Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai

QUOTE(knopke* @ 2015 09 16, 21:47)
, mazas man tas musu namukas biggrin.gif

Pažiūrėsim, ką sakysit, kai apšildyt reikės, arba tvarkytis biggrin.gif
Atsakyti
Nemazai ir nebaigtu statybu būna, ypač gigantišku... biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 09 16, 20:03)
Pažiūrėsim, ką sakysit, kai apšildyt reikės,  arba tvarkytis biggrin.gif

Atsakyti
nesiginciju, cia tik pirmas vaizdas, kuris vis mane erzina, virtuve ,is svajotos , nors ir 15 kv, bet maza atrodo, svetaine ir pailga, bet nera erdvi labai, uzsidejo plokstes perdangos, gal apsiprasim, nes kai debesys virs galvos buvo, tai kamarele atrode biggrin.gif kol kas didelis tik garazas su katilinem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 16 rugsėjo 2015 - 21:59
QUOTE(knopke* @ 2015 09 16, 20:47)
Griztu i tema biggrin.gif klausant jusu patarimu, sumazinome kvadratura namo, dabar vaikstau ir mastau, o nereikejo, mazas man tas musu namukas biggrin.gif

Nepykit, bet geriau į realybę sugrįžkit vietoj tokių pareiškimų. Nežinojot ko norit tada, akivaizdu, kad iki dabar nežinot. Ir šiaip tokios kvadratūros namą statant skųstis, kad mažas...
Atsakyti
QUOTE(Liveris @ 2015 09 15, 13:35)
o kaip toks variantas
user posted image

Mes panašaus išplanavimo name gyvenam, tik pas mus tarp svetainės ir miegamųjų durų (sakykim, vidury didžiosios erdvės yra spinta+WC, kurie sudaro kaip sieną, atskiriančią svetainę nuo miegamųjų), bet bet.. žiūrint svetainėje TV, viskas labai gerai girdisi miegamuosiuose. Dabar jei statyčiau, tai sieną, skiriančią miegamuosius nuo svetainės, izoliuočiau kokia garso izoliacija.
Atsakyti
Priminkit kiek pas jus to ploto ?

QUOTE(knopke* @ 2015 09 16, 21:54)
nesiginciju, cia tik pirmas vaizdas, kuris vis mane erzina, virtuve ,is svajotos , nors ir 15 kv, bet maza atrodo, svetaine ir pailga, bet nera erdvi labai, uzsidejo plokstes perdangos, gal apsiprasim, nes kai debesys virs galvos buvo, tai kamarele atrode biggrin.gif kol kas didelis tik garazas su katilinem biggrin.gif

Papildyta:
Kai tiek mazai vietos kazin ar jusu tamburo durys bus kada uzdarytos, o dar tokioi mazoi patalpelei tiek duru ir dar spinta netilps (kurioje galima isirengt pvz el skydine, el skydines irengt katilineje negalima jai sildymas pvz dujomis). Tas 2m2 koridoriukas atrodo siauresnis kaip 1,2m. 1,2m yra siauriausias leidziamas koridorius pagal str.
Is patirties esu turejes 10m2 darbo kambari bute, tragiskai mazas kambarys. Miegamajame 14m2 gaunas maziau kaip metras apejimas apie dvigule lova ir dar telpa ~2,7m stumdoma spinta.

QUOTE(Liveris @ 2015 09 15, 13:35)
o kaip toks variantas
user posted image

Atsakyti
bendras plotas 236, garazas su katilinemis uzima 60 kv
nera mazas, aisku, bet vat virtuve, svetaine galejo buti didesne
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 09 17, 00:40)
Nepykit, bet geriau į realybę sugrįžkit vietoj tokių pareiškimų. Nežinojot ko norit tada, akivaizdu, kad iki dabar nežinot. Ir šiaip tokios kvadratūros namą statant skųstis, kad mažas...

kiekvieno poreikiai skirtingi, man prioritetas didele erdvi virtuve, kitai seimininkei - uztenka mazos, nes ji negamina, mazai namie buna, taip kad cia kiekvienam skirtingai, aisku, islaidos nemazos, dar didesniam butu gerokai daugiau, bet tiesiog, paziurejus i realybe, nukrypau nuo savo svajoniu ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 17 rugsėjo 2015 - 08:32
QUOTE(knopke* @ 2015 09 17, 09:30)
paziurejus i realybe, nukrypau nuo savo svajoniu ir tiek

Tai kokio ploto tada miegamieji? Kam krypot nuo realybės, reikėjo miegamuosius mažesnius daryt, o svetainę ir virtuvę palikt didesnius. Kiek m2 ši erdvė pas Jus gaunas?
Pas mus bendras plotas 195m2, kur garažas ir techninė patalpa užima 31m2. Svetainė su virtuve gaunas kiek virš 52m2, vaikų kambariai ir darbo k. po >14m2, mūsų miegamasis 20m2, + dvi drabužinės, dvi vonios, normalus holas - per akis visko bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 09 17, 09:22)
Tas 2m2 koridoriukas atrodo siauresnis kaip 1,2m. 1,2m yra siauriausias leidziamas koridorius pagal str.

Esu girdėjus, kad koridorius negali būti siauresnis nei kažkiek tai, tačiau pas mus jis gavos tik ~96cm doh.gif ... Kaip tik ruošiam dokumentus namo pridavimui, kiek informavo tuom užsiimantis žmogus, problemų neturėtų kilti unsure.gif ... Gal į tai labai daug dėmesio nekreipia g.gif . Kaip ir durys iš garažo pas mus tiesiai į prieškambarį, kuris nėra atskirtas nuo kitos erdvės jokiom durim (apie tai čia anksčiau kalbėjom).
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 09 17, 08:22)
Kai tiek mazai vietos kazin ar jusu tamburo durys bus kada uzdarytos, o dar tokioi mazoi patalpelei tiek duru ir dar spinta netilps (kurioje galima isirengt pvz el skydine, el skydines irengt katilineje negalima jai sildymas pvz dujomis). Tas 2m2 koridoriukas atrodo siauresnis kaip 1,2m. 1,2m yra siauriausias leidziamas koridorius pagal str.
Is patirties esu turejes 10m2 darbo kambari bute, tragiskai mazas kambarys. Miegamajame 14m2 gaunas maziau kaip metras apejimas apie dvigule lova ir dar telpa ~2,7m stumdoma spinta.

Spinta puikiai tilps prie desines sienos (kur ribojasi su tech. patalpa).
As uzaugau 11m2 kambaryje, kazkaip nejauciau jokio diskomforto. Del kambariu dydziu (tuo paciu ir del namo dydzio) nera prasmes diskutuot, nes cia grynai kiekvieno zmogaus individualus poreikiai kurie yra be galo skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai susides lubos gipsines patalpa kazkiek prasiples, bet is patirties jai salionas staciakampis iki 4.5m tai jis ir bus siauras. Norint kad svetaine butu didele ji turi buti kvadratine ikomponuota su virtuve ir holu bent 60m2.

Musu virtuve 16m2 + 4m2 sandelys, salionas su valgomuoju 40m2 ir holas dar koks 12m2 tai nepasakyciau kad vietos daug, zidinys ateme liuto dali..
O kas liecia virtiveje, neprojektuojant "salos" baldu ir valgomojo staliuko arba baro vietos labai daug, virtuves stalvirsis tokioi virtuvei gavos ~8m kampu ir dar atskira siena su saldytuvu ir orkaitem.. Vietos tikrai labai daug, buto indauja uzpilde vos kelis skyrius smile.gif

QUOTE(knopke* @ 2015 09 17, 08:30)
bendras plotas 236, garazas su katilinemis uzima 60 kv
nera mazas, aisku, bet vat virtuve, svetaine galejo buti didesne
Papildyta:

kiekvieno poreikiai skirtingi, man prioritetas didele erdvi virtuve, kitai seimininkei - uztenka mazos, nes ji negamina, mazai namie buna, taip kad cia kiekvienam skirtingai, aisku, islaidos nemazos, dar didesniam butu gerokai daugiau, bet tiesiog, paziurejus i realybe, nukrypau nuo savo svajoniu ir tiek

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti