QUOTE(silvija72 @ 2014 11 18, 15:10)
tai reikejo ir kelis vaikiukus ne tik lapu,jie greiciau pradziugins ziedais

jo,rimos cia karalienes,man dar daug laukt,kiti mazi,kiti vaikuojas,kiti ir uzsiverte,visokiu ciudu buna

syryt pamaciau nosiuka bekisant le sampan,ir dar dauguma lenda,tikiuos prisiaugint daugybe graziu veisliu,gal pasiseks ir prazydint

o jus rimos nesnauskit,dekit foto,gundykit mus,kol galesim savo parodyt
Tai tipo gundytojom tapt....oi negražu gi... kur moralės normos...
QUOTE(zemaiteki @ 2014 11 18, 15:15)
Na aš paprastas turiu dvi. Vieną bordo žiedeliais šiek tiek garbanotais, o kitą balta su žydra driūžele (Chimera). Deja, jos darbe šiaurinėj pusėj stovi, tai mažoka šviesos... Na bet gal gyvens. O namie mažulės dar.
O šiaip pas mane didžiausia problema su palangėm, nes mėgstu įvairias gėles, tai turiu krūvą orchidėjų, streptokarpų, amarilių, gloksinijų ir dar sanpaulyčių dasidėjo... Laukiu vasaros, kai dalį galėsiu į balkoną išnešt.
Na palangių problema egzistuojako gero pas visas gėlių mylėtojas ir čia jau nesvarbu kokias gėles mylime, svarbu save mylėt labiau...gal.
QUOTE(silvija72 @ 2014 11 18, 15:27)
neskubek dziaugtis,sanpaulijos taip greit,kaip strepsai neauga

man su jom kazko sunkokai
Niutikrai, negazdinkit mergaičių... man sanpaulijos auga puikiausiai... netgi margalapės. Aišku jei mėnesi nepalieju būna praradimų..o šeip. Jei rimtaio tai savo senąjakolekciją praradau tik dėl sveikatos sutrikimu....ir negalėjimo jomis rūpintis, o ne todėl kad jos kapryzitus.
O va su streptokarpais nesigauna man nors tu ką....
Tai čia matyt kaip kam.
o paveizėjimui....