Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(Baltupyte @ 2014 12 18, 19:57)
Nepasitikiu  hihihi.gif

Kuom nepasitikite vokiska technologija ir lenkisku surinkimu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 18, 20:23)
Kuom nepasitikite vokiska technologija ir lenkisku surinkimu... ax.gif

Na tai aišku, kad surinkimu, geriau jau, kad vokiečiai nagus būtų prikišę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2014 12 18, 17:15)
Sveiki, o kažką panašaus pagaminto Vokietijoje galima rasti ?
BOSCH WTW855R9SN

NIEKAS NEGAMINA DŽIOVYKLIŲ VOKIETIJOJE.
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2014 12 18, 20:37)
Na tai aišku, kad surinkimu, geriau jau, kad vokiečiai nagus būtų prikišę blush2.gif

Na jai ir stebuklingu budu būtų ta gamykla Vokietijoje tai tiktai prie surinkimo linijos vokiečiu su žiburiu nerasite.....Gamykla kuri pastatyta Lenkijoje pačio aukščiausio lygio joje gaminamos aukščiausios kokybės džiovyklės iš ten važiuoja net į Vokietija todėl bijoti nėra ko 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, dabar viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, reikalinga pagalba renkantis dziovykle. Esu nusiziurejusi kelis variantus: Elektrolux EDH3498RDE ir BOSCH WTW855T9SN. Ar yra kokie esminiai skirtumai tarp ju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 19, 12:19)
Na jai ir stebuklingu budu būtų ta gamykla Vokietijoje tai tiktai prie surinkimo linijos vokiečiu su žiburiu nerasite.....Gamykla kuri pastatyta Lenkijoje pačio aukščiausio lygio joje gaminamos aukščiausios kokybės džiovyklės iš ten važiuoja net į Vokietija todėl bijoti nėra ko 4u.gif

o tai "Miele"irgi surenka Lenkijoje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noiraa @ 2014 12 20, 18:21)
Sveiki, reikalinga pagalba renkantis dziovykle. Esu nusiziurejusi kelis variantus: Elektrolux EDH3498RDE ir BOSCH WTW855T9SN. Ar yra kokie esminiai skirtumai tarp ju?  g.gif

Sveiki,
Tiek vienas tiek kitas labai šaunus pasirinkimas....didelių esminių skirtumų nėra tik tai kad modeliukas BOSCH WTW855R9SN turi savaime išsivalantis kondensatorių man daugiau patinka kad ji turi įvairesnių spec programų.....
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2014 12 21, 10:48)
o tai "Miele"irgi surenka Lenkijoje blink.gif

Čekijoje
Papildyta:
QUOTE(Noiraa @ 2014 12 20, 20:21)
Sveiki, reikalinga pagalba renkantis dziovykle. Esu nusiziurejusi kelis variantus: Elektrolux EDH3498RDE ir BOSCH WTW855T9SN. Ar yra kokie esminiai skirtumai tarp ju?  g.gif

Electrolux EDH3498RDE geresnė, bet brangesnė.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 12 21, 12:32)
Čekijoje
Papildyta:

Electrolux EDH3498RDE geresnė, bet brangesnė.

Jei nesunku, parašykite kuo jūsų manymu ji geresnė? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 21, 10:07)
Sveiki,
Tiek vienas tiek kitas labai šaunus pasirinkimas....didelių esminių skirtumų nėra tik tai kad modeliukas BOSCH WTW855R9SN turi savaime išsivalantis kondensatorių man daugiau patinka kad ji turi įvairesnių spec programų.....

Mes pasirinkom boch, naudojam dar tik kelias dienas, esam labai patenkinti smile.gif Aciu Kikker uz konsultacijas ir puiku greita pristatyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2014 12 21, 20:01)
Mes pasirinkom boch, naudojam dar tik kelias dienas, esam labai patenkinti smile.gif  Aciu Kikker uz konsultacijas ir puiku greita pristatyma 4u.gif

Aciu Jums kad ateinate ir pasipasakojate apie turima prietaisa tikiuosi daug kam tai bus labai naudinga informacija apsisprendzian kokia visgi pirkti dziovykle....
Tiesa ar tiko visgi prie jusu Samsung skalbykles Bosch remelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 21 gruodžio 2014 - 20:10