Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 317

QUOTE(bu_bu @ 2014 10 31, 21:24)
KLabai duag gerų atsiliepimų apie šitą lūpdažį prisiskaičiau, tai pabandysiu. Dar norėčiau šitą BB kremą pabandyti.

ziauriai grazios bet labai intensyvios spalvos. bet bent 2 jau pirkciau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz siuntinuka, labai faini mazojo timbukai. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 31, 19:37)
Specès, parekomenduokit gerą lūpdažį mamai dovanų. Būt gerai, kad gerai drėkintų, bet nesiveltų ant lūpų biggrin.gif kol turim laiko iki tos 7 dienos, reik išsirinkt spėt. Aš visai negudra tuose reikaluose  blush2.gif

Turiu iš labai senai pirktą šį clinoko lūpdažiuką-butter'į, tai superiškai drėkina, kaip vazelinas ir dar spalvos kaip lūpdažio drinks_cheers.gif http://www.sephora.c...02?skuId=886127
QUOTE(bu_bu @ 2014 10 31, 20:24)
Ką aš jau turiu išbandyto labai patinkančio ir būtinai kartojamo, tai...

Ačiū... 4u.gif Lainerių nelabai naudoju, pudrą ką tik gavau naują iš Dior, blizgesių milijonas ir dar du, tušai du nauji nepraimti dar, o BB kremukų nenaudoju beveik, nors turiu iš Missha apynaujį, TBS naują... doh.gif Žodžiu nesugalvoju ką pasiimt... lotuliukas.gif

Beje, praeitą kartą per Sephoros akciją pasijamiau šį BLISS kūno butter'į, tai va dabar jį baiginėju ir jau susidariau galutinę nuomonę, man labai labai labai patiko wub.gif
http://www.sephora.c...7?skuId=1634732
Kaip butteris, jis labai lengvai ir greitai susigeria, nors pakankamai riebus, tirštas (net išspaust sunku iš tūbelės), superiškai maitina, drėkina ir švelnina odą. Kvapas labai lengvas, vos juntamas, todėl tikrai ne erzinantis ir jis greit dingsta... Aš jį net kaip rankų kremą naudoju. Mano krumpliai vienu metu buvo labai išsausėję, oda net skilinėjo, va šio butterio dėka, problema dingo ir rankos švelnutės, minkštutės wub.gif
Rekomenduoju šį rinkinuką, nes 1vnt kaina 29$, tai rinkinys labai apsimoka.... Galvoju ar kažką naujo ieškot ir bandyt, ar pirkt tą patį rinkinyje g.gif
Beje gal kuri šiaulietė norėtų perpirkt vidurinįjį butterį greifruktų, nes jį turiu, man užtektų tų kraštinių dviejų thumbup.gif Pasidalintumėm rinkinuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 31 spalio 2014 - 20:46
O nuo lapkricio 7 d. sephoroj nuolaida? Kiek % ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 10 31, 22:42)
Ačiū... 4u.gif Lainerių nelabai naudoju, pudrą ką tik gavau naują iš Dior, blizgesių milijonas ir dar du, tušai du nauji nepraimti dar, o BB kremukų nenaudoju beveik, nors turiu iš Missha apynaujį, TBS naują... doh.gif Žodžiu nesugalvoju ką pasiimt... lotuliukas.gif
Beje, praeitą kartą per Sephoros akciją pasijamiau šį BLISS kūno butter'į, tai va dabar jį baiginėju ir jau susidariau galutinę nuomonę, man labai labai labai patiko  wub.gif
http://www.sephora.c...7?skuId=1634732

Na va, aš labai stengiuos tiek atsargų neužsikaupt biggrin.gif
O apie šitus kremus vienam bloge labai gerų atsiliepimų skaičiau, gal reiks pabandyt bigsmile.gif

P.S. Gal kasnors parekomenduos kokį blush'ą, bet matinį ir, kad ne kreminis būtų? Nes dabar turiu blizgų, o man tie blizgučiai... Netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 10 31, 20:46)
Na va, aš labai stengiuos tiek atsargų neužsikaupt biggrin.gif

Tai ir aš stengiuosi nekaupt atsargų blush2.gif Bet va gaunasi man kažkaip taip.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2014 10 31, 20:50)
as masrau apie GlamGlow. Tik nesusigaudau kuo skiriasi balta nuo juodos? ir gal kas jau naudojot? ar pasiteisino?

baltą naudoju thumbup.gif thumbup.gif juoda girdėjau tokio blizgesio suteikia veidui,kaip buvo įvardinta"holivudiško švytėjimo" thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites dekit nuorodas man reik is Sephoros
geros krempudros,oda vidutinio tamsumo bet link tamsesnes,kaip spalva dar atsirinkt doh.gif
blizgesio kokio superinio,sausom lupom.kaukes veidui nuo rauksliu biggrin.gif
antakiams kazko gero dazyt ir gal sepetuko antakiams ir skaistalams sepetuko,nes skaistalus is Mac uzsisakiau 4u.gif
rekomenduokit ka isbandet ir patiko bei tiko 4u.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 31 spalio 2014 - 20:53
Aciuzzz Norikai ir bu_bu, lupdaziai kasike, dar reikia birios pudros, paciam virsutiniam sluoksniukui doh.gif
Atsakyti
Sujudimas, matosi kad Sephoroje nuolaida arteja biggrin.gif

Jei kazkokiu turit super pasiteisinusiu dalykeliu is veido serumu/aliejuku ir panasiu treatmentu srities, prasau pasidalinkite paslaptimis 4u.gif
Tiesa, nenaudojate nei viena paakiu maskuoklio uztvirtinimui Laura Mercier secret brightening powder? Mastau, ar man jos reikia g.gif
http://www.sephora.c...11?skuId=870675

As tai antakiams imsiu Anastasia Brow Wizz, tik kaip ta spalva atsirinkti, problematiska kazkaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 31 spalio 2014 - 21:03
Kas naudojat ta Anastasia antakiams, kokia spalva sviesiaplaukes imat? As apie Taupe mastau ax.gif
O sita pudryte bandet kas nors, labai skiriasi nuo tos populiariosios mineralines?
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2014 10 31, 20:03)
o melyno nebandet dar ?  ax.gif

nea, taupau piniga dar biggrin.gif

QUOTE(bu_bu @ 2014 10 31, 20:24)

P.S. Ačiū už šiandieninį siuntinuką  wub.gif

QUOTE(lule @ 2014 10 31, 20:39)
Aciu mergaites uz siuntinuka, labai faini mazojo timbukai. Aciu  4u.gif

aciu, mergaites 4u.gif

QUOTE(braskee84 @ 2014 10 31, 20:46)
O nuo lapkricio 7 d. sephoroj nuolaida? Kiek % ? 4u.gif

20% drinks_cheers.gif