QUOTE(femme @ 2014 10 29, 11:18)
Mjo. Cobre, ką tu?

statomos pasirodo visur tos siukšlinės

kur tik šiukšlių pasitaiko.
Ka, ka?

Tyliu, nu ka as
QUOTE(femme @ 2014 10 29, 11:34)
Klozetas dar aiškesnę funkciją turi, tai kodėl renkamės tas retro parodijas?
as nesirenku
matai, klozetai kai atsirado, tai jie atsirado kazkokie ir po to, priklausomai nuo laikmecio jie keitesi. Jei turi kazkokio laikmecio reprodukcija, tai yra viena. Cia kaip ir su Smeg saldytuvais - stilius aiskus ir ji toki toliau ir gamina, pakeisti dydziai, techniniai parametrai ir viskas ok. Imontuojamu orkaiciu ir virykliu tokiu nebuvo. imta kazkas ir pritraukta pagal stiliu. Jei kam grazu, tai ok. Asmeniskai man negrazu. Zodziu, cia asmeninis poziuris daugiau i tam tikrus interjero elementus.
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 29, 12:07)
Tada kitas klausimas- filingas duru ar virtuves spinteliu, jie siektiek skiriasi. Bet malkom prie zidinio irgi didelis pintas krepsas su juodu apvadu, kilimas pintas. Vynine, orkaite turi blizgesio kaip saldytuvas, negaliu sakyti, kad netinka blizgesys ir pynutes, bet jau man taip atrodo
o man neatrodo taip baisiai tie pinti krepsiai. kontrastuoja labai, ir tas visai smagiai atrodo si karta. bet pas jus man sitas vaizdelis fotkeje gana skandinaviskas, o ten pintu dalykeliu per akis, kontrastu irgi pakankamai, todel visai leistinas sitas reikalas jusu erdveje, bent jau toje, kuri matosi nuotraukoje. As kol kas nesiskubinciau su apvadais aplink ta nisa, ne visada bandymas kazka isgrazinti buna reikalingas ir sekmingas. siuo atveju as tiesiog padaryciau lentynele virs saldytuvo ir i ja kol kas drasiai kisciau tuos krepselius, nebutina visu triju sugrusti, gal uzteks ir dvieju, o salia dar maza vazoneli su kazkokiu zalumynu, ar grazu stiklainiuka su kazkuo ryskiu viduje, tarkim sudziovintais ciliukais. Fantazijos reikalas cia. Veliau gal rasite tinkamesniu daikciuku siai lentynelei, bet ji bus ir naudinga, ir atrodys, kad erdve virs saldytuvo specialiai tam ir padaryta. aolamai, bus toks tarsi savotiskas stilizuotas sandeliukas ta vieta su saldytuvu. lentyneles spalva arba juoda, jei nisa juodai dazysite, kaip siulo, arba balta. Cia jau jus pamastykite, vvietoje gal geriau matosi, kas geriau tiktu. siaip ten ir keliems vyno buteliams laikyti visai tinkama vieta butu, idejus specialu stoveli, bet jus jau turite vynui vieta. Jei pas jus labiau skandinaviskas interjeras, tada taisykles gali buti drasiau lauzomos, daugiau vietos fantazijai, pirmenybe stilingam patogumui ir neiprastiems, bet paprastiems sprendimams.
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 29, 12:08)
Kaip manote, ar šis stalas ir kėdės galėtų "įsipaišyti" į provanso stilių?
Netgi labai, ypatingai, jei nesiruosiate daryti to isspausto, nenaturalaus, isbalinto iki negaliu provanso. Labai mieli baldeliai, kaimietukiski truputi, bet juk to ir reikia jusu atveju.
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 29, 13:11)
Jei norite krepšiukų, tai daryčiau virš šaldytuvo tiesiog lentyną, ant kurios juos (ar kokius kitus, nes šie ko gero nebetilpų) ir sudėčiau.

skyle liktu, bet tokiu atveju atrodytu, kad toks ir buvo tikslas
QUOTE(mamagabi @ 2014 10 29, 18:41)
Staliukas netgi labai idomus savo "zvaigsdes" forma

Kedutes man per daug kaimietiskos (vokiskas country), bet kam tai rupi
ai, ir pas juos pacius realiam provanse viskas maisyta permaisyta. Vis butu nors kiek gyvumo, ne taip, kaip tuo atveju, kai viska is privee ar dubingiu supirkta komplekteliais - lyg ir grazu, viskas suderinta, bet jau nykumaaaa tokia, ziovauti norisi. atsiprasau, jei kam tiesiai i darza