Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 317

Dėkoju už Clinique tušą komandai 4u.gif
MM, malonu buvo susipažint ir su jumis, ir su kašaku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 26 spalio 2014 - 19:25
QUOTE(Rutule @ 2014 10 26, 19:25)
Dėkoju už Clinique tušą komandai  4u.gif
MM, malonu buvo susipažint ir su jumis, ir su kašaku biggrin.gif

aciu Jums 4u.gif
su mano kate visiems susipazint tenka doh.gif bega vis i koridoriu unsure.gif
Atsakyti
ar buvo kas rašyta dėl skaičių, bus dar
Atsakyti
Mergaites, kazin cia gera kaina, ar buna geresniu? blush2.gif g.gif
MK tasiukas
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 10 26, 21:10)
Mergaites, kazin cia gera kaina, ar buna geresniu?  blush2.gif  g.gif
MK tasiukas

as skaitau purseblog foruma, ten mergaites dalinasi viskuom, kas susije su MK smile.gif

*****, kuo toliau, tuo labiau noriu oranzines selmos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 10 26, 21:14)
as skaitau purseblog foruma, ten mergaites dalinasi viskuom, kas susije su MK  smile.gif

*****, kuo toliau, tuo labiau noriu oranzines selmos  wub.gif

Sita foruma seniai skaitau ir kolekcijas tasiu ju ziuriu biggrin.gif grazi ta oranzine, bet man tik vasarai. Kai turesiu bent keleta einamesniu spalvu, daaugsiu ir iki tokiu biggrin.gif Bet man labiau gyvai suttonas ir hamiltonas, tik tada selma. As europoj apziurejau, pasimeravau visas prie saves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 10 26, 21:23)
Sita foruma seniai skaitau ir kolekcijas tasiu ju ziuriu biggrin.gif grazi ta oranzine, bet man tik vasarai. Kai turesiu bent keleta einamesniu spalvu, daaugsiu ir iki tokiu biggrin.gif Bet man labiau gyvai suttonas ir hamiltonas, tik tada selma. As europoj apziurejau, pasimeravau visas prie saves  lotuliukas.gif

ten yra spalvu pasirinkimas? bigsmile.gif senai bebuvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 10 26, 21:24)
ten yra spalvu pasirinkimas?  bigsmile.gif senai bebuvau  blush2.gif

Nea, spalvu nera. Modeliukai buvo selmos, suttono mazulyte ir mazas hamiltonas. Tai as tik modelius tasiu apsiziurejau. Buvo selma juoda, ruda, hamiltonas kreminis, juodas. Suttonas mazas kreminis ir dar keletas kitokiu modeliu rankiniu. Hamiltonas mazas tikrovej daug graziau man atrodo nei foto. Foto niekada nesugalvociau maziuko pirktis, o in real man jis net labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2014 10 26, 21:03)
ar buvo kas rašyta dėl skaičių, bus dar

visi jau uz 10.24 dezutes 4u.gif
Atsakyti
www.shoe-store.net
-20% kodukas UGG thumbup.gif

user posted image
Atsakyti

netrukus perkam

www.bloomingdales.com
kodukas -25%
user posted image

www.lordandtaylor.com
-25% kodukas
user posted image

www.swarovski.com

user posted image

www.macys.com
kodukas SUPER -20%

www.gap.com-40

www.wilsonsleather.com

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 10 26, 10:33)
Čia jau su nuolaida kaina, bet ji superinė, nes realiai ji visur po 60$, tai geriau ir norėt nebereik  biggrin.gif
Aš niekad nemokėjau bronzikais naudotis ir išvis jų paskirties nesupratau, iki to LaPrairie turėjau du Dior, bet stovėjo nenaudojami, kada ne kada pažaist išsitraukdavau, o va su LaPrairie visai kiti reikalai, man ji puikiai kontūruoja (kiek moku kiek ne, bet bandau kontūruot),  spalvos intensyvumas kaip aiškinau Daliukui paštuke, priklauso nuo to, kiek tos priemonės ant savęs užkrausi, jei vos vos, tai bus labai saikingai natūrali spalvytė, jei norisi intensyviai, tai pakabini priemonės daugiau ir intensyviau teptuku pasidarbuoji, tada galima ir visai nusirudinti.
Beje ji laikosi fantastiškai, jei vakare valydama veidą ant vatuko neberandu pudros pėdsakų, tai bronzanto nuvalau sočiai  biggrin.gif Spalva man labai universali, aš kartais vietoj skaistalų dedu. Dengiasi puikai, skirstosi lengvai ir kas man patiko, kad teptukas esantis dėžutėje - tobulas  wub.gif Šiaip dažniausiai įdėtieji teptukai būna nevykę ir nekokybiški, vistiek trauki savuosius, o šis savo forma i

švelnumu tobulas. Sakiau baigus pudrą pasiliksiu teptuką,
jei iš jo dar bus kas likę...

Kiekis labai didelis, naudojasi skalsiai, tad užteks labai
ilgam... drinks_cheers.gif  Žodžiu pirkinys vienas iš labiausiai
vykusių  wub.gif
Širdingai dėkoju už išsamią konsultaciją!!!
Ot kiek įspūdžių prirašiau  lotuliukas.gif  thumbup.gif Bet aš ją įsimylėjus  wub.gif

Atsakyti