Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(smilga79 @ 2014 10 27, 16:05)
Merginos kooperuojasi su esamais siuntiniais, t.y. uzsisako individualiai, bet kadangi nesusidaro 7 kg, kooperuojasi, kad pristatytu bendrai...
Perka visos individualiai. Cia laimes dalykas, kur priima korteles. Nors paprastai perkant iki 50 sv. priima mano DNB banko mastrercard Era kortele (tesco, asda, tbs laimes dalykas, kartais atmeta, amazon).
Limcamca taip pat ir atrpininkauja, jeigu kur nepriima korteliu. Nezinau ar aiskiai parasiau. Nelabai esu stipriai patyrusi siuose dalykuose. Senbuves gal daugiau pakomentuos. Jeigu, kils klausymy rasykit... Labai jau cia uzkreciamas reikalas, tas pirkimas. drinks_cheers.gif

dėkoju 4u.gif bet asdoj kai registruojies jie prašo kortelės billing adreso, tai kadangi ji lietuviška, tai ir adresą juk reik vesti lietuvišką, tai automatiškai jiems netiko nes post kodas blogas, ar aš čia kažko nesuprantu? pas draugę norėjau nusiųsti iš mothercare nusipirkus, irgi tas pats, o jūs čia žiūriu perkat, kooperuojatės, galvoju aš gal kažko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2014 10 27, 21:59)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif Ir aš gavauuuuu!!!!

o as negavau:((
Atsakyti

KOOPERACIJA ATEINANČIAI SIUNTAI
Kaunas, Silainiai (Baltijos g.)
1. Vita G.
2. Martyna
3. Sadi (arba kaip visada galit prikooperuot netilpusius smile.gif )
4. eufrozina

Vilnius, darbo dienomis darbo valandomis centras netoli M. Mažvydo bibliotekos, ne darbo laiku Antakalnis už Antakalnio poliklinikos (maximum 5-6 mergaitės blush2.gif ax.gif ):

1. Ditele
2. Pinavija Nuostabioji

Kooperacija Kaunas (atsiemimas Savanoriu pr., netoli hyper maximos):

1. jovita2014, 3kg
2. Saulutė, apie 2kg

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2014 10 27, 23:47)
dėkoju  4u.gif  bet asdoj kai registruojies jie prašo kortelės billing adreso, tai kadangi ji lietuviška, tai ir adresą juk reik vesti lietuvišką, tai automatiškai jiems netiko nes post kodas blogas, ar aš čia kažko nesuprantu? pas draugę norėjau nusiųsti iš mothercare nusipirkus, irgi tas pats, o jūs čia žiūriu perkat, kooperuojatės, galvoju aš gal kažko nesuprantu biggrin.gif

Amazon, mothercare ir panašiose parduotuvėse rašote UK billing address, kitaip nepraeis. Kad ir mothercare apsipirkinėju jau +/- 3 metus, jokių bėdų su jais dėl adreso ar kortelės (SEB Visa, dabar SEB Mastercard).

SMS ir aš gavau smile.gif Ech tas laukimas, kai man vakare pristatinėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 28 spalio 2014 - 08:09
QUOTE(Laimuska @ 2014 10 28, 08:08)
Amazon, mothercare ir panašiose parduotuvėse rašote UK billing address, kitaip nepraeis. Kad ir mothercare apsipirkinėju jau +/- 3 metus, jokių bėdų su jais dėl adreso ar kortelės (SEB Visa, dabar SEB Mastercard).

SMS ir aš gavau smile.gif Ech tas laukimas, kai man vakare pristatinėja smile.gif

O mergaites, pries atvezant dar pasiskambina g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 10 28, 09:17)
O mergaites, pries atvezant dar pasiskambina g.gif

Taip, paskambina... Bent man visad skambina.
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2014 10 28, 09:00)
Taip, paskambina... Bent man visad skambina.

Taip, sulaukiau skambucio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 10 28, 09:31)
Taip, sulaukiau skambucio drinks_cheers.gif

oho kokie ankstyvi - as tai apie 11-12 telaukiu... unsure.gif
Atsakyti
Laba,ar galite kas venipak kurjerio koki nr parasyti,kuris kursuoja link Širvintų, nes namie nebus kas priima, tai reiktu adresa kita duoti... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 28, 09:32)
oho kokie ankstyvi - as tai apie 11-12 telaukiu... unsure.gif

Sake iki 12 pristatys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 10 28, 10:02)
Sake iki 12 pristatys thumbup.gif

aaa, man dabar jau veza - laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 28, 10:17)
aaa, man dabar jau veza - laukiu mirksiukas.gif

Tai tai faina thumbup.gif