Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Amrinasta @ 2014 11 12, 14:12)
Negi sunku paskaityt pirmą žinutę  g.gif

16-20kg - 4.90lt;

Ačiū, nesunku ir skaičiau tongue.gif Man neaišku ar čia už 1 kg ar už visą svorį kuris sveria tarp 16-20 kg
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2014 11 12, 15:13)
Ačiū, nesunku ir skaičiau tongue.gif  Man neaišku ar čia už 1 kg ar už visą svorį kuris sveria tarp 16-20 kg

Man atrodo reiktu logiskai pagalvoti tiesiog cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2014 10 30, 11:31)
KOOPERACIJA ATEINANČIAI SIUNTAI[SIZE=7]
Kaunas, Silainiai (Baltijos g.)
1. Vita G.
2. Martyna
3. Sadi (arba kaip visada galit prikooperuot netilpusius smile.gif )
4. eufrozina

Vilnius, darbo dienomis darbo valandomis centras netoli M. Mažvydo bibliotekos, ne darbo laiku Antakalnis už Antakalnio poliklinikos (maximum 5-6 mergaitės blush2.gif  ax.gif ):

1. Ditele
2. Pinavija Nuostabioji
3. Kristilka
4. lorari
5.~Matuke~
6. Lurta

Kooperacija Kaunas (atsiemimas Savanoriu pr., netoli hyper maximos):

1. jovita2014, 3kg
2. Saulutė (Marius C), apie 2kg
3. me2za (Inga R.) - kiek kg nežinau blush2.gif
4.ligituka ( Ligita K)

Šitos kooperuotos siuntos jau LT? Išsiųsta, kaip rašyta 10-30 unsure.gif Jokios info iki šiol nesulaukiau...
Atsakyti
Aš tai jau nebežinau kokiu būdu ir kokia kalba reik bendraut su Tukiu, kad galėčiau gauti siuntinį patogesnėje atsiimti vietoje verysad.gif Vakar paskambinus duotu telefonu ir išgirdus adresą kur nukeliavo mano siuntinys, tiesiog nusviro rankos. Aplink mane yra 3 man patogūs pagrindiniai taškai - 2 labai, vienas - nu iš bėdos nieko dar. Ir prašiau juk, nes žinojau, kad dėžė bus nemaža. Bet...
verysad.gif Nei pykt, nei juoktis... MB paguodė, sako gerai, kad dar į kokį Alytų ar Kauną nenugrūdo vienok biggrin.gif Dar ne blogiausias variantas gi biggrin.gif
Atsakyti
Liniokas, priimkit kooperaciją poros žmonių kiek trūksta iki 7 kg. ir gausit į namus arba į darbą, nes pagrindinių taškų jau kaip suprantu nebeliko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 13 lapkričio 2014 - 08:23
Tai pradedam kitai savaitei kooperaciją, kad visiem būtų patogu biggrin.gif

Vilnius, Pašilaičių galas, BIG (+ max. 4 žmonės)
1. Amrinasta
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2014 11 13, 08:03)
Aš tai jau nebežinau kokiu būdu ir kokia kalba reik bendraut su Tukiu, kad galėčiau gauti siuntinį patogesnėje atsiimti vietoje  verysad.gif  Vakar paskambinus duotu telefonu ir išgirdus adresą kur nukeliavo mano siuntinys, tiesiog nusviro rankos. Aplink mane yra 3 man patogūs pagrindiniai taškai - 2 labai, vienas -  nu iš bėdos nieko dar. Ir prašiau juk, nes žinojau, kad dėžė bus nemaža. Bet...
verysad.gif  Nei pykt, nei juoktis... MB paguodė, sako gerai, kad dar į kokį Alytų ar Kauną nenugrūdo vienok  biggrin.gif  Dar ne blogiausias variantas gi  biggrin.gif

Mano žiniomis Justiniškių taško (pas anytą) nebėra, o visi kiti yra kooperacijas priimančios moterys/merginos.
Pvz. bent jau aš priimu iki 10 žmonių, nes butas ne guminis, o ir ne visi skuba atsiimti (nors kol kas man tikrai su tuo sekasi, pareigingi klientai papuola).
Ir toks labai lengvas sprendimas yra pačiai priimti kooperaciją, kad ir iki 7kg ir nebus bėdų smile.gif Aš ir pati taip dalinti pradėjau, nes pastoviai perku ir pabodo važiuoti kažkur pasiimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 13 lapkričio 2014 - 08:41

1. Amrinasta
2. Vaka
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2014 11 13, 07:03)
Aš tai jau nebežinau kokiu būdu ir kokia kalba reik bendraut su Tukiu, kad galėčiau gauti siuntinį patogesnėje atsiimti vietoje  verysad.gif 

Tukis įdeda "blogai" ne dėl to, kad tyčia, bet dėl to, kad kooperacijas priimančios mergaitės pasako tam tikrus apribojimus - pvz priimsiu ne daugiau tiek ir tiek žmonių, arba imsiu tik nedideles dėžes, arba iki tiek ir tiek kg. Matyt niekas Jūsų nemažos dėžės nenorėjo/negalėjo imti, tad pridėjo tam kas priėmė, taip kad su didele šypsena neškit tai priėmusiai šokoladą ir kitąkart didelius siuntinus siųskit sau į namus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

1. Amrinasta
2. Vaka

Kaunas Partizanai sauletekis pasimatymas
1 bridz
Atsakyti

1. Amrinasta
2. Vaka
Kaunas Partizanai sauletekis pasimatymas
1 bridz
2 Mazutee24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazutee24: 13 lapkričio 2014 - 11:08
Gal atsirastų norinčių nuolat kooperuotis iš Kauno Panemunės-Zuikinės-Vaišvydavos-Girionių-Šlienavos-Pliuonos rajonų? Gal iš čia atsirastų 7 kg neprirenkančių, galėtumėm nuolat bendradarbiauti.
Numanau, nebūtų patenkintų, jei iš čia reiktų pasiimti siuntinį gyvenantiems kt. rajonuose (nėr Panemunės tilto - nėr civilizacijos schmoll.gif ), tai ir nesisiūlau verysad.gif
Atsakyti