Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 317

QUOTE(daliux78 @ 2014 10 28, 18:34)
as tai nusipirkti noreciau tokia striuke  wub.gif ziemos butu nebaisios  bigsmile.gif

ziurekit , mergiukai, polo vyriski chalatai kokie papigiai, puiki Kaledine dovana  drinks_cheers.gif

chalatai

kaip pamatyt ta chalata? ax.gif Suintrigavot biggrin.gif
Atsakyti
LaimingaMergina, gražiai atrodo 4u.gif

Aš pernai pirkau kailinius: gražius, kokybiškus ir tikrai ne iš pigiausių. Bet man su jais šalta biggrin.gif Su CG manau, kad nesušalsiu. Ir į darbą ketinu dėvėti ją. Nepanašu man į slidininko amuniciją. Bet kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(Ivonnna @ 2014 10 28, 23:22)
LaimingaMergina, gražiai atrodo  4u.gif

Aš pernai pirkau kailinius: gražius, kokybiškus ir tikrai ne iš pigiausių. Bet man su jais šalta  biggrin.gif  Su CG manau, kad nesušalsiu. Ir į darbą ketinu dėvėti ją. Nepanašu man į slidininko amuniciją. Bet kiekvienam savo.

isvarvetu visi lasiniai su tokia striuke slidinejant man rods biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 10 28, 23:25)
isvarvetu visi lasiniai su tokia striuke slidinejant man rods biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Labai liuks ziurisi striukyte Tau 4u.gif ir puiki vaizdine medziaga mastanciom mirksiukas.gif

As irgi turiu tokia ir is patirties pasakysiu, jog nepasirode man tos gooses didintos(nei vyriskos nei moteriskos), tik super patogios ir siltos. Pvz mano vyro chateau tai i mazesne puse net.. g.gif

O gal kuri vyriska pirkot Langford modeliuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 28 spalio 2014 - 23:44
QUOTE(vaidap @ 2014 10 28, 23:12)
kaip pamatyt ta chalata?  ax.gif Suintrigavot  biggrin.gif

reik nuoroda issisaugot, gal dar imes. o chalatai tokie smile.gif
user posted imageuser posted image
user posted image Dar juodas ir baltas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 10 28, 23:36)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Labai liuks ziurisi striukyte Tau  4u.gif ir puiki vaizdine medziaga mastanciom mirksiukas.gif

As irgi turiu tokia ir is patirties pasakysiu, jog nepasirode man tos gooses didintos(nei vyriskos nei moteriskos), super patogios ir siltos. Pvz mano vyro cheteu tai i mazesne puse net.. g.gif

O gal kuri vyriska pirkot Langford modeliuko?

dekui smile.gif

labai "i tema" as jas siandien pamaciau rolleyes.gif buvo dar pilkos spalvos, bet tokia visa ne kokia spalva ir tepli, iskaitant ta fakta, kad paprastai taip jos neisskalbsi
Atsakyti
[quote=MeistroMargarita,2014 10 28, 23:38]
reik nuoroda issisaugot, gal dar imes. o chalatai tokie smile.gif

dekui labai, MM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 10 28, 23:40)
dekui smile.gif

labai "i tema" as jas siandien pamaciau  rolleyes.gif buvo dar pilkos spalvos, bet tokia visa ne kokia spalva ir tepli, iskaitant ta fakta, kad paprastai taip jos neisskalbsi

Del teplumo... Snd paemiau montebello modeliuka geltona wub.gif - tai jau issivaizduoju, kad 2 kartus per sezona teks valyt ji tikrai, arba murze busiu su musu ziemom ir atlydziais biggrin.gif na bet ka darysi, labai jau patiko spalva man ta :ax
cia sita filosofija jei tik nepacancelins uzsakymu parduotuve.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 28 spalio 2014 - 23:59
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 10 28, 23:48)
Del teplumo...  Snd paemiau montebello modeliuka geltona  wub.gif - tai jau issivaizduoju, kad 2 kartus per sezona teks valyt ji tikrai, arba murze busiu su musu ziemom ir atlydziais biggrin.gif na bet ka darysi, labai jau patiko spalva man ta  ax.gif

taip..amzina dilema: ar universalioji juoda ar kazka idomesnio pasiimt.. nes as jau isivaziduoju, kaip kliunu uz murzinos masinos sono, ar dar kur netycia issitepu rankove, striukes sona ir t.t. biggrin.gif nes ziema purvas visur kur aplink mus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 10 28, 23:51)
taip..amzina dilema: ar universalioji juoda ar kazka idomesnio pasiimt.. nes as jau isivaziduoju, kaip kliunu uz murzinos masinos sono, ar dar kur netycia issitepu rankove, striukes sona ir t.t. biggrin.gif nes ziema purvas visur kur aplink mus biggrin.gif

biggrin.gif ir kaip tycia vis buna uzkliuni.. Reiks per pliurzes su trillium navy maklinet cool.gif
O kokia kaina ten trillium buvo?
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 10 28, 23:56)
biggrin.gif  ir kaip tycia vis buna uzkliuni.. Reiks per pliurzes su trillium navy maklinet cool.gif
O kokia kaina ten trillium buvo?

719 euru, buvo ir trumpos, bet kainos nepaziurejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 10 29, 00:07)
719 euru, buvo ir trumpos, bet kainos nepaziurejau  doh.gif

Taip ir pagalvojau, kad kaina panasi - tik eurine doh.gif biggrin.gif
Atsakyti