Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Ingava @ 2014 11 06, 18:24)
Kate, o tie bearpaw batukai berniukui? Ziuriu  pagal ju lenetele 31 eu turetu atitikti g.gif

Man reiktu sunenui, pirma karta atvaziuoja is Ispanijos i LT ziema, reikia kazko ipatingai silto smile.gif

jo, tinka berniukui. nezinau, kuri atitiks,neraso, bet isorej padukas 21cm isorej, tai viduj bus apie 20cm. itin lengvuciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 06 lapkričio 2014 - 18:42
O lastcall galutines paskutines raudonos kainos, ar dar koks kodukas yr? Turbut per gerai noriu. biggrin.gif
Atsakyti
Macys neblogos kainytės Kors prekytėm bigsmile.gif

http://www1.macys.co...l...3D4&spc=294 2 dydis, papildomai -20 duoda

http://www1.macys.co...l...7&RVI=PDP_3 vasara tokia kaina jumpsiutų neradau MK biggrin.gif

ir šiaip striukės, kelnės, megztukai gerom kainytėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2014 11 06, 19:21)
O lastcall galutines paskutines raudonos kainos, ar dar koks kodukas yr? Turbut per gerai noriu.  biggrin.gif

nurodytos yra galutines
Atsakyti
zuika23 - ar mano kazkas yra? zinau kad anos siuntos apyrankeles nepasiemiau..kalta..issipirksiu smile.gif o su sita siunta lyg turejo man dar ateiti?
Atsakyti
QUOTE(donnaM @ 2014 11 06, 16:29)
zuika23 - ar mano kazkas yra? zinau kad anos siuntos apyrankeles nepasiemiau..kalta..issipirksiu smile.gif o su sita siunta lyg turejo man dar ateiti?

atėjo biggrin.gif bet... raudona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donnaM @ 2014 11 06, 19:29)

pakartojau saskaita uz amazon
Atsakyti
Gal kas is centro yra, kad prigriebtum mano siuntinuka is klistutia? 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka 4u.gif

Jergau, jergau... pagimdau per menesi ir vel galesiu sau pirkti biggrin.gif nusibodo jau vaikiski skudurai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2014 11 06, 20:00)
Aciu uz siuntinuka  4u.gif

Jergau, jergau... pagimdau per menesi ir vel galesiu sau pirkti  biggrin.gif nusibodo jau vaikiski skudurai  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Panos nu dar kas nors is talbots panorekit, shipa reik garziau padalint.40% off butu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
unsure.gif ir dar

jcrew

jcrewfactory ir anntaylor labai nedaug truksta
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites is Ideel paimtumete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuu @ 2014 11 06, 21:47)
Mergaites is Ideel paimtumete?  4u.gif

paims wink.gif
Atsakyti