Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 317

O šiti UGG iš didesnių vaikų skyriaus skaitosi? unsure.gif
kažin 4 dydis tiktų su 36 koja? g.gif
http://www.shoe-stor...ley-button-kids
Atsakyti
Nagi prisiruošiau ataskaitą pateikti apie pirkinius
Pirmiausia ačiū mergaitės už operatyvumą, "sumedžiojimą" daiktelių ir malonų bendravimą wub.gif
Visų pirma sierra:
buvo pirkta
vyrui kelnės user posted image iš čia
labai keista medžiaga, bet šiltos ir malonios, vyras šunį dabar vedžioja tik su jomis
striukė tėčiui tokią
didinta, maloni tinkamai pavasariui ar nešaltai rudenio dienai (už tokią kainą su nuolaida tikrai verta dėmesio)
tokią maikę vyrui tik ne baltos spalvos įspėju didintos, na L dydyje nepaskendo, bet ir M būtų tikusi ne prasčiau
šis daiktas rudos spalvos thumbup.gif tik ypač didintas, tiko tėčiui, bet pirkite bent 1 ar ne 2 dydžiais mažesnį
malonumas ant kūno, šiltas, tėtis nenusirengia jo dabar
batai "pagauti" paskutiniai ko gero, truputį mažinti tai bent pusę dydžio didesnius geriau imti, kokybė labai gera, tikrai nenusileidžia brangiems Armijai ir civiliams pardodamiems "darbiniams" batams
pirštinės plonos, bet šiltos, sakyčiau galima mažesnį dydį nei įprasta imti
populiariosios pirštinės wub.gif nuostabios, bet jeigu ranka platesnė M dydis tikrai netiks
vaikiška columbia kepurė tinkam nedidelei galvytei, labai maloni, bet jeigu vaikas didesne galva arba 1,5 metų gali nebetikti (mažoji jau džiaugiasi, puikiai užsimauna, gerai ausis apgula, pirštinytės irgi smagios)
carters
mergaitei batai šilti labai lengvai apsimauna ir aišku numauti reikėjo derybų ilgų
kombinezonas rusvom kelnėm pilku viršumi
šiek tiek mažintas, dabar 2t dydis pats tas (sierra kombikelnė 2 metų dar per ilgos), gerai reguliuojasi, maloni striukytė
džinsiukai mažinti, 85 cm ūgio panelei pats tas 2T dydžio
apie kitus pirkinius vėliau pratęsiu, nes mažoji dėmesio reikalauja

Atsakyti
Sveiki,mergaites ar kur pirkome UGG pigiau is lordo neatsauke? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2014 10 27, 20:22)
Pirmiausia ačiū mergaitės už operatyvumą, "sumedžiojimą" daiktelių ir malonų bendravimą  wub.gif
Visų pirma sierra:
buvo pirkta
vyrui kelnės user posted image iš čia
labai keista medžiaga, bet šiltos ir malonios, vyras šunį dabar vedžioja tik su jomis
striukė tėčiui tokią
didinta, maloni tinkamai pavasariui ar nešaltai rudenio dienai (už tokią kainą su nuolaida tikrai verta dėmesio)
tokią maikę vyrui tik ne baltos spalvos įspėju didintos, na L dydyje nepaskendo, bet ir M būtų tikusi ne prasčiau
šis daiktas rudos spalvos  thumbup.gif tik ypač didintas, tiko tėčiui, bet pirkite bent 1 ar ne 2 dydžiais mažesnį
malonumas ant kūno, šiltas, tėtis nenusirengia jo dabar
batai "pagauti" paskutiniai ko gero, truputį mažinti tai bent pusę dydžio didesnius geriau imti, kokybė labai gera, tikrai nenusileidžia brangiems Armijai ir civiliams pardodamiems "darbiniams" batams
pirštinės plonos, bet šiltos, sakyčiau galima mažesnį dydį nei įprasta imti
populiariosios pirštinės  wub.gif nuostabios, bet jeigu ranka platesnė M dydis tikrai netiks
vaikiška columbia kepurė tinkam nedidelei galvytei, labai maloni, bet jeigu vaikas didesne galva arba 1,5 metų gali nebetikti (mažoji jau džiaugiasi, puikiai užsimauna, gerai ausis apgula, pirštinytės irgi smagios)
carters
mergaitei batai šilti labai lengvai apsimauna ir aišku numauti reikėjo derybų ilgų
kombinezonas rusvom kelnėm pilku viršumi
šiek tiek mažintas, dabar 2t dydis pats tas (sierra kombikelnė 2 metų dar per ilgos), gerai reguliuojasi, maloni striukytė
džinsiukai mažinti, 85 cm ūgio panelei pats tas 2T dydžio
apie kitus pirkinius vėliau pratęsiu, nes mažoji dėmesio reikalauja

kaip smagu, kad pasidalinat ispudziais, aciu 4u.gif viena is jusu daiktu ir as nuziurejau rolleyes.gif

gal kas pirkot vyrui medziotojui skrybele, nerandu sierroj?
Atsakyti

Gal kas noretu perimti sitos pukines striukytes skiciukus, buvo pagauta su labai gera nuolaida - 54$ - 30 ar 40 proc nuolaida, neprisimenu..

GAP melyna 5T, mano dukryte jau tokia nesioja, labai smagi, ismatavimai - ilgis 45, plotis 36, rankove nuo peties 38, nuo pazasties 27

http://m.gap.com/pro...0...&pdn=gc8770
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2014 10 27, 19:22)

aciu labai uz pirkinukus ir ,kad pasidalinat wub.gif

QUOTE(Delicia @ 2014 10 27, 19:34)
Sveiki,mergaites ar kur pirkome UGG pigiau is lordo neatsauke?  blush2.gif

lyg ir ne smile.gif

QUOTE(Nada... @ 2014 10 27, 19:39)
kaip smagu, kad pasidalinat ispudziais, aciu 4u.gif  viena is jusu daiktu ir as nuziurejau  rolleyes.gif

gal kas pirkot vyrui medziotojui skrybele, nerandu sierroj?

cabelas.com paziurekit 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal patarsite, kur ieškoti termo puodelių ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 10 27, 21:05)

cabelas.com paziurekit  4u.gif

tikrai, buvau apie sia parde pamirsus, bet kad sunkiai renkasi uzsakymai sitoj parduotuvej, man atrodo..
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2014 10 27, 20:22)
O šiti UGG iš didesnių vaikų skyriaus skaitosi?  unsure.gif
kažin 4 dydis tiktų su 36 koja?  g.gif
http://www.shoe-stor...ley-button-kids

mergaites ir mane domina, padekite, ar cia youth dydis ? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2014 10 27, 22:28)
mergaites ir mane domina, padekite, ar cia youth dydis ?  g.gif  g.gif  g.gif

Aš ir laukiu žinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2014 10 27, 20:23)
tikrai, buvau apie sia parde pamirsus, bet kad sunkiai renkasi uzsakymai sitoj parduotuvej, man atrodo..

kaip kada ax.gif

QUOTE(Linutelia @ 2014 10 27, 20:41)
Aš ir laukiu žinių  bigsmile.gif

shoestore nebera jau koduko 4u.gif
Papildyta:
www.fragranceshop.com
-15%
labai nedaug truksta shipukui
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 10 27, 22:50)
kaip kada ax.gif
shoestore nebera jau koduko 4u.gif

O gaila verysad.gif
Atsakyti