Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2014 11 10, 16:23)
Sveiki, žiūriu naujokėms sunku susigaudyti pristatyme....aš ne išimtis  bigsmile.gif

Nu, aš ne naujokė, bet jau irgi nebesusigaudau biggrin.gif

Ar išvažiuos ir nesiekiantys 7 kg siuntiniai?
Jei taip, tai SIŲSKIT man. Parašysiu dar emeilą, nes prie SM gal ir nepavyks šian prisijungt.
Atsakyti
Žinutė thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš irgi bandysiu iš asdos pirkti pirmą kartą, sakykite ar galiu šiandien daryti užsakymą, paskaičiau, kad Linos nebus iki pirmadienio, sakau gal niekas siuntinio nepriims smile.gif ir jei pirkti šiandien tai daryti užsakymą Antradieni 11-14 val, 19-21 val.? Ir užsakius informuoti el. laišku tukį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbuska: 11 lapkričio 2014 - 08:49
QUOTE(barbuska @ 2014 11 11, 09:47)
Labas rytas, aš irgi bandysiu iš asdos pirkti pirmą kartą, sakykite ar galiu šiandien daryti užsakymą, paskaičiau, kad Linos nebus iki pirmadienio, sakau gal niekas siuntinio nepriims smile.gif ir jei pirkti šiandien tai daryti užsakymą Antradieni 11-14 val, 19-21 val.? Ir užsakius informuoti el. laišku tukį?

Taigi Lina rase,kad "Adreso nuoma dirbs non stop" pristatymo laikai surasyti 24 psl. galima rinkis,kuris labiausiai tinka smile.gif Informuoti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 10, 17:36)
Kai yra saskaita, jau siunta isvykusi, ir pakeitimai nebegalimi.
Marijampole, gauna pastu, jei nebuvo pranese, siusti kitaip.

LOCKETS - ne, maisto Paypalu neapmokesite.

Statusai pakeisti  4u.gif

mano statusas nuo 25d nepasikeitęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2014 11 11, 08:54)
Taigi Lina rase,kad  "Adreso nuoma dirbs non stop" pristatymo laikai surasyti 24 psl. galima rinkis,kuris labiausiai tinka  smile.gif  Informuoti reikia  4u.gif

ačiū, taip ir galvojau, bet pirmą kartą taip baugu, sakau reikia pasitikslinti biggrin.gif aš supratau, kad būtent tuo laiku reikia užsakymą daryti smile.gif
Atsakyti
labas norejau pasitikslinti

jei siunta sia savaite isvaziuoja pvz 6ny (15d), -i namus. ar kokiom dienom isvyksta is uk?

kada gausiu ? kita savaite 19d, ar uz savaites 26d? blyn vis pamirstu kiek keliauja dazniausiai..
Atsakyti
Linute labai tikiuosi siandien sulaukti atsakymo blush2.gif nenoreciau iki pirmadienio laukti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas perkate boots ir galėtumėt paimt į kompaniją? Mano pirkinius atmeta unsure.gif
Atsakyti
Lina, parasiau emaila del siuntos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2014 11 11, 10:45)
ačiū, taip ir galvojau, bet pirmą kartą taip baugu, sakau reikia pasitikslinti  biggrin.gif  aš supratau, kad būtent tuo laiku reikia užsakymą daryti smile.gif

As vakar taip pat pirma karta isdrisau su asda prasidet biggrin.gif Su kitom parduotuvem paprasciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kas iš Asda perkate riešutų sviestą - nerandu jokio blush2.gif
Atsakyti