Sveikos, man tai baisios sventes, apsirgau,visa nosis uzgulta, galva plysta
su vyru susipykau.....zodziu siaubas
net spaudimas sukilo... kaip jums?
QUOTE(siuzi* @ 2014 12 23, 02:03)
Labas vakaras merginos,
Norėčiau ir aš pasidalinti savo išgyvenimais paskaičius Jūsų istorijas ir pasakojimus. Gydymo pradžia buvo labai sunki, tačiau neleidau sau gerti jokių AD, geriau tik Symphatil vaistus. Sužinojus diagnozę negalavimai po truputį pradėjo trauktis, nors primindavo apie save. Daug buvo pralieta ašarų dėl to.. tačiau, tai juk man nepadeda, o priešingai - dar labiau blogina situaciją. Ir pradėjau mintis tolinti, tolinti, apie tai negalvoti, mylėti save ir...brangiosios merginos - aš jaučiuosi kaip naujas žmogus, labiau pradėjau džiaugtis smulkmenomis, pozityviai žiūrėti į gyvenimą! Ir jau daugiau nei pusę metų, esu pajutusi tik kelis kartus menką nerimą, kurį iš karto numoju nuo savęs
Merginos, gal nuskambės kiek drastiškai, bet jus mintimis apie ligą, tik dar labiau ją įsileidžiat į Savus gyvenimus - neprisigalvokit sau ligų. Tai net galima pavadinti taip, kad pačios per mažai norit pasveikt, tiesiog NEGALVOKIT APIE LIGOS SIMPTOMUS!!!
Pabaigai norėčiau pasakyti - mylėkit save ir būtinai pasveiksit!
Norėčiau ir aš pasidalinti savo išgyvenimais paskaičius Jūsų istorijas ir pasakojimus. Gydymo pradžia buvo labai sunki, tačiau neleidau sau gerti jokių AD, geriau tik Symphatil vaistus. Sužinojus diagnozę negalavimai po truputį pradėjo trauktis, nors primindavo apie save. Daug buvo pralieta ašarų dėl to.. tačiau, tai juk man nepadeda, o priešingai - dar labiau blogina situaciją. Ir pradėjau mintis tolinti, tolinti, apie tai negalvoti, mylėti save ir...brangiosios merginos - aš jaučiuosi kaip naujas žmogus, labiau pradėjau džiaugtis smulkmenomis, pozityviai žiūrėti į gyvenimą! Ir jau daugiau nei pusę metų, esu pajutusi tik kelis kartus menką nerimą, kurį iš karto numoju nuo savęs
Merginos, gal nuskambės kiek drastiškai, bet jus mintimis apie ligą, tik dar labiau ją įsileidžiat į Savus gyvenimus - neprisigalvokit sau ligų. Tai net galima pavadinti taip, kad pačios per mažai norit pasveikt, tiesiog NEGALVOKIT APIE LIGOS SIMPTOMUS!!!
Pabaigai norėčiau pasakyti - mylėkit save ir būtinai pasveiksit!
Tikrai ačiū, kad įnešat optimizmo.
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2014 12 24, 16:30)
Sveikos, man tai baisios sventes, apsirgau,visa nosis uzgulta, galva plysta
su vyru susipykau.....zodziu siaubas
net spaudimas sukilo... kaip jums? 
O iki kiek jums spaudimas sukilęs
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 24, 20:51)
Sveikos
Man irgi spaudimas stipriai sukiles ir pulsas virs simto..pavargau zinokit,kaip nezmogus jauciuosi,negaliu pajudeti normaliai kai virs 100 kala dar spaudimas pakiles
Man irgi spaudimas stipriai sukiles ir pulsas virs simto..pavargau zinokit,kaip nezmogus jauciuosi,negaliu pajudeti normaliai kai virs 100 kala dar spaudimas pakiles
Pabandykit kvėpavimo pratimus- šiek tiek apramina širdies dažna musima
QUOTE(sveikuoliukas @ 2014 12 24, 21:30)
Pabandykit kvėpavimo pratimus- šiek tiek apramina širdies dažna musima
Tuos jau nuo vasaros praktikuoju
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 24, 21:45)
Laba diena
Geru svenciu jums
Atejau pasiskusti,vakar saudimas laabai soktelejo siandien super zemas vos pasliauziu,sirdis bele kiek duziu dauzosi..as nesuprantu kas organizmui yra?
Kojos rankos po miego tirpsta cia jau trecia savaite...stuburas gal..
Patarkit kur kreiptis ir dar tos ilgosios iseigynes...
man tai 140/90 pulsas 100. Su MB esu apsipykus, nuotaikos nera, sirdis kala, dar persalimas ir tos iseigines
reikia pas gyd. man eiti o turiu laukt pirmadienio
nu gal pasveiksiu jau iki pirmadienio
butu gerai....
Papildyta:
man irgi tirpsta rankos ir meslungis daznokai pastaru metu sutraukia, siaip gali buti del magnio trukumo
Papildyta:
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 25, 14:02)
man irgi tirpsta rankos ir meslungis daznokai pastaru metu sutraukia, siaip gali buti del magnio trukumo
QUOTE(Lucero @ 2014 12 25, 14:13)
man tai 140/90 pulsas 100. Su MB esu apsipykus, nuotaikos nera, sirdis kala, dar persalimas ir tos iseigines
reikia pas gyd. man eiti o turiu laukt pirmadienio
nu gal pasveiksiu jau iki pirmadienio
butu gerai....
Papildyta:
Papildyta:
Patiko ta fraze gal pasveiksiu iki pirmadienio
man panasus simptomai rankos slapios,spaudimas nukrites sirdis kala..bbd
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 25, 16:55)
Patiko ta fraze gal pasveiksiu iki pirmadienio
as irgi tikiuosi
nu ne bbd 
o man dabar tirpsta vienoje galvos puseje ir akys raudonos ty kraujagysles isspletusios
bet del to per daug nesijaudinu
daug labiau uzknisa slooooooooooga
QUOTE(Lucero @ 2014 12 25, 18:08)
o man dabar tirpsta vienoje galvos puseje ir akys raudonos ty kraujagysles isspletusios

Gerai dalinames simptomais toliau
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 25, 19:21)
Gerai dalinames simptomais toliau
kodel man prakaituoja rankos ir kala sirdis vaikstant?Kodel ?
todel,kad kaledu senelis manes neaplanke.
manes irgi neaplanke
rankos prakaituoja tai tikrai nuo sutrikusios nervu sistemos, del vd cia viskas
QUOTE(Lucero @ 2014 12 25, 18:42)
manes irgi neaplanke
Samone kodel sutrinka?kai nesavo vietoje jauciuosi,nu tarsi atsijungiu..prakaitavo rankos,na plastakos ir burna dziuvo ir sirdis dauzesi ir toks jausmas kad negalejau ikvepti tarsi specaliai kvepavima sulaikydavau.
Man labiausiai idomu kodel vaikstant prasideda tahiakardija.
Ir tarsi dreba sirdis,o gal rimtai dreba.
Kam nors teko greitaja kviestis?
Ir dar kaip suprasti,kad kalio ir magnio truksta?Nedaran tyrimo..nes isieigines Dar pagalvojau sestadieniais dirba budintis gydytojas,gal nueiti.
Skambynau psihologinei pagalbaj sake greitaja kviestis nu blin