Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

grazi, trumpute...

as sau niekaip nerandu tos veninteles biggrin.gif
Atsakyti
realiai dar dvieju reik nes nusinesiojo dar viena doh.gif ir ilgos reik ax.gif bet pirma man reik zinot ko as pati noriu doh.gif
Atsakyti
as irgi ieskau ilgos siltos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2014 11 02, 13:34)
as irgi ieskau ilgos siltos smile.gif

o tokios neziurejot, jei ilgos, siltos reik g.gif slave jas, maciau, pries kuri laika daug mergaiciu...tuoj atsiliepimai turetu pasipilti biggrin.gif turetu buti grazios wub.gif
http://www.ralphlaur...rentPage=family
Atsakyti
ne sitos ne , tarp express siltos sriukytes palauksiu atsiliepimo vienos mergaites ar vs ilga striukyte patinka-raso kad silta ax.gif pernelyg aptempta atrodo rl ax.gif ji grazu ant geros figuros moters , man dar iki idealo toli ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 02 lapkričio 2014 - 11:45
QUOTE(zeneta @ 2014 11 02, 13:44)
ne sitos ne , tarp express siltos sriukytes palauksiu atsiliepimo vienos mergaites ar vs ilga striukyte patinka-raso kad silta  ax.gif pernelyg aptempta atrodo rl  ax.gif

o man kaip tik grazu, kai aptempta wub.gif jeigu siai ziemai, tai jau reik paskubeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 11:41)
o tokios neziurejot, jei ilgos, siltos reik g.gif slave jas, maciau, pries kuri laika daug mergaiciu...tuoj atsiliepimai turetu pasipilti biggrin.gif turetu buti grazios wub.gif

Jau greit parašysiu ATSILIEPIMĄ:-)
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 11:41)

Sveikos 4u.gif

Nezinau kaip ilgos, bet turiu tokia trumpa, tai as ja jau nesioju tik prasidejo pirmos salnos, ilgos zinoma bus kiek siltesnes. Bet kas liecia isvaizda, tai labai daug pagyrimu susilaukiau, gaila praziopsojau ilgu pirkima (manau buvo gerokai pigesnes nei dabar?).

Del aptempimo, tai itariu, kad ji makinekei per maza, jei perki savo dydi labai graziai nugula ir niekur neverzia smile.gif - as cia apie trumpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 02 lapkričio 2014 - 11:52
laukiam atsiliepimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2014 11 02, 13:48)
Jau greit parašysiu ATSILIEPIMĄ:-)

lauksim, lauksim, tikrai idomu, kaip dydis ir etc... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(happy mammy @ 2014 11 02, 13:49)
Sveikos  4u.gif

Nezinau kaip ilgos, bet turiu tokia trumpa, tai as ja jau nesioju tik prasidejo pirmos salnos, ilgos zinoma bus kiek siltesnes. Bet kas liecia isvaizda, tai labai daug pagyrimu susilaukiau, gaila praziopsojau ilgu pirkima (manau buvo gerokai pigesnes nei dabar?).

man atrodo, kad pigesnes nebuvo, bet pirkusios tiksliau pasakys g.gif
Atsakyti
pas mane paprastai striuke perkama greitai-pagal nuojauta-tiesiog paglvoju mano daiktas, tiks ir tada greit pastas, uzsakymas ir tt...o jei pastoviai ieskau ieskau kaip prie to daikto prisiknisti-vadinasi jis ne mano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 02 lapkričio 2014 - 11:54
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 11:51)
lauksim, lauksim, tikrai idomu, kaip dydis ir etc... biggrin.gif
Papildyta:
man atrodo, kad pigesnes nebuvo, bet pirkusios tiksliau pasakys g.gif

245-15% buvo:-) Beveik 209$. O litais apie 720. Turgaus kaina:-)
Atsakyti