Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas,įrengimas?

Aciu mergaites uz pagalba 4u.gif
Tikrai pagelbejot skaiciuose smile.gif Kiek as paskaiciavau tai grubiai iseis uz darbus 4000 eu aisku tiek kogero ir medziagos kainuos,tikiuosi sutilpsim smile.gif
Na o kas liecia meistrus tai mes irgi planuojam is keliu pasirinkti nes vistiek pinigai nemazi,o ir norisi kad gerai atliktu,tai va norejau biski pati tose kainose orentuotis kai ateis meistras ir prades destyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2015 04 01, 07:16)
Gal kas padetu su kainomis? Nelabai gaudausi smile.gif Reikia buta paruosti dazymui ir t.t. Darbu N + 1. Plyteliu lupimas virtuveje ir vonioje, linoliaumo lupimas is visu kambariu, dazu skutimas, tapetu lupimas. Kiek reiktu moketi? Skaiciuot valandom toki darba ar kvadratais?

Aisku,kad kvadratais,jei uz valandas tai jie miegos ateje,juk kuo ilgiau tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Gal kas galetumet parasyti, kiek preliminariai kainuoja gipso kartono tvirtinimas ant sienu ir lubu. Standartiniame senos statybos bute. Kaune. Be medziagu tik darbas.
Aciu, kas pagelbes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaGustė: 13 gegužės 2015 - 07:42
QUOTE(LinaGustė @ 2015 05 13, 07:41)
Laba  4u.gif  Gal kas galetumet parasyti, kiek preliminariai kainuoja gipso kartono tvirtinimas ant sienu ir lubu. Standartiniame senos statybos bute. Kaune. Be medziagu tik darbas.
Aciu, kas pagelbes smile.gif

Mums kainavo 7eur kvadratas, cia luboms butent ax.gif
Atsakyti
ieskau patikimo remontininko, gal kas turi pasiulyti? ax.gif
reikia nutinkuoti ir nuspakliuoti sienas, padaryti langu apdaila. Suremontuoti WC (nuimti plyteles, nuvalyti sienas, priklijuoti plyteles).
Atsakyti
ieskome meistro gerai dedancio, klijuojancio plyteles, nebrangininko Vilniuje, gal kas toki pazistate ir rekomenduotumete 4u.gif

plyteles klijuoti reiketu virtuveje
Atsakyti
Planuoju remontą Kaune. paskaitinėju vienur-kitur. Pradėda kainos aiškėti - plytelių klojimas paie 10eur, laminatas - 5eur, lubų gipsas -7 eur. O vat su dažymu tai man čia kažkas neaišku. Jei sienos lygios, paruoštos dažymui (nauja statyba). Kvadrato kaina 6eur. Bet dažomas paviršius, tai ne grindų plotas. Ar aš gerai skaičiuoju? Buto plotas 63 kv. Bet dažom sienas, tai skaičiuoju dažomų sienų perimetrą (54 m) ir dauginu iš aukščio 2,8. Viso apie 150kvadratų. tai gaunasi už sienų dažymą be medžiagų 900eur. Taip brangiai??? gal ką ne taip skaičiuoju. mano požiūriu dažymas lengviausias darbas.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2015 08 30, 19:31)
Buto plotas 63 kv. Bet dažom sienas, tai skaičiuoju dažomų sienų perimetrą (54 m) ir dauginu iš aukščio 2,8. Viso apie 150kvadratų. tai gaunasi už sienų dažymą be medžiagų 900eur. Taip brangiai??? gal ką ne taip skaičiuoju. mano požiūriu dažymas lengviausias darbas.

Teisingai, deja. Jei vien tik dažyti, įkainis gal mažesnis turėtų būti, bet abejoju, kad jokio sienų paruošimo nereikės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 30 rugpjūčio 2015 - 19:42
Dazymas lengviausias darbas? patikekite vienas sunkiausiu, daug kruopstumo reikalaujantid darbas
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 08 30, 20:38)
Dazymas lengviausias darbas? patikekite vienas sunkiausiu, daug kruopstumo reikalaujantid darbas


Aš turėjau galvoje,kad jei ką, tai sienas ir pati išsidažyčiau. pernai su šeima visą namą (300kv) persidažėm. Yra keletas vietų nelabai, bet mažesni kambariai tai be jokio priekaišto. O plytelių ar gipso lubose tai nesusidėčiau. Parketlentes kažkada su vyru taip pat susidėjom. Bet viena tai irgi nelabai.
Atsakyti
Kokios kainos už elektros tašką? 8,5 eur-normalu?
O kas čia įeina - ar tik visokios rozetės ar ir halogenai gipso lubose?

ir kiek kainuoja
- vidaus durį įdėjimas
- palangių įstatymas
-dušo kabinos įmontavimas, kriauklės, klozeto įdėjimas

veiksmas Kaune. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tura: 05 rugsėjo 2015 - 18:47
Galbut kas galite atsakyti is patirties, kiek laiko dziuvo betonas bute? Kada jau galima kloti laminata, sukti gipsa? Taip pat domina, kiek mokejote, aciu.
Atsakyti