Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(wetriuke @ 2014 10 30, 09:01)
Oho kiek turtu biggrin.gif

jau ko turim , tai turim biggrin.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2014 10 30, 09:19)
oho koks fainas,

na mano 13-metis jau aukštai spintoje  tuos brangiuosius lego pasidėjęs ir sakė neatiduos niekam, laikys vaikams savo  biggrin.gif (sakė gaila mažiems pusbroliams atiduot )

na, maniskiui tai dar tik 7-eri, tai yra dar laiko plestis ir savo vaikams "kraiti" rinkt biggrin.gif
kitus savo zaislus jis irgi atiduoda, o vat lego ne, matyt labai brangus jam tas zaislas, na bet gerai, sutaupys pinigu, nereiks saviems vaikams pirkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 29, 21:50)
aga  blush2.gif  nu bet gerai būtų ,kad taip būtų  biggrin.gif tai kiek gali kainuot kažin mastau.gif

kaip tik namie kataloga turime, man atrodo stipriai virs 200 lt g.gif o Maximose tokiu nelabai maciau, nebent kokioje akropolio Maximoje ziureti, gal ir butu g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
matau, renkasi Macys. Ar greitai pirksite? Labai reikia vienos prekytės ir bijau, kad gali nebelikti smile.gif
Atsakyti
PVZ, toks mažas rinkinukas, pas mus 35 LT, su -40% gavosi 20 LT su centais...
http://shop.lego.com...ream-Bike-41030

Mano dukrai pradėjo patikti tokie smulkūs Lego, dabar kurpia planus kaip Ponių fermą išsikaulyti iš Kalėdų senelio biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, parasysiu cia, mano siunciami laiskai Jums i el.pasta grizta, gal del to nuo sekmadienio nesukontaktuojam? Ar cia pas mane kazkas grybauja? Prasau, patikrinkit mano tuos zirzimus del skaiciu, labai noriu apmoket saskaitas, aciu!
Atsakyti
Gal turit 6pm koduką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 10 30, 08:45)
Gal turit 6pm koduką?  4u.gif

taip,turim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 29, 21:55)
nu tu cia pavarei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei rasi idomaus/daug/pigiai - duok ir man zinot biggrin.gif

pavariau,o kąąąą didis.gif biggrin.gif ?beje,taigi kainos neparašiau biggrin.gif
QUOTE(savita1 @ 2014 10 29, 22:51)
biggrin.gif tai ir cia panasi situacija, vyras du vakarus rinko, stovejo ilgai paslepta balkone, bet jau laukiu kada nueis miegoti, nesiu i kambari, risiu bantika ir lauksiu rytines reakcijos bigsmile.gif

na ir kokia ta reakcija smile.gif ?Savita turbūt dabar kartu gaspadinauja/pusryčiauja su jubiliate biggrin.gif wub.gif
Su gimimo diena dukriuką ir mamytę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 30 spalio 2014 - 09:03
QUOTE(andal @ 2014 10 30, 08:30)
Labas rytas,
matau, renkasi Macys. Ar greitai pirksite? Labai reikia vienos prekytės ir bijau, kad gali nebelikti  smile.gif

pasikartosiu 4u.gif
Atsakyti
Shoemetro renkate? Taiko koduka -25 off
UGG irgi taiko -25 off
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 30 spalio 2014 - 09:34
Sveikinimai Savitos mergytei grazuolytei wub.gif wub.gif wub.gif

Dingo citatos mano...

Kazkas klause, ar perkam Starbucks - neturim uzsakymu, bet galim rinkti po savaitgalio 4u.gif

Andal, macys jau viska nupirkom, galim rinkti is naujo 4u.gif

Mergaites, siandien dar perkam viska normaliai, o penktadieni-sestadieni-sekmadieni iseiginiausime, uzsakymu nerinksime ir nieko nepirksime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 10 30, 08:45)

Gražu pažiūrėt bigsmile.gif
pas mus visas tas grožis ant grindų, po lovom ir t.t.
kai užknisa surenku parūšiuosu ir neduodu, tada vėl prašo vėl duodu ir vėl po visą namą viskas ištaškyta.
Atsakyti