Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija..depresija..PA..nerimas

Sveikos, man tai baisios sventes, apsirgau,visa nosis uzgulta, galva plysta doh.gif su vyru susipykau.....zodziu siaubas verysad.gif net spaudimas sukilo... kaip jums? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siuzi* @ 2014 12 23, 02:03)
Labas vakaras merginos,
Norėčiau ir aš pasidalinti savo išgyvenimais paskaičius Jūsų istorijas ir pasakojimus.  Gydymo pradžia buvo labai sunki, tačiau neleidau sau gerti jokių AD, geriau tik Symphatil vaistus. Sužinojus diagnozę negalavimai po truputį pradėjo trauktis, nors primindavo apie save. Daug buvo pralieta ašarų dėl to.. tačiau, tai juk man nepadeda, o priešingai - dar labiau blogina situaciją. Ir pradėjau mintis tolinti, tolinti, apie tai negalvoti, mylėti save ir...brangiosios merginos - aš jaučiuosi kaip naujas žmogus, labiau pradėjau džiaugtis smulkmenomis, pozityviai žiūrėti į gyvenimą! Ir jau daugiau nei pusę metų, esu pajutusi tik kelis kartus menką nerimą, kurį iš karto numoju nuo savęs smile.gif
Merginos, gal nuskambės kiek drastiškai, bet jus mintimis apie ligą, tik dar labiau ją įsileidžiat į Savus gyvenimus - neprisigalvokit sau ligų. Tai net galima pavadinti taip, kad pačios per mažai norit pasveikt, tiesiog NEGALVOKIT APIE LIGOS SIMPTOMUS!!!
Pabaigai norėčiau pasakyti - mylėkit save ir būtinai pasveiksit!  4u.gif

Tikrai ačiū, kad įnešat optimizmo. wub.gif Bet ne visiems pavyksta įveikti PA be stiprių vaistų. schmoll.gif Ir nežinau kodėl, ar ta liga stipresnė, ar psichologoškai žmogus silpnesnis. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2014 12 24, 16:30)
Sveikos, man tai baisios sventes, apsirgau,visa nosis uzgulta, galva plysta doh.gif su vyru susipykau.....zodziu siaubas verysad.gif net spaudimas sukilo... kaip jums? smile.gif

O iki kiek jums spaudimas sukilęs g.gif Tai jeigu yra priežastis, tai gal vienkartinis tas sukilimas. Baisiausia, kai nei iš to, nei iš šio verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Man irgi spaudimas stipriai sukiles ir pulsas virs simto..pavargau zinokit,kaip nezmogus jauciuosi,negaliu pajudeti normaliai kai virs 100 kala dar spaudimas pakiles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 24, 20:51)
Sveikos smile.gif
Man irgi spaudimas stipriai sukiles ir pulsas virs simto..pavargau zinokit,kaip nezmogus jauciuosi,negaliu pajudeti normaliai kai virs 100 kala dar spaudimas pakiles  unsure.gif

Pabandykit kvėpavimo pratimus- šiek tiek apramina širdies dažna musima
Atsakyti
QUOTE(sveikuoliukas @ 2014 12 24, 21:30)
Pabandykit kvėpavimo pratimus- šiek tiek apramina širdies dažna musima

Tuos jau nuo vasaros praktikuoju 4u.gif ,bet spaudimas tai nezinau kodel toks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 24, 21:45)
Tuos jau nuo vasaros praktikuoju  4u.gif ,bet spaudimas tai nezinau kodel toks  doh.gif

Laba diena ax.gif
Geru svenciu jums wub.gif
Atejau pasiskusti,vakar saudimas laabai soktelejo siandien super zemas vos pasliauziu,sirdis bele kiek duziu dauzosi..as nesuprantu kas organizmui yra? verysad.gif
Kojos rankos po miego tirpsta cia jau trecia savaite...stuburas gal..
Patarkit kur kreiptis ir dar tos ilgosios iseigynes... unsure.gif
Atsakyti
man tai 140/90 pulsas 100. Su MB esu apsipykus, nuotaikos nera, sirdis kala, dar persalimas ir tos iseigines doh.gif reikia pas gyd. man eiti o turiu laukt pirmadienio doh.gif nu gal pasveiksiu jau iki pirmadienio unsure.gif butu gerai....
Papildyta:
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 25, 14:02)

Kojos rankos po miego tirpsta cia jau trecia savaite...stuburas gal..
Patarkit kur kreiptis ir dar tos ilgosios iseigynes... unsure.gif

man irgi tirpsta rankos ir meslungis daznokai pastaru metu sutraukia, siaip gali buti del magnio trukumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2014 12 25, 14:13)
man tai 140/90 pulsas 100. Su MB esu apsipykus, nuotaikos nera, sirdis kala, dar persalimas ir tos iseigines doh.gif reikia pas gyd. man eiti o turiu laukt pirmadienio doh.gif nu gal pasveiksiu jau iki pirmadienio unsure.gif  butu gerai....
Papildyta:

man irgi tirpsta rankos ir meslungis daznokai pastaru metu sutraukia, siaip gali buti del magnio trukumo 4u.gif

Patiko ta fraze gal pasveiksiu iki pirmadienio rolleyes.gif as irgi tikiuosi unsure.gif
man panasus simptomai rankos slapios,spaudimas nukrites sirdis kala..bbd cool.gif nu ne bbd verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 25, 16:55)
Patiko ta fraze gal pasveiksiu iki pirmadienio  rolleyes.gif as irgi tikiuosi  unsure.gif
man panasus simptomai rankos slapios,spaudimas nukrites sirdis kala..bbd cool.gif nu ne bbd  verysad.gif

o man dabar tirpsta vienoje galvos puseje ir akys raudonos ty kraujagysles isspletusios
bet del to per daug nesijaudinu
daug labiau uzknisa slooooooooooga gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2014 12 25, 18:08)
o man dabar tirpsta vienoje galvos puseje ir akys raudonos ty kraujagysles isspletusios
bet del to per daug nesijaudinu
daug labiau uzknisa slooooooooooga gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Gerai dalinames simptomais toliau biggrin.gif kodel man prakaituoja rankos ir kala sirdis vaikstant?Kodel ? rolleyes.gif todel,kad kaledu senelis manes neaplanke.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 25, 19:21)
Gerai dalinames simptomais toliau  biggrin.gif kodel man prakaituoja rankos ir kala sirdis vaikstant?Kodel ?  rolleyes.gif todel,kad kaledu senelis manes neaplanke.

manes irgi neaplanke drinks_cheers.gif
rankos prakaituoja tai tikrai nuo sutrikusios nervu sistemos, del vd cia viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2014 12 25, 18:42)
manes irgi neaplanke  drinks_cheers.gif
rankos prakaituoja tai tikrai nuo sutrikusios nervu sistemos, del vd cia viskas unsure.gif

Samone kodel sutrinka?kai nesavo vietoje jauciuosi,nu tarsi atsijungiu..prakaitavo rankos,na plastakos ir burna dziuvo ir sirdis dauzesi ir toks jausmas kad negalejau ikvepti tarsi specaliai kvepavima sulaikydavau.
Man labiausiai idomu kodel vaikstant prasideda tahiakardija. doh.gif
Ir tarsi dreba sirdis,o gal rimtai dreba.
Kam nors teko greitaja kviestis? biggrin.gif VSD kinem.
Ir dar kaip suprasti,kad kalio ir magnio truksta?Nedaran tyrimo..nes isieigines Dar pagalvojau sestadieniais dirba budintis gydytojas,gal nueiti.
Skambynau psihologinei pagalbaj sake greitaja kviestis nu blin doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 25 gruodžio 2014 - 19:08