QUOTE(geguzevasaris @ 2015 02 26, 00:37)
Laba laba, kai rinkausi dziovykle, perskaiciu visa tema, bet prireike pasikonsultuot ir nezinau, buvo rasyta ar nebuvo
Zodziu, pasiemem Bosch WTW855R9SN . Esam patenkinti pirkiniu, pajutom dideli privaluma ir komforta.
Viska skaitom ir darom pagal instrukcija.
Bet siandien panorau ismeginti garu funkcija ir supyliau visa prie pakuotes ideta distiliuota vandeni, bet neuzgesta indikatorius ir nepasileidzia masina. Niekur neradau parasyta, kad pirma karta reikia pripilti daugiau, tik uzsiminta, kad vienam ciklui sunaudoja tam tikra kieki distiliuoto vandens (kiek ir buvo ideta pakuoteje)

Zodziu, pasiemem Bosch WTW855R9SN . Esam patenkinti pirkiniu, pajutom dideli privaluma ir komforta.
Viska skaitom ir darom pagal instrukcija.
Bet siandien panorau ismeginti garu funkcija ir supyliau visa prie pakuotes ideta distiliuota vandeni, bet neuzgesta indikatorius ir nepasileidzia masina. Niekur neradau parasyta, kad pirma karta reikia pripilti daugiau, tik uzsiminta, kad vienam ciklui sunaudoja tam tikra kieki distiliuoto vandens (kiek ir buvo ideta pakuoteje)

Aš kai pirmą kartą bandžiau garų funkciją, supyliau daugiau negu pusę to vandens ir užgęso tas indikatorius. Bet šiaip tai man lyg kažko trūktų tai džiovyklei, kelių programų aš niekaip nenustatau, kad man tiktų, ypač su medvilne vargstu: jei nustatau,kad būtų sausi, tada neraliai suglamžo, jei mažiau sausumo, tada drėgni ir reikia dar padžiauti. Dažniausiai naudoju Mix programą įvairiems skalbiniams, po jos galiu drabužius dėti tiesiai į spintą.Vilnos programa iš viso patyliu, per 6 minutes nieko neišdžiovina

Bet čia tik mano nuomonė ir pastebėjimai

P.S. o savo indaplove Bosch negaliu atsidžiaugti. Bet matyt ne visi gaminiai tos pačios firmos pasiteisina.
Įdomu būtų sužinoti kokie kitų atsiliepimai apie šią džiovyklę