Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Pareklamuosiu UNIQLO kašmyrinius megztukus. Dydis atitinka, kokybė puiki už tokią kainą! Jie neskysti, rankovės ilgos, kam aktualu.

Merginoms nusiunčiau koduką $31 minusuoja nuo $200 (tik nežinau, ar taikys nukainotoms prekėms).

Tik 49,9 už 100% kašmyrą thumbup.gif

user posted image

http://www.uniqlo.co...065.html#66-006
Atsakyti
QUOTE(klistutia @ 2014 10 29, 13:29)
Kaunas gavo 10/24 siunta  bigsmile.gif  biggrin.gif Dalinu siandien 15-20 val  4u.gif

O jus siuntete zinutes? Nes as tai negavau? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Delioju gymboree kasikeli,laukiu noru iki 22.30 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, o Jūs YOOX randate kur įvesti nuolaidos koduką pažiūrėti ar taiko???? Aš nerandu doh.gif Gal galite padėti paaiškinant kur jis maždaug yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arettele @ 2014 10 29, 22:19)
Mergaitės, o Jūs YOOX randate kur įvesti nuolaidos koduką pažiūrėti ar taiko???? Aš nerandu  doh.gif  Gal galite padėti paaiškinant kur jis maždaug yra  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Raudonai paspalvojau, kur vesti kodą įsidėjus į krepšelį (prie 3. PAYMENT OPTIONS) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciooce: 29 spalio 2014 - 22:44
QUOTE(Arettele @ 2014 10 29, 22:19)
Mergaitės, o Jūs YOOX randate kur įvesti nuolaidos koduką pažiūrėti ar taiko???? Aš nerandu  doh.gif  Gal galite padėti paaiškinant kur jis maždaug yra  4u.gif  4u.gif  4u.gif

isidekit preke I kasika
spauskit proceed to purchase
vaziuokit I pacia apacia, yr laukelis YOOXCODE, ten vedate koduka
Atsakyti
Mergaitės gal galite imesti nuoroda, koki ten ta STEBUKLINGA PLAUKU SILKA PERKATE??? Zinau, kad CHI...bet butent koki??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 10 29, 23:46)
isidekit preke I kasika
spauskit proceed to purchase
vaziuokit I pacia apacia, yr laukelis YOOXCODE, ten vedate koduka

Tai vat, kad mano tokio laukelio nėra doh.gif Atsiunčiau Jums į el.paštą nukopinus kaip atrodo mano psl... Visose parduotuvėse įsivedu koduką, viskas aišku.... o va čia nėra pas mane to laukelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2014 10 29, 20:35)
Pareklamuosiu UNIQLO kašmyrinius megztukus. Dydis atitinka, kokybė puiki už tokią kainą! Jie neskysti, rankovės ilgos, kam aktualu.

Merginoms nusiunčiau koduką $31 minusuoja nuo $200 (tik nežinau, ar taikys nukainotoms prekėms).

Tik 49,9 už 100% kašmyrą  thumbup.gif

The promo code is invalid.
Papildyta:
QUOTE(Kristela333 @ 2014 10 29, 22:49)
Mergaitės gal galite imesti nuoroda, koki ten ta STEBUKLINGA PLAUKU SILKA PERKATE??? Zinau, kad CHI...bet butent koki??? 4u.gif  4u.gif  4u.gif 

stai si
silkas

QUOTE(Arettele @ 2014 10 29, 23:25)
Tai vat, kad mano tokio laukelio nėra  doh.gif  Atsiunčiau Jums į el.paštą nukopinus kaip atrodo mano psl... Visose parduotuvėse įsivedu koduką, viskas aišku.... o va čia nėra pas mane to laukelio  doh.gif

atrasiau laiskiuka
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Noriu paklausti gal kas ieskote Columbia kombinzonu vaikams? Is kur renkates,kur geros kainos?Ir koki rinkot didi 92cm vaikui?aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justinarai @ 2014 10 29, 22:57)
O jus siuntete zinutes? Nes as tai negavau? g.gif  4u.gif

sorry praleidau doh.gif jau parasiau 4u.gif
Atsakyti
Važiuosiu pas Zuiką (greičiausiai penktadienį apie 12 val), kam tinka Santariškės galiu prigriebt. smile.gif
Atsakyti