Grazuole nauja Abercrombie & Fitch neriniu suknyte. Spalva - kaip foto - tamsiai melyna.
M dydis, bet sakyciau mazinta.
50 eur

Papildyta:Naujos odos imitacijos tampres, M/L dydis (pagal mane, labiau L), tiks ir aukstesnems. Lieknina. 14eur

Nauji dzinsiniai American Eagle sortukai6 dydzio. Turetu tikti L dydziui, nes M/38 d., t.y. klubams 96 - per dideli.

American Eagle marskinukai M dydis, bet didinti, tiks L, arba tiks M dyziui, jei megstat laisvus rubus.
Nugara prailginta, priekis trumpesnis.
16 eur
Victoria Secret neriniu palaidinuke.Koralo spalvos

,
M dydis, bet didinta, pagal mane, tiktu L
16 eur

Papildyta:Nauji AMERICAN EAGLE Slim boot jean dinsiukai (pirkti JAV) (2).
Kokybiskas minkstas dzinsas, todel labai patogus. Dydis: 4 long. Tiks ugiui ~ iki 176 ir ~S-XS (36-34) dydziui Reikia ziureti ismatavimus:
Liemuo (zemintas) ~38,5x2
Nuo klyno iki liemens ~20 cm
Klubai (matavau ties ta vieta, kur prasideda uztrauktukas) 43,5x2
Kelnyciu ilgis nuo klynuko iki apacios, matuojant vidineje puseje 85 cmSpalvyte - grazi melyna, i tamsuma tokie kaip nuotraukose.Nezymiai paplesyti.
Na zodziu man jie super
Kaina
22eur

Nauji AMERICAN EAGLE dzinsiukai (pirkti JAV) (3). Tamprus ir patogus.
Dydis: 6 long (~iki 176, klubams +-98 cm)
Spalva - tamsi melyna (liemuo vidutinio aukstumo).Kaina
20 eur
Papildyta:Ne karto nevilketas puosnus Victoria Secret svarkelis - taip pat neradau progos pasipuost
. Storos medziagos, maniskis sviesios spalvos.
M dydis (atitinka) 20 eur

reali foto (skolinta

)
Naujas pavasarinis svarkelis-puspaltukas, parsiustas is JAV (Ideeli).
Svarkelio medziaga - ne paltine, bet medvilne su poliesteriu. Svarkelis ne plonas - yra dar medvilninis pamusaliukas. Kaip tik pavasariui
Kapisonas nusisega. Medziagele tempiasi.
Dydis M, bet didintas, labiau L
.
Pirktas per isparadvima, tad kaina 40 eur

Cia svarkelio sudetis ir aprasymas:
Papildyta:Abercrombie&Fitch naujas, tik matuotas sijonukas M dydzio (atitinka), ilgis ~38
20 eur

Abercrombie&Fitch naujas, tik matuotas sijonukas L dydzio (atitinka), ilgis ~38 cm 20 eur

Nauja indisko stiliaus bliuzele, pirkta Ideeli (JAV).
S dydzio
Sudetis - 100 proc. medvilne. Medziagele tokia truputi paglamzyta
Per liemeni - daug gumuciu.Pirkau su nuolaida, parduodu pigiau, nei mokejau 12 eur

Papildyta:Parduodu cia SM pirkta labai dailia Next suknute. Spalvytes ryskios, pati suknute sifonine, su pamusaliuku per visa ilgi, isskyrus rankovytes. Nugaroje risasi dirzelis, todel dydi galima koreguoti. Priekyje suknute paraukta, todel maskuoja pilvuka.
Gaila, man suknute per didele

Nare suknute buvo vilkejusi 1 karteli. As pati - ne karto.

Realios foto:

Dydis 10. Mano manymu tiktu 40 (L) dydziui ir ne zemesnei nei 174. Kaina 20
Supermadinga parduoda tokia pacia suknute uz 50eur
Papildyta:Labai faina Pierre Cardin naturalios odos striukyte. Nauja Tikrai labai fainute ir kokybiska. Odele minksta. Realiai dar fainesne nei internetinej foto. Jei domins, atsiusiu realias nuotraukas i el.p.
Dydi raso M/38, bet mazinta atitinka S/36
Kaina 125 eur

Reali foto: