Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 10tema

QUOTE(Comma @ 2014 10 26, 20:56)
Vajetau, negalima vandens iš krano?  blink.gif Nieko apie nežinau  schmoll.gif O virinto iš krano irgi negalima? Apšvieskit merginos - nu aš visiškas kaimas  doh.gif Ko dar negalima ar būtina saugotis/žinoti?  g.gif

nu mes vežėmės gyvatuką (senoviškai), bet viešbučio kambary buvo virdulys, tai neprireikė, tai vandenį atsivirini ir geri. tiesa, arbata ne itin skani, bet vis be bacilų. pradžiai gerai.
Papildyta:
QUOTE(linosiuke @ 2014 10 26, 21:42)
Cestrella, as siuo metu vartoju beveik ta pati kaip ir tu - ovaboost, folbiol, cinka, selena, vitamina D. Bet laukiu dar siu Royal jelly, Q10, Maca, Inositol, Resveratrol, Omega. Planuoju juos pries IVF kartu su visais geriamais pavartoti.

O del liudesio man kazkaip kai buna blogai ir kai kas nors guodzia buna dar blogiau. Tad siunciu daug stiprybes balioneliu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Merginos, gal esate kuri pas zolininke Zana Jankovskaja lankiusis del nepastojimo problemu?

visi labai geri. thumbup.gif iš bičių produktų tinka lietuviškos žiedadulkės su vit.C.

man irgi lygiai taip pat: kai guodžiai ir sako neliūdėt, tik dar labiau liūdna verysad.gif

nedaėjau iki jos, nes eilės metams į priekį. aš pas kitą žolininkę ėjau - irgi labai nebloga. gal kažko stebuklingo nepadaro, bet suaktyvina organizmą, pagerina imunitetą (pernai nė karto nesirgau niekuo).
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 26, 22:14)
P.S. Mergaitės kokius dar papildus parekomenduotumėte pagerti?

Mums labai padėjo Edenos rekomenduotas Mumijo 4u.gif MV gėrė prieš IVF visą kursą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 10 26, 21:42)
Merginos, gal esate kuri pas zolininke Zana Jankovskaja lankiusis del nepastojimo problemu?

aš pas ją nuo 18metų lankausi smile.gif deja, kiek žinau, naujų pacientų nebepriima unsure.gif

o tu kaunietė? jei taip, labai rekomenduočiau pas Dainių Butvilą į akupunktūrą nueiti 4u.gif jis gal pastojimo stebuklo nepadarys, tačiau sustatys visą organizmą - eliminuos organizmo problemas, kurios gali įtakoti teigiamą rezultatą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 spalio 2014 - 09:16
QUOTE(RositaK @ 2014 10 27, 10:10)
aš pas ją nuo 18metų lankausi smile.gif deja, kiek žinau, naujų pacientų nebepriima  unsure.gif

o tu kaunietė? jei taip, labai rekomenduočiau pas Dainių Butvilą į akupunktūrą nueiti  4u.gif

Aciu Tino ir Rosita uz informacija. Zinau, kad ji nepriima nauju pacientu bet galvoju gal bandyti visus imanomus budus pas ja papulti smile.gif
Pas Dainiu esu lanksiusis. labai rimtai galvoju atnaujinti gydyma pas ji nuo lapkricio smile.gif tik truputi prisibijau nes einant pas ji man buvo pailgejes ciklas, o kai nutraukiau vel sugrizo viskas i senas vezes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 27 spalio 2014 - 09:24
QUOTE(Comma @ 2014 10 26, 19:56)
Vajetau, negalima vandens iš krano?  blink.gif Nieko apie nežinau  schmoll.gif O virinto iš krano irgi negalima? Apšvieskit merginos - nu aš visiškas kaimas Ko dar negalima ar būtina saugotis/žinoti?  g.gif

negalima, nes pas juos labai kalketas (ar chloruotas, nepamenu kuris variantas doh.gif ) vanduo. pirkom "bambali" 8lr vandens. o ir vandens "verslas" labai isvystytas, visuose kioskeliuose, visur ji pardavineja.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 27, 08:24)
Mums labai padėjo Edenos rekomenduotas Mumijo  4u.gif  MV gėrė prieš IVF visą kursą  4u.gif

Labas rytas visoms 4u.gif 4u.gif
Mumijus tikrai kazkoks tai atradimas drinks_cheers.gif siulau visu vyrams pavartoti, tikrai idomu ar daugiau poru jis pasiteisins 4u.gif Nes mes 2 metus pries tai kiek vartojome tai per IVF po jo ivyko kazkas tai tokio 4u.gif wub.gif

cestrella laikykis... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 27 spalio 2014 - 09:42
QUOTE(Edena @ 2014 10 27, 09:40)
Labas rytas visoms  4u.gif  4u.gif
Mumijus tikrai kazkoks tai atradimas  drinks_cheers.gif  siulau visu vyrams pavartoti, tikrai idomu ar daugiau poru jis pasiteisins  4u.gif  Nes mes 2 metus pries tai kiek vartojome tai per IVF po jo ivyko kazkas tai tokio  4u.gif  wub.gif

cestrella laikykis... angel_sadangel.gif

paskaiciau apie mumiju, tai ji ir moterys gali naudoti? 4u.gif nes niekur kaip ir nenurodyta, kad tik vyrams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 27 spalio 2014 - 10:10
QUOTE(RositaK @ 2014 10 27, 10:10)
aš pas ją nuo 18metų lankausi smile.gif deja, kiek žinau, naujų pacientų nebepriima  unsure.gif

o tu kaunietė? jei taip, labai rekomenduočiau pas Dainių Butvilą į akupunktūrą nueiti  4u.gif jis gal pastojimo stebuklo nepadarys, tačiau sustatys visą organizmą - eliminuos organizmo problemas, kurios gali įtakoti teigiamą rezultatą  4u.gif

drinks_cheers.gif ir dar jo adatėlės "labai nuramina, esant poreikiui"..pvz, prieš IVF ir pan. blush2.gif Cestrella - Laikykis.. sad.gif Labai tikėjau..sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 27 spalio 2014 - 10:19
QUOTE(magute @ 2014 10 27, 10:10)
paskaiciau apie mumiju, tai ji ir moterys gali naudoti?  4u.gif nes niekur kaip ir nenurodyta, kad tik vyrams.

Turbut ir moterys 4u.gif 4u.gif jeigu gauni jo naturalaus ( ne tabletem) tai ta uzpila reikia gert 3 k. dienoje pries maista, bet jis toks bjaurokas, as negeriau bet uosciau kad labai smirda biggrin.gif bet as manau kad abu gali, nes mes apie ji suzinojom kai rusiskam laikrasty sveikatos jis buvo aprasytas kaip stebuklas padejes kelioms poroms natural susilaukti vaiku 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif as tai nusipirkau tabletemis, kur rusiskus vaistus pardavineje, tik neaisku ar tabletem taip pat organizmas pasisavina, kaip skysta, nes pati skysto neradau niekur pirkt g.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už rekomendacijas, susidariau sąrašėlį ir lėksiu į vaistinę smile.gif

Bandau mergaitės laikytis... Tik, šį kartą nerandu viduje TIKĖJIMO, kad kitą kartą pavyks, kad nebus vėl nesėkmingas kartas... Visus ankstesnius IVF, turėdavau tikėjimo, kad darysiu, darysiu tol kol bus TAS mano kartas, o dabar jau nerandu tikėjimo ir mąstau gal palikti viską kaip yra verysad.gif

Apie Dainių Butvilą esu girdėjusi labai gerus atsiliepimus!

Beje, vanduo pas turkus iš krano baisiai chloruotas doh.gif Man kaip plaukus išsausino tas chloruotas vanduo doh.gif kas vyksite rekomenduoju pasiimti kokią drėkinančią kaukę, na bent jau man ji būtų nepamaišiusi smile.gif O vandenuką pirkdavome prekybos centre, arba bet kokiam jų markete, nes tikrai jo visur pilna mirksiukas.gif

Gavau iš Elis atsakymą, kad perduos info daktarei ir rytoj atsiųs atsakymą dėl mano nesėkmės...

Visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 27, 12:54)
nerandu viduje TIKĖJIMO, kad kitą kartą pavyks, kad nebus vėl nesėkmingas kartas...

nei viena nesame apsaugotos nuo nesėkmės, deja. Pavyks ar ne - šito NIEKAS negali atsakyti.
Bet ta vienintelė kruopelė "o gal" ir palaiko tikėjimą. Niekas mums jo neįpūs, pačios turim kažkur rast jo bent krislelį viduje wub.gif 4u.gif
Atsakyti