Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 10tema

QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 15:53)
linosiuke 4u.gif

Štai ką rado man Greisiuke...

http://www.nyufertil...embryo_transfer

Na kokia bebus pabaiga, džiaugiuosi, kad aplink yra tiek gerų žmonių 4u.gif

Tino, priimu virusiukus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai teisingai cia raso, balioniukai tau uz kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir laikom toliau viska suspaude kad tik skaiciai augtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 14:53)

Nu kaip absurdiškai beskambėtu, bet, cestrella, tu biški nėščia wub.gif Dabar palepink per savaitgalį geromis emocijomis savo mažiuką/ mažiukus ir žiūrėk jie pirmadienį jau lepins mus visas dideliais skaičiais wub.gif
Pasikartojam Pelargonijos mantrą - viskas bus GERAI thumbup.gif
Atsakyti
Cestrella, ramiai praleiskit savaitgali ir kalbink savo maziukus, kad pasiliktu wub.gif o mes irgi uz tave laikysim kumscius suspaude, kad kuo daugiau pasidaugintu skaiciukai wub.gif
Atsakyti
Panasu, kad visa veiksma praziopsojau, bet Castrella - merginos teisios, dar yra del ko pakovoti 4u.gif blush2.gif laikykis, mes tikrai su tavimi ir siunciam pozityvias mintis, kaip comma graziai pasake tu biski Nescia biggrin.gif wub.gif group.gif
Atsakyti
cestrella daugiau geru emociju ir aisku kartok Hcg, nes prisimenu is IVF forumo viena mergaite, kuriai 13dpi (jai sodino trecia diena) buvo Hcg apie 7, paskui graziai didejo ir ji jau turi leliuka, nes cia viskas buvo praitais metais pries kaledas, taip kad kai Hcg ne maziau uz 1, tai reiskia kabinas ir esi nescia nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 10 24, 18:41)
cestrella daugiau geru emociju ir aisku kartok Hcg, nes prisimenu is IVF forumo viena mergaite, kuriai 13dpi (jai sodino trecia diena) buvo Hcg apie 7, paskui graziai didejo ir ji jau turi leliuka, nes cia viskas buvo praitais metais pries kaledas, taip kad kai Hcg ne maziau uz 1, tai reiskia kabinas ir esi nescia  nestuke.gif

Cestrella, matai kokie tie skaičiukai skirtingi gali būti, taip kad nesilyginam ir laukiam antro HCG ramiai mirksiukas.gif Man tavo elgesys primena nėštuminę paniką lotuliukas.gif Man irgi taip buvo, tik daug anksčiau blush2.gif
Atsakyti
Greisiuke, o tu nekartosi HCG? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 10 24, 16:34)
Nu kaip absurdiškai beskambėtu, bet, cestrella, tu biški nėščia wub.gif Dabar palepink per savaitgalį geromis emocijomis savo mažiuką/ mažiukus ir žiūrėk jie pirmadienį jau lepins mus visas dideliais skaičiais wub.gif
Pasikartojam Pelargonijos mantrą - viskas bus GERAI thumbup.gif

Kaip gražiai skamba wub.gif Kalbinsiu, prašysiu, nurimsiu ir viską kas nuo manęs priklauso padarysiu, kad liktų mažyliai wub.gif
Greisiuke, man irgi ryte tokia mintis buvo toptelėjus, ir pamasčiau, kad gal man kaip tau užėjo priepuolis lotuliukas.gif
Dėkui visoms dar kartelį... 4u.gif Lauksiu pirmadienio, kaip tik turėsiu naujienų, kokios bebūtų, nedelsiant parašau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 10 24, 19:04)
Greisiuke, o tu nekartosi HCG?  4u.gif

Kartosiu turbūt rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Greisiuke kokios nuostabios naujienos o jau skaiciuku grazumas wub.gif wub.gif wub.gif

Cestrella, spaudziam kumscius , skaiciukai mazi, bet ne nuliniai, tikiu, kad pirmadieni jie bus kur kas didesni wub.gif wub.gif pagavai pacia pradzia savo kruopiuku wub.gif
Atsakyti
Greisiuke, gathering.gif
Atsakyti
HCG 846 wub.gif Augam ax.gif
Atsakyti