Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

kas cia per nesamone su amazonu dedas. vakar pristate prekes, parase, kai kaimynams. siandien parase, kad nepavyko pristatyti, ves rytoj arba pirmadieni doh.gif
Atsakyti
Jo, su Amazon kazkas vyksta. Svarbiausia, kad visas sias dienas pats Amazon nebuvo atvaziaves visiskai schmoll.gif Siuntas kur rodo kaimynams ir pan. veza arba Yodelis arba RM. Kad pakelti rimta veja, man reikia kazkieno accounto duomenu, jei pasitikit ir trakingo. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Man su Boots siuntiniu nesamone lotuliukas.gif Royal mailas pristatinejo. Vakar rase, kad pristatyta. As jau laiminga, kad viskas spejo i siunta.Siandien paziuriu tukisuk.com, o ten ivesta maziau vnt siuntu, nei turi but gauta. Jau norejau Linai rasyt, klaust lotuliukas.gif Ai, bet galvoju patikrinsiu visus trackingus ir ziuriu, kad siandien Royal maile jau raso, kad siandien nepavyko pristatyt, nes nebuvo imanoma identifikuoti pristatymo adreso ir , kad siuntinys grazintas siuntejui..Jega biggrin.gif
Atsakyti
O man rodo, kad boots su hermes siunte ir sian pristate g.gif

siaip as aliu amazono duot accounta, ir laisku tuos persiusti parodyti, kur pristate kaimynams lloyds 3 g.gif na, kad amazonas grybaus, tai cia isvis. visada budavo be priekaistu. ir kad uzsakymus i viena deze deda, tai irgi pastebejau, nurodo, kad 1 siunta issiunte, po to 2 issiunte, po to trecia, ir trecioje gauni visus trys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 06, 22:07)
Jo, su Amazon kazkas vyksta. Svarbiausia, kad visas sias dienas pats Amazon nebuvo atvaziaves visiskai  schmoll.gif Siuntas kur rodo kaimynams ir pan. veza arba Yodelis arba RM. Kad pakelti rimta veja, man reikia kazkieno accounto duomenu, jei pasitikit ir trakingo.  unsure.gif  unsure.gif

o sakes, mano raso, kad pristatytas jums

ka cia reikia duot? as irgi galiu duot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 06 lapkričio 2014 - 22:02
va toki laiska gavau parasius jiems
Hello,

I'm sorry to hear that you haven't received your order #026-5194669-2262740.

I've checked and can see that the tracking information for your order #026-5194669-2262740 shows that Amazon Logistics delivered your parcel on 3 November 2014 at 10:39 AM.

Amazon Logistics only require a signature for delivery on certain types of parcels, making it easier and more convenient for you to receive your order.

Your parcel has been delivered to the receptionist "Tukis" in your building. Please check with the receptionist in your building to locate your parcel. You should have received a text providing you with the name and secure location where your parcel was delivered.

If you can't locate your parcel, please let us know by replying to this e-mail and we'll do everything we can to help.

I hope I have been helpful on this occasion and that I was able to assist you effectively.

We value your business and we look forward to seeing you again soon at Amazon.co.uk.

Did I solve your problem?
Atsakyti
Ar visi gauti siuntinukai suvesti i sistema? Aciu
Atsakyti
gal kuri patarsit kur ieskoti vaikui kombienzonu ziemai? jau aplankiau cozzy mole ir littletrekkers
Atsakyti
Ar praleidau pranešimą, kada maistą galima pirkti ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 11 07, 15:51-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 11 07, 15:51)
gal kuri patarsit kur ieskoti vaikui kombienzonu ziemai? jau aplankiau cozzy mole ir littletrekkers

nevisport
Atsakyti
Lina, mano siunciam, kad ir kiek butu smile.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Ta ir padarem.
Kaip tik krauna, ir isvyksta. Sistemoje statusus keisim rytoj ar poryt. Suregistruota viskas, isskyrus siandien gautos siuntos. 4u.gif 4u.gif

Sekanti siunta bus ruosiama antradieni!!! Nekooperuota!
Atsakyti