QUOTE(Comma @ 2014 10 26, 20:56)
Vajetau, negalima vandens iš krano?
Nieko apie nežinau
O virinto iš krano irgi negalima? Apšvieskit merginos - nu aš visiškas kaimas
Ko dar negalima ar būtina saugotis/žinoti? 

nu mes vežėmės gyvatuką (senoviškai), bet viešbučio kambary buvo virdulys, tai neprireikė, tai vandenį atsivirini ir geri. tiesa, arbata ne itin skani, bet vis be bacilų. pradžiai gerai.
Papildyta:
QUOTE(linosiuke @ 2014 10 26, 21:42)
Cestrella, as siuo metu vartoju beveik ta pati kaip ir tu - ovaboost, folbiol, cinka, selena, vitamina D. Bet laukiu dar siu Royal jelly, Q10, Maca, Inositol, Resveratrol, Omega. Planuoju juos pries IVF kartu su visais geriamais pavartoti.
O del liudesio man kazkaip kai buna blogai ir kai kas nors guodzia buna dar blogiau. Tad siunciu daug stiprybes balioneliu
Merginos, gal esate kuri pas zolininke Zana Jankovskaja lankiusis del nepastojimo problemu?
O del liudesio man kazkaip kai buna blogai ir kai kas nors guodzia buna dar blogiau. Tad siunciu daug stiprybes balioneliu

Merginos, gal esate kuri pas zolininke Zana Jankovskaja lankiusis del nepastojimo problemu?
visi labai geri.

man irgi lygiai taip pat: kai guodžiai ir sako neliūdėt, tik dar labiau liūdna

nedaėjau iki jos, nes eilės metams į priekį. aš pas kitą žolininkę ėjau - irgi labai nebloga. gal kažko stebuklingo nepadaro, bet suaktyvina organizmą, pagerina imunitetą (pernai nė karto nesirgau niekuo).