QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 04:16)
jawohl

zandai igauna sveika raudoni, nuotaika praskaidreja, siluma uzlieja ir nesusvietnas gerumas

tada gal gerai ir fufaika be kapisono
vaiku nepamirskit lauke puodukais besirupindamos
QUOTE(Lyn @ 2014 10 24, 04:41)
[b]Aciu uz siuntinuka komandai
QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 05:32)
o dabarties noriu pasakyt LABAI DIIIIIIIDELIIIIII ACIUUUUUUUUUUUU mergaiciams.
QUOTE(rastafarinas @ 2014 10 24, 05:36)
Už šitą išties, didžiulis respect, pliusas, komplimentai ir dėkavojimai
QUOTE(jottauute @ 2014 10 24, 10:16)
Aciu mergaitems uz siuntinuka ,Sandrixxx uz padalinima
QUOTE(Ditele @ 2014 10 24, 11:54)
Ačiū, mergytės, už UGG Meena mėlynus mokasinukus
aciu jums
QUOTE(JMD @ 2014 10 24, 07:08)
pasakoju
kazkuri ryta kankino nemiga. vaikas vis vartesi. Pasiemiau telefona, galvoju paziuresiu kiek gi tu valandu. bet galvoju dar gal reikia paziuret kiek laipsniu uz lango

ir kazkaip versdama tlf langus ieskodama oru, sustojau ties atidarytu macys puslapiu

paspaudziu, atsidaro ir matau ties striukem ir paltais 1 buy, 1 we will get ... toliau man akyse tik temt pradejo toliau skaitau.... "donate", eme man ir smegenis suparalyzavo

as greitai greitai rudaplaukei paltuka i pasta, perkam, bo 1 perki, 1 dovanu gi!!!!! nusiunciu, snaudziu rami kaip belgas, nes as pirma eilej kai visos atsikels ir pajus nesveiko gerio akcija

TADA, po kokiu minuciu 5 kaip is siaubo filmo pasoku vel ilendu i tlf ir atidarau skyreli "details"

o ten zmoniskai parasyta "fig vam" o ne dovanu

tada pasidare baisiai geda ir rasiau rudaplaukei laiska NR.2

Bet va, zmogus pasitaike kulturingas, aciu jai
QUOTE(jurrast @ 2014 10 24, 10:44)
mergaites o uggaustralia.com greit siuncia, ar ten free shipas? ar geriau pirkt is kokios zappos.com?
zappos daug greiciau siuncia nei uggaustralia
QUOTE(Grethenn @ 2014 10 24, 11:11)
Sveikos
Ieškau tėčiui dovanos, kažkada buvau atradusi labai plataus pasirinkimo laikrodžių išparduotuvę, bet dabar visai nepamenu ar per forumą, ar pati beieškodama.
Gal kas gali patarti kur ieškoti?
gal www.worldofwatches.com