepatikimo

Sėkmės kakavarytei

QUOTE(kakavaryte @ 2014 11 09, 20:10)
Pasimatyme buvau, dziaugiuos, kad turejau but darbe po to.
ziauriai kazko bijau.
As nepajutau, kad patikau, o jis kalba, kad patikau.
Ir bendrauja ne taip, kaip laiskeliuose...
Bet as nesuprantu... ar man su nervais...baimes...bet labai blogai jauciuos pasisnekejus... kalbanes maloniai, bet kai padedu rageli...pasijuntu, kaip isgrezta... O jei nepaskambimna...ar zinutes neparaso..tada nervojuosi...
Jausmas toks...gal dar reikejo palaukt...gal geresni buciau radus...vis tik jo metai...
Ai tiesa mergaites...kaip suprasti.. Jis kazkaip vis sako..parasyk zinute...as tau pasuksiu... Bet vis man persa iniciatyva pradet pokalbi. Ar cia pas ji kokia nors sistema? nes mane nervuoja..Nori pasukti, tai suk. Kam reikia manes prasyti pirmai rasyti?
jis yra labai analizuojantis mano zodzius,
Bet su juo nera lengva, vis jauciuos kazkaip isitempusi, nesu savimi.
ziauriai kazko bijau.
As nepajutau, kad patikau, o jis kalba, kad patikau.
Ir bendrauja ne taip, kaip laiskeliuose...
Bet as nesuprantu... ar man su nervais...baimes...bet labai blogai jauciuos pasisnekejus... kalbanes maloniai, bet kai padedu rageli...pasijuntu, kaip isgrezta... O jei nepaskambimna...ar zinutes neparaso..tada nervojuosi...
Jausmas toks...gal dar reikejo palaukt...gal geresni buciau radus...vis tik jo metai...
Ai tiesa mergaites...kaip suprasti.. Jis kazkaip vis sako..parasyk zinute...as tau pasuksiu... Bet vis man persa iniciatyva pradet pokalbi. Ar cia pas ji kokia nors sistema? nes mane nervuoja..Nori pasukti, tai suk. Kam reikia manes prasyti pirmai rasyti?
jis yra labai analizuojantis mano zodzius,
Bet su juo nera lengva, vis jauciuos kazkaip isitempusi, nesu savimi.
Is mano patirties.
Sitokia savijauta buna, kai pasamone fiksuoja negerus zenklus, nors prie "apciuopiamu" dalyku negali prikibti. Pagal tai, ka fiksuoja protas - viskas gerai, bet pasamone "skaito" balso tona, kuno kalba, zvilgsnius ir t.t., ir sako "NEGERAI".
Su laiku ir ivykiais pasamones info pasitvirtina, kazkuriuo momentu suvoki kas, kaip ir kodel.
Jus, panasu, esate kaip tik tokioje situacijoje. Nurimkite, maziau stenkites jam patikti, daugiau stebekite ji, isiklausykite i save. Kada, po kokiu zodzio, kokioje situacijoje pasijuntate blogai. Apie ka buvo kalba.
Arba save prievartaujate. Zmogus jums netinka, bet vienatve baisesne, todel tesiate.
Na nezinau. Apmastykite.

QUOTE(Leksa @ 2014 11 09, 20:16)
manyciau, kad vyras tiesog nori prisitaikyti prie jusu, kad galetut bendrauti jums patogiu metu. O, kad perskambina, tai arba jam nemokami pokalbiai arba zino, kad jis daugiau uzdirba ir gaili jusu pinigu.
Manyciau viskas cia gerai.
Manyciau viskas cia gerai.
Gal.
Bet.
Gyvena sode, kuriame neturi interneto (bendrauja tik/beveik tik pirmadieniais-penktadieniais?) ir jam negalima tiesiogiai paskambinti?...

O gal manipuliatorius koks. "Matuoja temperatura" ?

QUOTE(Malena @ 2014 11 10, 20:32)
Man irgi patinka, kai zmogus drista ivardinti tiesa.

QUOTE(Aimma @ 2014 11 11, 23:08)
gavau krūvą nuotraukų ir žinią, jog moters galiojimo laikas baigiasi po 55-erių...
O, tai dar visai neblogai, sakyciau.

Nors.
54-u dar uoga, o vat sueina 55-i ir ta pacia diena pypiec, ar ne?

55-iu vienai jau seniai ragai, o kita dar vai vai kokia. Kaip ir vyrai, beje. Bet zmonems reikia ribu ir konkretumo. Na tegu, zinoma, tegu.

QUOTE(Razul @ 2014 11 12, 13:40)
Is mano patirties.
Sitokia savijauta buna, kai pasamone fiksuoja negerus zenklus, nors prie "apciuopiamu" dalyku negali prikibti. Pagal tai, ka fiksuoja protas - viskas gerai, bet pasamone "skaito" balso tona, kuno kalba, zvilgsnius ir t.t., ir sako "NEGERAI".
Su laiku ir ivykiais pasamones info pasitvirtina, kazkuriuo momentu suvoki kas, kaip ir kodel.
Jus, panasu, esate kaip tik tokioje situacijoje. Nurimkite, maziau stenkites jam patikti, daugiau stebekite ji, isiklausykite i save. Kada, po kokiu zodzio, kokioje situacijoje pasijuntate blogai. Apie ka buvo kalba.
Arba save prievartaujate. Zmogus jums netinka, bet vienatve baisesne, todel tesiate.
Na nezinau. Apmastykite.
Na nezinau. Apmastykite.

Labai geri pastebėjimai. kakavarytei reikėtų įsiskaityti. taip neretai būna. po visko klausiam savęs "ir kur buvo mūsų galva"

beje,o kaip įmanoma negalėt susisiekt tiesiogiai su žmogum? juk telefonus visi turi šiais laikais, net sukriošusios babytės mobiliakus turi.
QUOTE(*MM* @ 2014 11 12, 13:34)
Labai geri pastebėjimai. kakavarytei reikėtų įsiskaityti. taip neretai būna. po visko klausiam savęs "ir kur buvo mūsų galva" 
beje,o kaip įmanoma negalėt susisiekt tiesiogiai su žmogum? juk telefonus visi turi šiais laikais, net sukriošusios babytės mobiliakus turi.

Negalima susisiekti, nes jis kito laiku to nenori/ negali

QUOTE(Demetra @ 2014 11 12, 19:57)
Negalima susisiekti, nes jis kito laiku to nenori/ negali
. As specialiai paskambinciau kitu laiku, paziureciau, kaip reaguos. Ir be jokiu sms pries skambuti.

Tai aisku...kas cia per nurodinejimai daba
kam butinai reikia to vyro kai tau virs 40? Ar vyras padarys tave laiminga? Gal paciai reikia jaustis laimingai. Geriau juk vienai nei su kokiu paslemeku, kokie veisiasi internetinese svetainese. Tuo labiau, jeigu seima jau buvo ir vaiku yra. Ar reikia dar nauju problemu? Reikia susirasti ka veikti ir visos depresiskos mintys isgaruos. Man taip buvo, ieskojau, ieskojau, betko nenorejau, radau kazka, bet ir tas poasirode bet kas. O tie nebetkas yra vede. Kiek daug nuostabiu vyru aplink, bet jie vede. Tai ir gyvenu savo malonumui dabar. Jeigu koks puikus vyriskis atsiras, aisku, nespjauciau

Mačiau ir šioje temoje, ir ne tik vieną tokią mintį, kad visi subrendę vyrai, tie, kurie puikūs, geri, šaunūs- VEDĘ. Ir nebelabai yra kur padorų susirasti, nes tie kiti, nevedę- nieko verti.
O tai kaip su moterimis tada? Ar tai reiškia, kad visos ištekėjusios- tai puikios, šaunios, o va, jau tos, kur be vyro- niekam tikę?
Kaip čia taip yra?
O tai kaip su moterimis tada? Ar tai reiškia, kad visos ištekėjusios- tai puikios, šaunios, o va, jau tos, kur be vyro- niekam tikę?
Kaip čia taip yra?

QUOTE(Blue Rose @ 2014 11 13, 09:27)
Mačiau ir šioje temoje, ir ne tik vieną tokią mintį, kad visi subrendę vyrai, tie, kurie puikūs, geri, šaunūs- VEDĘ. Ir nebelabai yra kur padorų susirasti, nes tie kiti, nevedę- nieko verti.
Kaip čia taip yra?
Kaip čia taip yra?

Visi vienisi vyrai virs 40 - lopai, alkoholikai ar siaip kazkokie nevykeliai.
O moterys tai jau tobulos svajoniu nuotakos?
Visi pazintyse sedintys vyrai - irgi degradave ar siaip keistuoliai.
O vat moterys internetinese pazintyse tai puikios ir vertos princu milijonieriu be zalingu iprociu ir jokiu trukumu?
Nu nebuna taip. Gal metas i save kritiskiau pazvelgt.
QUOTE(susidomejus @ 2014 11 13, 08:41)
Kiek daug nuostabiu vyru aplink, bet jie vede.
QUOTE(Blue Rose @ 2014 11 13, 10:27)
Kaip čia taip yra?
Kaip čia taip yra?

Daug nuostabiu (is paziuros, biciules, is paziuros. Kaip paciai su jais gyventusi gi nezinote.

Daug paslemeku yra vede. Musa zmonas, prageria pinigus, eina per lovas ir dar ko tik nepridaro.
Daug nuostabiu moteru yra istekejusios.
Daug bjauriu bobu yra istekejusios.
Yra daug santuoku, kur vyras ir moteris yra normalus netobuli zmones, deja, vienas kitam netinkami.
Daug poru skiriasi. Va ir cia ne viena nesigyre esanti prigimtine cielkute. Dauguma turejusios seimas.

Kai moteris tampa vienisa po skyrybu, vyras irgi neisvengiamai tampa vienisas (ar bent jau nevedes).
As tikiu, ir tikrai yra nuostabiu vyru, issiskyrusiu su bjauriom bobom.
Yra nuostabiu vyru, issiskyrusiu su normalia netobula, jam is esmes ne(be)tinkama moterimi (bet kuris puikiai sutartu su kitokia, jumis pavyzdziui..

Va situ ir reikia ieskoti.
Ar ju veisiasi pazinciu portaluose - sito jau nezinau.
Bet.
Logiskai mastant.
KODEL NE?
Tik gal jie ten neuzsibuna?

Arba jie kaip aukso trupiniai smely.
Tula moteriske sijoja, sijoja, per anksti pavargsta ir numeta sieta tvirtai tikedama, kad gysla tuscia?