Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos 47-oji tema

QUOTE(Opensea @ 2014 10 29, 21:22)
Apkalba visi visus tu nori to ar nenori, tik ziurint kokiso apkalbos. O gal tu apkalbas sieji su negatyvu? Jei as pasakysiu, kad mano drauge visada turi kauke bunant su kitais, cia apkalbos?

O tu ka nors daugiau izvelgei, apart negatyva, 'drauges' atzvilgiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalievna.: 29 spalio 2014 - 21:27
QUOTE(karalievna. @ 2014 10 29, 21:25)
O tu ka nors daugiau izvelgei, apart negatyva, 'drauges' atzvilgiu?

Cia du skirtingi klausimai. Pirmas klausiau ar apkalbos- tai negatyvios snekos. Antras- ar toks pasakymas apie drauge lygus apkalboms, ar cia siaip toks pastebejimas.
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2014 10 29, 21:34)
Cia du skirtingi klausimai. Pirmas klausiau ar apkalbos- tai negatyvios snekos. Antras- ar toks pasakymas apie drauge lygus apkalboms, ar cia siaip toks pastebejimas.

Kaip tu supranti zodi 'apkalbos', 'apkalbejimai'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalievna.: 29 spalio 2014 - 21:38
Aisiu ryt su draugėm karalievną apipletkysiu. Kokia ana yra ir kaip gyvena biggrin.gif Ot bus juoko biggrin.gif
Atsakyti
Varna! aciu uz kuryba 4u.gif

QUOTE(Limcamca @ 2014 10 29, 15:00)
Neprisideda. Prie santuokos problemų, taip, be abejo. Bet, prie to, kad vienas jas spręsti ryžtąsi su trečiais, tai tik neištikimojo sprendimas.

Butent drinks_cheers.gif Galbut neistikimiesiems lengviau dali 'kaltes' permetus kitam g.gif

QUOTE(varna! @ 2014 10 29, 16:12)
o antra puse negali pasirinkti kito problemu sprendimo budo nei ignoravimas tarkim? arba kaltinimas, jog antra puse ispindejo ir slieku siknoj iesko?  o dar stebisi, kad poto ir atitinkamai veiksmai padaromi po to, kai pati antra puse aiskiai parodo, jog tavo jausmai ir norai jam visai nerupi.

Bet kam tada su tokia 'antra' puse buti g.gif Kam kankintis? As suprantu, kad skyryboms reikia pribresti, taciau 'brestant' galima apsieiti ir be ejimu i sona unsure.gif

QUOTE(Opensea @ 2014 10 29, 18:29)
Kaip keista kai temoj riejasi ne South, o kazkas kitas biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me-Boho ♥: 29 spalio 2014 - 23:58
Gyvenime va taip jau yra, negali žmogus gyventi kaip tau reikia, nes visada atsiras protingesnių, geriau žinančių už tave bigsmile.gif
Koks skirtumas, pririštas tas vyras ar nepririštas, koks va tos dzeusės reikalas, nes ji taip negyventų? Nes jei labai gaila vargšo vyro? Ar kas jai yra? Jei tas vyras gyvena, vadinasi jam gerai, bus negerai, išeis, tegul savo vyro žiūri bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, moteros, nuvyniojot jau ta Dzeuses istorija i lankas. Isvis ji buvo pamineta kaip pavyzdys, jog "tobula zmona"(tos pacios zmonos nuomone) nebutinai yra tobula aplinkiniu akimis.

Sveikos 4u.gif
As esu jusu skaitytoja, griskit prie temos! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anciute @ 2014 10 30, 09:30)
Oi, moteros, nuvyniojot jau ta Dzeuses istorija i lankas. Isvis ji buvo pamineta kaip pavyzdys, jog "tobula zmona"(tos pacios zmonos nuomone) nebutinai yra tobula aplinkiniu akimis.

Sveikos  4u.gif
As esu jusu skaitytoja, griskit prie temos!  biggrin.gif

Gal siandien jau nauja diena smile.gif Reikia tiketis,kad ta tema baigta ir iki paskutinio siulo isnarstyta biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tylu šiandien čia...
aš dar į vakarykštę temą...

Man širdį jautrią klausimas plėšo,
Ar sau aš draugas ar varnalėša?

Vyrai po darbo prikrečia monu,
O aš kaip vergas skubu pas žmoną.

Vyrai žvejoja ešerį, kuoją,
Aš subobėjęs kambarį šluoju.

Vyrai vardines švenčia pas Petrą,
Aš su šeimyna einu i teatrą.

Vyrai meilužėm dovanas perka,
Aš tik sapnuoju svetimą merga...

Bet kai tie vyrai šeimas išplėšo...
Geriau jau būsiu sau varnalėša.

Atsakyti
QUOTE(lašelis_liūdesio @ 2014 10 30, 13:25)
Kaip tylu šiandien čia...
aš dar į vakarykštę temą...

Man širdį jautrią klausimas plėšo,
Ar sau aš draugas ar varnalėša?

Vyrai po darbo prikrečia monu,
O aš kaip vergas skubu pas žmoną.

Vyrai žvejoja ešerį, kuoją,
Aš subobėjęs kambarį šluoju.

Vyrai vardines švenčia pas Petrą,
Aš su šeimyna einu i teatrą.

Vyrai meilužėm dovanas perka,
Aš tik sapnuoju svetimą merga...

Bet kai tie vyrai šeimas išplėšo...
Geriau jau būsiu sau varnalėša.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Del susiklosciusiu aplinkybiu ir toliau teks bandrauti su pagunda kuri laika....

Nezinau dziaugtis ar liudeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2014 10 30, 13:40)
Del susiklosciusiu aplinkybiu ir toliau teks bandrauti su pagunda kuri laika....

Nezinau dziaugtis ar liudeti  g.gif

dziaugtis, sugult ir dar labiau dziaugtis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti