QUOTE(siuzi* @ 2014 12 23, 02:03)
Labas vakaras merginos,
Norėčiau ir aš pasidalinti savo išgyvenimais paskaičius Jūsų istorijas ir pasakojimus. Gydymo pradžia buvo labai sunki, tačiau neleidau sau gerti jokių AD, geriau tik Symphatil vaistus. Sužinojus diagnozę negalavimai po truputį pradėjo trauktis, nors primindavo apie save. Daug buvo pralieta ašarų dėl to.. tačiau, tai juk man nepadeda, o priešingai - dar labiau blogina situaciją. Ir pradėjau mintis tolinti, tolinti, apie tai negalvoti, mylėti save ir...brangiosios merginos - aš jaučiuosi kaip naujas žmogus, labiau pradėjau džiaugtis smulkmenomis, pozityviai žiūrėti į gyvenimą! Ir jau daugiau nei pusę metų, esu pajutusi tik kelis kartus menką nerimą, kurį iš karto numoju nuo savęs
Merginos, gal nuskambės kiek drastiškai, bet jus mintimis apie ligą, tik dar labiau ją įsileidžiat į Savus gyvenimus - neprisigalvokit sau ligų. Tai net galima pavadinti taip, kad pačios per mažai norit pasveikt, tiesiog NEGALVOKIT APIE LIGOS SIMPTOMUS!!!
Pabaigai norėčiau pasakyti - mylėkit save ir būtinai pasveiksit!
Tikrai ačiū, kad įnešat optimizmo.

Bet ne visiems pavyksta įveikti PA be stiprių vaistų.

Ir nežinau kodėl, ar ta liga stipresnė, ar psichologoškai žmogus silpnesnis.
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2014 12 24, 16:30)
Sveikos, man tai baisios sventes, apsirgau,visa nosis uzgulta, galva plysta

su vyru susipykau.....zodziu siaubas

net spaudimas sukilo... kaip jums?
O iki kiek jums spaudimas sukilęs

Tai jeigu yra priežastis, tai gal vienkartinis tas sukilimas. Baisiausia, kai nei iš to, nei iš šio