Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 317

QUOTE(sheila1988 @ 2014 11 01, 08:17)
Labas rytas smile.gif Ačiū už siuntinuką, dukrai viskas tiko ir man, kaip visada, patiko smile.gif

aciu Jums 4u.gif
QUOTE(Tresor @ 2014 11 01, 09:14)
Mergaites gal kas zinote toki dalyka smile.gif
Kazkada dariausi makiaza ir mane patepe su tokiu "muiliuku" rudu/auksiniu kuris priduoda odai skaistumo ir rusvumo, ji sake kad jo yra tik usa. Ieskau vis, bet niekaip nerandu, jis skirtas kunui kojoms, rankoms. Gal kas pagelbes man smile.gif

neteko girdeti man g.gif

www.jcrew.com
-40%

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 10 31, 23:22)
Paimčiau vieną pabandymui jei kas dalintis užsimanys biggrin.gif
Šitos esu 1 vnt sunaudojus, antros pakuotės pusę dar turiu man ji labai  wub.gif Tik su ja reikia išmokt elgtis ir susigyvent. Reikia gero šepetuko ir jos niekada nepadauginti, nes jei padaugini, tai veidas miltuotas būna. O šiaip tai jin labai gera. Labai stipriai maskuoja ir laikos puikiai visą dieną. Aš paimu nedidelį kiekį ant šepetuko ir ilgai iš lėto "trinu" į veidą. Tuomet pasidengia puikiai, o va jei padaugini, tai toks truputį miltinis pyragas gauniesi biggrin.gif

P.S. Tos populiarios neturėjau...

Bu_bu, o jus kartais nebuvot "naturaliste"? Siaip klausiu, nieko asmenisko, tik idomu, ar nieko nemaisau, ir galbut kodel perejot prie iprastu kosmetikos priemoniu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cereza: 01 lapkričio 2014 - 10:16
Dekui mergaites uz mano paltuka 4u.gif jau taip kietai tarp jo sedziu, bet nieko sagos uzsisege biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 01 lapkričio 2014 - 10:24
QUOTE(traputis @ 2014 11 01, 10:23)
Dekui mergaites uz mano paltuka 4u.gif  jau taip kietai tarp jo sedziu, bet nieko sagos uzsisege biggrin.gif

aciu Jums 4u.gif

labai laukiu Jcrew 4u.gif

reikia dar iki kapinaiciu nuvaziuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2014 11 01, 08:44)
Labas rytas 4u.gif

As juk tau sakiau, kad 12-18 men dydi nesioja mano bernuzelis ir tikiuosi isnesios visa ziema biggrin.gif

Ai aš juk visada pamirštu viską, domėjausi, klausinėjau, o gavos kaip visada biggrin.gif... Ir Agnytė man patarinėjo, beeet biggrin.gif...
Atsakyti

www.macys.com

user posted image

us.levi.com
-30% kodukas
user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10% ir kosmetikai
user posted image

www.saksoff5th.com
-40%
user posted image

www.anntaylor.com
-60%
user posted image

www.yoox.com
-10% kodukas
user posted image

www.jcrew.com
-40%
user posted image

www.swarovski.com

user posted image

www.sierratradingpost.com
kodukas YPW7483R
user posted image

www.ralphlauren.com
factory.jcrew.com
www.bloomingdales.com
www.bluefly.com
www.lastcall.com
www.wrangler.com
www.landsend.com
www.michaelkors.com
shop.guess.com
www.freepeople.com
www.c21stores.com
www.gap.com
www.victoriassecret.com
www.converse.com
www.williams-sonoma.com
www.jomashop.com
www.wilsonsleather.com
www.6pm.com
shop.nordstrom.com
www.bcbgeneration.com
shop.timberland.com
www.hautelook.com
www.ideel.com
store.starbucks.com
www.thelaundress.com

Vaikams

www.gymboree.com
www.stopkidzshop.com
www.crazy8.com
www.carters.com

Grozis ir sveikata smile.gif

www.stockngo.com
www.sephora.com
www.fragrancenet.com-20%
www.fragranceshop.com-15%
www.beautyencounter.com
www.youniqueproducts.com
www.maccosmetics.com
www.paulaschoice.com
www.vitacost.com
www.tanforless.com

as vaziuoju kelioms valandelems zvakuciu ax.gif
Atsakyti
Daug kas dalinates patarimais del Sephoros tad prisijungsiu su rekomendacijomis 4u.gif is pudru:

vasara ir dabar tebenaudoju NARS cia daugiau kaip BB kremas man patiko tuo kad ir maskuoja gerai, issilaiko palyginus neblogai ir nesausina odos, nes maniske linkusi sauseti smile.gif
taip pat labai patiko Givenchy pudra, naudojau vakarui dazniau progomis, nes labiau skirta normaliai odai, nes paryskina issausejusias vietas, taciau veidas atrodo labai lygus, gerai pamaskuoja, galima sluoksniuoti wub.gif
sausai odai labai tiko si Laura Mercier suteikia odai svytejimo efektai, taciau kartu ir gerai pamaskuoja bei gerai issilaiko super thumbup.gif

is bronzantu rekomenduociau sviesiai odai tinkanti Too faced, neturi oranzinio atspalvio, matinis.
Taip pat naudoju Hoola bronzanta, sis tamsesnis uz Too faced ir ji labiau naudoju vakarui kaip ir Nars Laguna. Sis irgi tamsesnis, ir priesingai nei kiti nera matinis, bet ant veido nesimato jokiu stambiu blizguciu, graziai padengia wub.gif

is skaistalu labai grazus Benefit Rockateur, patiks toms kurios nemegsta labai pigmentuotu skaistalu, nes siu tikrai nepadauginsi. Sie skaistalai nera matiniai, suteikia grazu svytejimo efekta thumbup.gif

o del antakiu tai tik su ateinancia siunta gausiu ir pomada ir brow wiz tai galesiu pakomentuoti jei bus idomu 4u.gif

beje gal parekomenduotumete eyeliner'i? smile.gif

Atsakyti
TRESOR - yra toks "pieštukas" su šaimeriu ir vos rusva spalva iš Michael Kors, būdavo saksfifthavenue, bet dabar nebematau unsure.gif Rašė kad skirtas kojom, bet atseit galima naudot kaip nori, kūnui, veidui, belekam.... rolleyes.gif
Jeigu apie tokį kalbat daiktą http://www.bellevuec...-bronzer-stick/
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 11 01, 15:55)

Atsitiktinai pamačiau ir VS
Bronzing stick

VS akcija 5/ $30
5/$ 30
Atsakyti
mergaites,kokia raide rinktis 6PM batuose jai norim siaurai kojai
M tai vidutinio dyd?
Atsakyti
ar yra gap nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2014 11 01, 15:17)
mergaites,kokia raide rinktis 6PM batuose jai norim siaurai kojai
M tai vidutinio dyd?

vidutinis plotis 4u.gif

QUOTE(laumir @ 2014 11 01, 16:25)
ar yra gap nuolaida?

30% tik regular prekytems 4u.gif

omg, vaziavom i Karveliskiu kapines. koks kamstis siaubingas doh.gif o prie kapiniu veiksmas, geles, meduolius ,saldainius parduoda..eiles prie siltu gerimu.. sakau , kaip koks festivalis unsure.gif
Atsakyti