MM, malonu buvo susipažint ir su jumis, ir su kašaku
Dėkoju už Clinique tušą komandai
QUOTE(Rutule @ 2014 10 26, 19:25)
Dėkoju už Clinique tušą komandai
aciu Jums
su mano kate visiems susipazint tenka
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 10 26, 21:10)
as skaitau purseblog foruma, ten mergaites dalinasi viskuom, kas susije su MK
*****, kuo toliau, tuo labiau noriu oranzines selmos
QUOTE(Tiffany @ 2014 10 26, 21:14)
as skaitau purseblog foruma, ten mergaites dalinasi viskuom, kas susije su MK
Sita foruma seniai skaitau ir kolekcijas tasiu ju ziuriu
QUOTE(Millli @ 2014 10 26, 21:23)
Sita foruma seniai skaitau ir kolekcijas tasiu ju ziuriu
grazi ta oranzine, bet man tik vasarai. Kai turesiu bent keleta einamesniu spalvu, daaugsiu ir iki tokiu
Bet man labiau gyvai suttonas ir hamiltonas, tik tada selma. As europoj apziurejau, pasimeravau visas prie saves 
ten yra spalvu pasirinkimas?
QUOTE(Tiffany @ 2014 10 26, 21:24)
Nea, spalvu nera. Modeliukai buvo selmos, suttono mazulyte ir mazas hamiltonas. Tai as tik modelius tasiu apsiziurejau. Buvo selma juoda, ruda, hamiltonas kreminis, juodas. Suttonas mazas kreminis ir dar keletas kitokiu modeliu rankiniu. Hamiltonas mazas tikrovej daug graziau man atrodo nei foto. Foto niekada nesugalvociau maziuko pirktis, o in real man jis net labai patiko.
QUOTE(rita1969 @ 2014 10 26, 21:03)
ar buvo kas rašyta dėl skaičių, bus dar
visi jau uz 10.24 dezutes
netrukus perkam
www.bloomingdales.com
kodukas -25%

www.lordandtaylor.com
-25% kodukas

www.swarovski.com

www.macys.com
kodukas SUPER -20%
www.gap.com-40
www.wilsonsleather.com
QUOTE(NORIKA @ 2014 10 26, 10:33)
Čia jau su nuolaida kaina, bet ji superinė, nes realiai ji visur po 60$, tai geriau ir norėt nebereik
Aš niekad nemokėjau bronzikais naudotis ir išvis jų paskirties nesupratau, iki to LaPrairie turėjau du Dior, bet stovėjo nenaudojami, kada ne kada pažaist išsitraukdavau, o va su LaPrairie visai kiti reikalai, man ji puikiai kontūruoja (kiek moku kiek ne, bet bandau kontūruot), spalvos intensyvumas kaip aiškinau Daliukui paštuke, priklauso nuo to, kiek tos priemonės ant savęs užkrausi, jei vos vos, tai bus labai saikingai natūrali spalvytė, jei norisi intensyviai, tai pakabini priemonės daugiau ir intensyviau teptuku pasidarbuoji, tada galima ir visai nusirudinti.
Beje ji laikosi fantastiškai, jei vakare valydama veidą ant vatuko neberandu pudros pėdsakų, tai bronzanto nuvalau sočiai
Spalva man labai universali, aš kartais vietoj skaistalų dedu. Dengiasi puikai, skirstosi lengvai ir kas man patiko, kad teptukas esantis dėžutėje - tobulas
Šiaip dažniausiai įdėtieji teptukai būna nevykę ir nekokybiški, vistiek trauki savuosius, o šis savo forma i
švelnumu tobulas. Sakiau baigus pudrą pasiliksiu teptuką,
jei iš jo dar bus kas likę...
Kiekis labai didelis, naudojasi skalsiai, tad užteks labai
ilgam...
Žodžiu pirkinys vienas iš labiausiai
vykusių
Širdingai dėkoju už išsamią konsultaciją!!!
Ot kiek įspūdžių prirašiau
Bet aš ją įsimylėjus 
Aš niekad nemokėjau bronzikais naudotis ir išvis jų paskirties nesupratau, iki to LaPrairie turėjau du Dior, bet stovėjo nenaudojami, kada ne kada pažaist išsitraukdavau, o va su LaPrairie visai kiti reikalai, man ji puikiai kontūruoja (kiek moku kiek ne, bet bandau kontūruot), spalvos intensyvumas kaip aiškinau Daliukui paštuke, priklauso nuo to, kiek tos priemonės ant savęs užkrausi, jei vos vos, tai bus labai saikingai natūrali spalvytė, jei norisi intensyviai, tai pakabini priemonės daugiau ir intensyviau teptuku pasidarbuoji, tada galima ir visai nusirudinti.
Beje ji laikosi fantastiškai, jei vakare valydama veidą ant vatuko neberandu pudros pėdsakų, tai bronzanto nuvalau sočiai
švelnumu tobulas. Sakiau baigus pudrą pasiliksiu teptuką,
jei iš jo dar bus kas likę...
Kiekis labai didelis, naudojasi skalsiai, tad užteks labai
ilgam...
vykusių
Širdingai dėkoju už išsamią konsultaciją!!!
Ot kiek įspūdžių prirašiau