Ir dar patarkit. Mano "darželyje", kai kurie daigeliai šviesios spalvos. Tarsi trūksta žalumo... Nuo ko čia gali priklausyti? Nuo šviesos? Šilumos? Laikau šiltnamiuke...
Ir dar patarkit. Mano "darželyje", kai kurie daigeliai šviesios spalvos. Tarsi trūksta žalumo... Nuo ko čia gali priklausyti? Nuo šviesos? Šilumos? Laikau šiltnamiuke...
Priežastys gali būti įvairios: saulės perteklius, azoto trūkumas, veislės ypatybės...
VakareRyte, matosi vaikiukai neseniai atskirti, gal dar pažaliuos Didelis vaidmuo šviesos, bet ne saulės. Kai pradės rodyt augimą švelniai patręškit su daugiau azoto
Niu man tai visad norisi pamatyt žiedus, bet jei susiruošia žydėt labai maži augaliukai tai darau įvairiai: galima palikt viena žiedynkoti, sulaukt kol prasiskleis žiedas, pasižiūrėt , nusifotkint ir nuskint, kad augalas sustiprėtų. arbaiškart šal;inu žiedukus ir kanriai laukiu kitu.
Gausiai ir ilgai žydinti lietuvaitė (tik pavadinimas visgi kelia klausimų - ji man niekuo nesiskiria nuo Viktorijos puokštės)
Buvau kelių pametus pavadinimus, tai dabar turiu nemažą būrelį Ir dar kelios tuoj žydės. Labai patinka spalva ir žiedų forma bei dydis. Tik skrotelės labai linkusios virsti į vieną šoną
Ir antras žydėjimas nepaliko įspūdžio Manau ieškos naujų namų
Pradžioji lyg ir buvau nusivylus šita miniatiūra, bet ji bando nuomonę pataisyti