Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(etsujv @ 2014 10 29, 13:18)
gal pareklamuosite ir dydi? smile.gif koki imti su 183 cm ugiu?

Che-che, nelabai is tikruju:) Bet as imciau L/XL aukstam vyrui (o sudejimas koks?), juk chalatas, ne golfas. Mano vyras is RL nesioja visada L dydi, tai as kazkaip be abejoniu paemiau L/XL chalata, nes tikrai geriau didesnis nei mazesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A sol': 29 spalio 2014 - 13:23
[quote=A sol',2014 10 29, 14:21]
Che-che, nelabai is tikruju:) Bet as imciau L/XL aukstam vyrui (o sudejimas koks?), juk chalatas, ne golfas. Mano vyras is RL nesioja visada L dydi, tai as kazkaip be abejoniu paemiau L/XL chalata, nes tikrai geriau didesnis nei mazesnis.
mano vyro rubai m, sudejimas toks is kudesniu.... L dydzio spintoj nera nei vieno, bet kaskaip s/m man S tai isvis skamba vaikiskai biggrin.gif
Papildyta:
[quote=etsujv,2014 10 29, 14:29]
[quote=A sol',2014 10 29, 14:21]
mano vyro rubai m, sudejimas toks is kudesniu.... L dydzio spintoj nera nei vieno, bet kaskaip s/m man S tai isvis skamba vaikiskai biggrin.gif
[/quote]
imsiu l/x; ir as tures priaugti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas mamai, sesei, uošvienei dovanų 000054.gif

Merino golfai po 19,90 dol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 29 spalio 2014 - 13:34
GYMBOREE kol kas uzsakymu daugiau nepriimame verysad.gif
Atsakyti
nieko čia nebuvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 29 spalio 2014 - 13:47
QUOTE(AstaRaud @ 2014 10 29, 14:34)
Gal kas mamai, sesei, uošvienei dovanų  000054.gif

sakai uosvei dovanu? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turite parduoti vitaminu maxi hair? Mielai perpirkciau. I AZ.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 29, 13:47)
sakai uosvei dovanu?  biggrin.gif

a sakai neverta g.gif biggrin.gif manoji labai gera, tai negaila mirksiukas.gif
o tu jau matyt papirkai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 10 29, 14:58)
a sakai neverta  g.gif  biggrin.gif manoji labai gera, tai negaila  mirksiukas.gif
  o tu jau matyt papirkai... rolleyes.gif

jo jo biggrin.gif pirmu reikalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 10 29, 13:34)
Gal kas mamai, sesei, uošvienei dovanų  000054.gif

kazin ar nekanda jie? man tikrai anytai reiketu, bet ji pas mane smulkute, itariu XS jei reiktu.... tik krutine nemaza, tai gal vien del jos S g.gif
Atsakyti
QUOTE(etsujv @ 2014 10 29, 15:18)
gal pareklamuosite ir dydi? smile.gif koki imti su 183 cm ugiu?

as tokiam ugiui emiau S/M. zinant dar kad didinti RL. siaip is ten devi paaugliu XL arba vyriska S-M, tai net neabejojau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(A sol' @ 2014 10 29, 15:17)
Kaip gerai cia pareklamavot, problema del kaledines dovanos vyrui isspresta thumbup.gif

saunu, as ir Kaledoms emiau. ramiai gyvensim dabar drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 10 29, 15:04)
kazin ar nekanda jie? man tikrai anytai reiketu, bet ji pas mane smulkute, itariu XS jei reiktu.... tik krutine nemaza, tai gal vien del jos S g.gif

as sau emiau vakar butent ttoki. jei nekas ir bus minkstas bet ne skzstalas, noresiu visu spalvu ÖD nes jcrew labai nusivylus esu.
Atsakyti