Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Faustina2000 @ 2014 11 01, 22:13)
Lina, o jau Jusu psl. visos saskaitos sutvarkytos kieno issiusta ar dar saskaitas kabinate savo puslapyje ?  ax.gif

Ne. Nebepabaigiau vakar mazo galiuko.
Bet, dabar visos siuntos yra suregistruotos. Kas mato dvi eilutes, tai priespaskutine keisis i isvyko i LT.
O, viska galutinai, t.y. visus isvykusius sutvarkysiu rytoj. Beje, rytoj ir Venipako sarasa darysiu, kas nori keisti adresa.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 01, 22:22)
Ne. Nebepabaigiau vakar mazo galiuko.
Bet, dabar visos siuntos yra suregistruotos. Kas mato dvi eilutes, tai priespaskutine keisis i isvyko i LT.
O, viska galutinai, t.y. visus isvykusius sutvarkysiu rytoj. Beje, rytoj ir Venipako sarasa darysiu, kas nori keisti adresa.

Linute, o kaip galima tartis su Venipak del pristatymo laiko ? Kazkada tariausi su vairuotoju ir atveze truputi veliau. Ar tik su jais reikia tartis, kai jau paraso savo telefona ar iki to laiko laika keisti ju puslapyje ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 01, 22:11)
Oi ne, mes taip nedarome.  schmoll.gif Kitu atveju, siuntos neiskeliautu isvis. ARba nesiunciam, pagal kliento prasyma. Ir po to:
Arba siunciam kai yra 7kg.
Arba siunciam, kai klientas duoda leidima.

Nelabai supratau, kaip jūs nedarote blush2.gif
Klausimas, ar mano siuntinuką galėsite išsiųsti ateinančią savaitę į Klaipėdą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 11 01, 22:24)
Linute, o kaip galima tartis su Venipak del pristatymo laiko ? Kazkada tariausi su vairuotoju ir atveze truputi veliau. Ar tik su jais reikia tartis, kai jau paraso savo telefona ar iki to laiko laika keisti ju puslapyje ?  ax.gif

Jeigu norit vakarinio pristatymo, parasykit man, as perduodama sarasa pazymesiu, bus taip uzregistruota.

QUOTE(elizieja @ 2014 11 01, 22:29)
Nelabai supratau, kaip jūs nedarote  blush2.gif
Klausimas, ar mano siuntinuką galėsite išsiųsti ateinančią savaitę į Klaipėdą  4u.gif

Labai sunku sekti, kai buna nurodymai: jei mano vienas, tada taip ir anaip. Jei mano du, bet rytoj trys, tai tada taip ir taip. Cia mazdaug parasiau. Tuomet, labai lengva susimaisyti. ARba siunciam, arba ne. blush2.gif blush2.gif

Jokiu problemu, issiusim 4u.gif 4u.gif A, beje sioje siuntoje ir kooperaciju nebuvo, tad ir siusti nebutu buve kur blush2.gif blush2.gif

Pabegu mergaites. Grazaus jums likusio savaitgalio!
Atsakyti
Labas vakaras.Norėjau pasidomėti, ar siunčiate didelių gabaritų prekes, tokias kaip sportinis vežimėlis arba autokėdutė 9-18 kg? Kokia maždaug orientacinė kaina gautųsi iki Vilniaus, mąstau ar apsimoka Lietuvoje pirkti ar visgi UK, būsiu dėkinga,jeigu parašysite smile.gif Žinau, kad tiksliai neįmanoma apskaičiuoti kainos neturint prekės, bet bent jau apytiksliai - gal yra jau siuntusių smile.gif
Atsakyti
Kainas tai pati galit pasižiūrėt interneto platybėse, o pats parvežimas kainuos pagal svorį, maždaug primeskit 4u.gif

Sakykim vežimėlis svertų na kokius 10 kg, tai parvežimas kainuotų 60 lt 4u.gif Pliusuojat prie kainos ir žinot, ar verta, ar ne biggrin.gif

Asmeniškai vežimuką tai aš Lietuvoj pirkau, nes dar tada nebuvau atradusi UK platybių lotuliukas.gif O kėdutę siunčiausi iš mothercare, gavosi su visais siuntimais perpus pigiau jei ne daugiau bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2014 11 02, 00:24)
Kainas tai pati galit pasižiūrėt interneto platybėse, o pats parvežimas kainuos pagal svorį, maždaug primeskit 4u.gif

Sakykim vežimėlis svertų na kokius 10 kg, tai parvežimas kainuotų 60 lt 4u.gif Pliusuojat prie kainos ir žinot, ar verta, ar ne biggrin.gif

Asmeniškai vežimuką tai aš Lietuvoj pirkau, nes dar tada nebuvau atradusi UK platybių lotuliukas.gif O kėdutę siunčiausi iš mothercare, gavosi su visais siuntimais perpus pigiau jei ne daugiau bigsmile.gif

Oi kaip ačiū už atsakymą - tai orientuotis maždaug 1 kg - 10 LT smile.gif eisiu žvalgytis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 01, 22:34)
Jokiu problemu, issiusim  4u.gif  4u.gif A, beje sioje siuntoje ir kooperaciju nebuvo, tad ir siusti nebutu buve kur  blush2.gif  blush2.gif

Kažkada temoje klausiau dėl kooperacijos, bet tada parašėte, kad Klaipėdai nereikia, tai maniau, kad visada taip blush2.gif
Dabar nesuprantu, man reikia ieškoti su kuom susikooperuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 11 02, 00:37)
Oi kaip ačiū už atsakymą - tai orientuotis maždaug 1 kg - 10 LT smile.gif eisiu žvalgytis wink.gif

Tai kad 1 kg 6 lt (ne 10) 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kada kita savaite asda maista galima pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 11 01, 22:24)
Linute, o kaip galima tartis su Venipak del pristatymo laiko ? Kazkada tariausi su vairuotoju ir atveze truputi veliau. Ar tik su jais reikia tartis, kai jau paraso savo telefona ar iki to laiko laika keisti ju puslapyje ?  ax.gif

As kai gaunu sms paskambinu i venipak ir paprasau vairuotojo tel. numerio. Mes tada susiderinam laika. Keleta kartu derinausi ir keleta kartu pasitaike sukalbami malonus vairuotojai. Adresas budavo namu, bet pristatydavo man i darba. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2014 11 02, 01:24)
Sakykim vežimėlis svertų na kokius 10 kg, tai parvežimas kainuotų 60 lt 4u.gif

QUOTE(sheila1988 @ 2014 11 02, 01:37)

Nu kur jau 10 biggrin.gif 60 lt dalinam iš 10 kg ir gaunam 6 lt/kg tongue.gif
Atsakyti