QUOTE(daliux78 @ 2014 10 25, 23:03)
ir dar kodukas kaip suprantu yra 20 %
Čia jau su nuolaida kaina, bet ji superinė, nes realiai ji visur po 60$, tai geriau ir norėt nebereik
QUOTE(maragozis @ 2014 10 25, 23:59)
Mergaitės, o tas bronzatas daro natūralų veidą ar tokį labiau šokoladonį? Tiesiog nebandžiau dar šio dalykėlio. Gal pakomentuotumėt truputuką...
Aš niekad nemokėjau bronzikais naudotis ir išvis jų paskirties nesupratau, iki to LaPrairie turėjau du Dior, bet stovėjo nenaudojami, kada ne kada pažaist išsitraukdavau, o va su LaPrairie visai kiti reikalai, man ji puikiai kontūruoja (kiek moku kiek ne, bet bandau kontūruot), spalvos intensyvumas kaip aiškinau Daliukui paštuke, priklauso nuo to, kiek tos priemonės ant savęs užkrausi, jei vos vos, tai bus labai saikingai natūrali spalvytė, jei norisi intensyviai, tai pakabini priemonės daugiau ir intensyviau teptuku pasidarbuoji, tada galima ir visai nusirudinti.
Beje ji laikosi fantastiškai, jei vakare valydama veidą ant vatuko neberandu pudros pėdsakų, tai bronzanto nuvalau sočiai

Spalva man labai universali, aš kartais vietoj skaistalų dedu. Dengiasi puikai, skirstosi lengvai ir kas man patiko, kad teptukas esantis dėžutėje - tobulas

Šiaip dažniausiai įdėtieji teptukai būna nevykę ir nekokybiški, vistiek trauki savuosius, o šis savo forma i švelnumu tobulas. Sakiau baigus pudrą pasiliksiu teptuką, jei iš jo dar bus kas likę...
Kiekis labai didelis, naudojasi skalsiai, tad užteks labai ilgam...

Žodžiu pirkinys vienas iš labiausiai vykusių
Ot kiek įspūdžių prirašiau

Bet aš ją įsimylėjus