Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Labuks, senokai buvau.. o pas jus vis dar pavasaris.

aš irgi turiu 2 stachanovietes, kažko nenustoja žydėt per žiemą.. ir nervuoja mane.........tipo ką veiks pavasari ,negi miegos.... šeip pastebėjaujau ir pavasario ženklų..kaikas pumpurus kiša.Nu ta žiema kažkokia netokia, augalus balamūtija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2015 01 20, 20:31)
Labuks, senokai buvau.. o pas jus vis dar pavasaris.

aš irgi turiu 2 stachanovietes, kažko nenustoja žydėt per žiemą.. ir nervuoja mane.........tipo ką veiks pavasari ,negi miegos.... šeip pastebėjaujau ir pavasario ženklų..kaikas pumpurus kiša.Nu ta žiema kažkokia netokia, augalus balamūtija. g.gif

Labas, malonu matyti mirksiukas.gif
Kodėl miegos g.gif šiek tiek pailsės ir ... Galų gale yra kitos mirksiukas.gif
Kiek auginu sanpaulijas, tai tik vieną žiemą neturėjau nė vienos žydinčios. Paaiškėjo, kad buvo erkės įsisukusios doh.gif Bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Ieškodama kaip jas išgydyti, aptikau kad būna ir veislinės... Iki šiol sanpauligės sunki forma kamuoja...
Atsakyti
Sakykit prašau, o kokią žemę pirkt sanpaulijoms? Noriu persodinti keletą senesnių ir kelis "vaikiukus"...Ir kur jos būna pirkti? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2015 01 26, 09:49)
Sakykit prašau, o kokią žemę pirkt sanpaulijoms? Noriu persodinti keletą senesnių ir kelis "vaikiukus"...Ir kur jos būna pirkti?  Ačiū. 4u.gif

Aš naudoju durpių substratą Suliflor + vermikulitą, perlitą (ką tuo metu turiu, nors labiau mėgstu pirmąjį). Kažkas naudoja kiminus kaip puriklį. Kiekvienas susiranda savo variantą. Svarbiausias reikalavimas - žemė turi būti puri.
Pirkti būna pavasarį pekybos centruose, šiaip Žalioje stotelėje, sėklų, gėlių parduotuvėse
Atsakyti
Merginos, patarkit kur nusipirkt Schultz trąšų anpaulijoms... Niekur neberandu. Senukai neturi, cheteligas neturi... Gal kas matėt kur Kaune?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 04, 16:06)
Merginos, patarkit kur nusipirkt Schultz trąšų anpaulijoms... Niekur neberandu. Senukai neturi, cheteligas neturi... Gal kas matėt kur Kaune?

smile.gif O gal kas Vilniuje?as irgi ieskau pavasario ziedam pastiprint .
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 04, 17:06)

O Ermitaze neziurejai, ziema kazkur maciau , tik neprisimenu kur, greiciausiai kad Senukuose,
Atsakyti
Neturi nei Ermitažas, nei Senukai. Jau nuo rudens ieškojau..
Atsakyti
Pajuto dienos pailgėjimą ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labas, Anglijoje mano gelytes sedi po lempa, saules sviesos kolkas negauna,tikuosi greit kelsimes i erdvesnius namus,bet kolkas tenka ankstai buti. ant lapu virsutines puses atsiranda pilkai rusvos demeles,is apatines jokiu pazeidimu nematyt,galvoju,gal po lempa per sausas oras,ar per silta.man norisi nukirpti demetus lapus,bet jei tai ne liga ,o del salygu,tai gal nereiktu taip daryti,neperdaugiausia tu lapu
Atsakyti
O gal nuo lempu tos demes, nuo karscio g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 05, 08:48)
Neturi nei Ermitažas, nei Senukai. Jau nuo rudens ieškojau..

žalia stotelė turi visokiausių rūšių
Atsakyti