Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2014 10 29, 13:21)
Jonas_k aš tepu kas antra diena ir paskui paprasta kremą, dabar nusipikrau Rasa krems su hilaurono rugstimi, nes to gerojo white tea nera gera kaina, tai kol ka spatinka smile.gif

Aciu labai, bandysiu ir as pradet nuo lengvesnio serumo, paziuresiu kaip oda reaguos, tada galima bus ir ta nuo 40 metu pagauti. Ech, nesinori prisipazinti sau, bet jau laikas imti priemones " kam per 40 " doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 10 29, 12:21)
O tik Taurė iš čia perka?

Tik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 10 29, 12:58)
Mergaites ,ar pirksit siandien Gymboree???? Nusiunciau kelis, labai noretusi juos gauti  4u.gif

as irgi prisijungiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 10 29, 13:26)
gal dar daugiau atsiras prisijungusiu, iki 75$ kad susirinktu, galetu ir nupirt tada 4u.gif

o koduka turi mergaites? nes medituoju ties sia suknele :

http://www.gymboree....p...0&fit_type=
Atsakyti
persiprasau uz klausima, o ka jau siuntinukai LT ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 10 29, 12:53)
o koduka turi mergaites? nes medituoju ties sia suknele :

http://www.gymboree....p...0&fit_type=

jau ir be koduko geros kainos, tik ,kad spetu nupirkt kol amerikanskos nepabudo, tada tai nebeliks nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 10 29, 13:42)
bet tai vakar kokia panika buvo apemus kai ilgai naujos temos nebuvo  doh.gif net keista skaityti SM ir nebuti Taures temoje  biggrin.gif

Ligonys biggrin.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 10 29, 14:03)
jau ir be koduko geros kainos, tik ,kad  spetu nupirkt  kol amerikanskos nepabudo, tada tai nebeliks nieko  doh.gif

na man nėra labai jau geros, nes yra buvę geresnių, su koduku tada jau visai gerai smile.gif Nes geresnių tikrai būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2014 10 29, 13:00)
Koks fainas... Gaila iš mano trijų vyrų nei vienas nenešioja  unsure.gif ... Bet gal pradėtų  g.gif  unsure.gif  blink.gif

Aš tai pati mielai į tokį susivyniočiau, bile kas padovanotų. Ko jau tik vyrams? ax.gif smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 10 29, 11:46)

nugi visai faina dovana bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
merginos, gal kas norėtų šių džinsų ae? 4R dydis, nauji. apačia nėra siaura labai. Vis tik nenešiosiu, man per ilgi.. ūgis 168cm, bet kojos trumpos lotuliukas.gif džinsai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 29 spalio 2014 - 13:33
QUOTE(kriisti @ 2014 10 29, 13:12)
na man nėra labai jau geros, nes yra buvę geresnių, su koduku tada jau visai gerai smile.gif Nes geresnių tikrai būna smile.gif

del to nesigincysiu, bet daznai nebelieka dydziu, jau pasimokiau biggrin.gif
Atsakyti