Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pagaliau ir mano pradėjo atsibusti gėlytės...

Bevardė. user posted image

Ir dar patarkit. Mano "darželyje", kai kurie daigeliai šviesios spalvos. Tarsi trūksta žalumo... Nuo ko čia gali priklausyti? Nuo šviesos? Šilumos? Laikau šiltnamiuke... g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VakareRyte: 10 balandžio 2015 - 10:52
QUOTE(VakareRyte @ 2015 04 10, 10:51)
Ir dar patarkit. Mano "darželyje", kai kurie daigeliai šviesios spalvos. Tarsi trūksta žalumo... Nuo ko čia gali priklausyti? Nuo šviesos? Šilumos? Laikau šiltnamiuke... g.gif

Priežastys gali būti įvairios: saulės perteklius, azoto trūkumas, veislės ypatybės... g.gif
Atsakyti
Mano mielybė Spring Kiss
user posted image

VakareRyte, matosi vaikiukai neseniai atskirti, gal dar pažaliuos g.gif Didelis vaidmuo šviesos, bet ne saulės.
Kai pradės rodyt augimą švelniai patręškit su daugiau azoto g.gif
Atsakyti
Aciu. Jau vyras gavo nurodymą nupirkti trąšų iš Ermitažo, išgirtųjų... Tikiuosi bus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 04 12, 18:42)
Aciu. Jau vyras gavo nurodymą nupirkti trąšų iš Ermitažo, išgirtųjų  g.gif ... Tikiuosi bus...  g.gif

Jeigu kalba eina apie Schultz sanpaulijoms, tai jos skirtos žydintiems augalams, jums reikia - lapiniams (t.y. su didesniu azoto kiekiu)
Atsakyti
dzūkė, oi, kokia grazuole wub.gif
Merginos, turiu klausimeli... Nuo kada leisti vaikiukams zydeti?
Atsakyti
Grįžusi radau įsibėgėjantį sanpaulijų žydėjimą wub.gif wub.gif thumbup.gif
Pirmas žiedas
user posted image

Žiedai gal ir ne ypatingi, bet man patinka lapai
user posted image
Atsakyti
Abi grazuoles... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 04 12, 19:15)

Aš leidžiu kai tik sugalvoja (ypač jei nauja ir labai noriu pamatyti žiedą) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 04 12, 21:15)

Niu man tai visad norisi pamatyt žiedus, bet jei susiruošia žydėt labai maži augaliukai tai darau įvairiai: galima palikt viena žiedynkoti, sulaukt kol prasiskleis žiedas, pasižiūrėt , nusifotkint ir nuskint, kad augalas sustiprėtų. arbaiškart šal;inu žiedukus ir kanriai laukiu kitu.
Atsakyti
Na, tada leisiu zydeti, kad jau taip augaliukas nori smile.gif Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Žiedai tarsi Fotošopu paryškinti lotuliukas.gif
user posted image

Gausiai ir ilgai žydinti lietuvaitė (tik pavadinimas visgi kelia klausimų - ji man niekuo nesiskiria nuo Viktorijos puokštės)
user posted image

Buvau kelių pametus pavadinimus, tai dabar turiu nemažą būrelį wub.gif Ir dar kelios tuoj žydės. Labai patinka spalva ir žiedų forma bei dydis. Tik skrotelės labai linkusios virsti į vieną šoną unsure.gif
user posted image

wub.gif
user posted image

Ir antras žydėjimas nepaliko įspūdžio schmoll.gif Manau ieškos naujų namų mirksiukas.gif
user posted image

Pradžioji lyg ir buvau nusivylus šita miniatiūra, bet ji bando nuomonę pataisyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 12 balandžio 2015 - 20:17