Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(angeliux1 @ 2015 02 24, 13:55)
Su akcija apie 9  eur maždaug  g.gif 100 ml.kambarinėm gėlėm palepint užtektų ilgam, nes tik 1 kartą į mėnesį instrukcijoje aprašyta reik palieti.

Mergatės persiprašau,man kažkoks akių užtemimas buvo,joks ten ne Baikal,o Black Jak augimo stimuliatorius,koncentruota vandens huminių, fulvo ir ulmo rūgščių suspensija, skirta tręšti per šaknis ir per lapus.
Iš to noro rasti parduotuvėjė Baikalo visai aptemo akys doh.gif
žodžiu priliejau sanpaulytes kažkuo ko nebandžius... g.gif
Atsakyti
Jūsų ieškomo Baikalo yra ,,Ermitaže" nuo mažiausių iki didžiausių buteliukų. Bent jau šiauliškiame.
Atsakyti
Maximinė garbanė pavasarį pajuto ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 02 26, 15:29)
Maximinė garbanė pavasarį pajuto ax.gif

Ir temoje pavasariu pakvipo wub.gif wub.gif

Kažkas ieškojo Schultz trąšų sanpaulijom? g.gif Klaipėdoje yra gėlių parduotuvėje prie senojo turgaus (5,79 Eu). Bet jų parduotuvės, sakė, yra tik Klaipėdoje ir Palangoje
Atsakyti
O man reikia Kaune...
Atsakyti
Žydi ir maniškės kelios ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 27 vasario 2015 - 00:26
user posted image
Atsakyti
Kaip gražu! wub.gif
O į kokius vazonėlius geriau sodinti sanpaulijas - į molinius ar plastikinius? Ar nėra skirtumo?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2015 02 27, 06:16)
Kaip gražu! wub.gif
O į kokius vazonėlius geriau sodinti sanpaulijas - į molinius ar plastikinius? Ar nėra skirtumo?Ačiū.

Plastikinius, nes moliniuose greit dziuna zeme .
Atsakyti
kokie grazus ziedai bigsmile.gif ypac angelo wub.gif
Atsakyti
Gražu Rimmuse wub.gif , ypač margalapė, man šiemet manija margalapėms biggrin.gif

Moliniuose gal kaip tik žemė ne taip džiūsta g.gif , bet plastikiniuose tiesiog šilčiau, patogiau persodinimo reikalui. O dėl estetikos jį galima bet kur įdėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 27 vasario 2015 - 08:20
Visos savaip grazios wub.gif
Atsakyti