Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2014 10 27, 11:08)
tai gal ten sedi bacila kokia pikta? kuri vos pasalus sureaguoja. Man tas pat buvo. kas biskelis, tuoj gerkle drasko. Kai jau kalbet nebegalejau, iki daktaro nuejau. Mazai nepasirode.

Na taip, streptokokas:), jau nestumo metu nustate, kad tupi, jo neisprasysi lengvai, reikia neisprovokuoti... bet antibu gerti kaskart nesinori... O su sitom nenueina iki anginu...
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2014 10 27, 11:23)
As irgi apie sia galvoju  drinks_cheers.gif o jai dar butu papildomai 15 proc. nuolaida, ar kaina jau matosi galutine raudona?

yra, krepsyje kaina gaoutine
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 27, 10:08)
tai gal ten sedi bacila kokia pikta? kuri vos pasalus sureaguoja. Man tas pat buvo. kas biskelis, tuoj gerkle drasko. Kai jau kalbet nebegalejau, iki daktaro nuejau. Mazai nepasirode.

Cia gal ne i tema musu postai, bet paklausiu. O ka pasiule gydytojas? Pas mane tupi daug metu, bet dar neinu pas gydytoja, nes speju operuoti teks.
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2014 10 27, 11:23)
As irgi apie sia galvoju  drinks_cheers.gif o jai dar butu papildomai 15 proc. nuolaida, ar kaina jau matosi galutine raudona?

galutine
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2014 10 27, 10:02)
As gyriau - tik ne sita skoni turejau (lime, bet dabar nera) - mano irgi gerkle labai greitai, tai sitos ir tas purskaliukas, kur rodziau, tai uzkerta per diena ir neisivaziuoja ta gerkle...

Ačiū, mėginsiu ir ašsmile.gif
nors dabar pažiūrėjau, realiai ten tik nuo skausmo, gydančių medžiagų nelabai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 27 spalio 2014 - 11:18
Nulupamą kaukę veidui (valančią) naudojate? Kokią? 4u.gif
Atsakyti

Mergaitės, gal kuri kur nors užmatėt tokių Emu Australia rinkinukų gera kaina? Ieškau dukrai Kalėdoms dovanų.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Avint 37 dydi UGG Youth skyriaus reik 6 imti>?

http://www.shoemetro...ic-tassels.aspx

Dar taiko 20 off..
Atsakyti
Gap'e kiek % nuolaida 30 ar 40?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 10 27, 13:54)
Avint 37 dydi UGG Youth skyriaus reik 6 imti>?

http://www.shoemetro...ic-tassels.aspx

Dar taiko 20 off..

5Youth.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 27, 10:08)

QUOTE(Opensea @ 2014 10 27, 10:58)
Cia gal ne i tema musu postai, bet paklausiu. O ka pasiule gydytojas? Pas mane tupi daug metu, bet dar neinu pas gydytoja, nes speju operuoti teks.

Ir man aktualu šis "ne į temą". Sorry. 4u.gif
Kas tengi buvo? Man nors angina vaikystėj išoperuota, bet jaučiu guzus gerklėj kai jau virusas griebia. Iki šiol maniau, kad čia iš darželio mane tie virusai atakuoja, o gal tupi kokia bacila? (niekad to neistyriau, bo ir nieks nesiūlė, o aš ir nežinojau, kad čia nuo kažkokios bacilos galėtų būt; nu bet gal ir nėr nieko čia, duok Dieve, bet bet maža ką)

dar syk sorry užu OT, bet taip 'daėdė' sirgt doh.gif Jau visi aplink klausinėja, kas man yra, nu o aš sakau - "nieko" biggrin.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 spalio 2014 - 14:33
Neatsirado norinčiųjų keistis, tai parduodu populiariąsias WHITE SIERRA kombinezonines kelnes, pirktas amazon.
Spalva juoda;
Dydis: 5;
Ties pečiais yra siūlė, kurią atardžius, dar keliais centimetrais kelnės pailgėja.

user posted image

Kaina 120, kiek ir mokėjau.
Siunčiu.

Atsakyti