Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labas rytas 4u.gif

as galvojau, kad čia tik man vienai Factory kokybė labai užkliuvo. Po paskutinio atsiųsto vyrui megztinio, sakiau tikrai nieko nebepirksiu iš ten schmoll.gif Išskydo, išsitampė, prairo, ir dar spalva nubluko po 4 plovimų.
MB sakė, kam tu vargsti ir siunti tokius skudurus doh.gif

Atsakyti
Sveikos, kaip manot, ar Loft megztinis XL dydžio tiks su 116 cm krūtine moteriai? g.gif
Aš galvoju, kad turėtų tikti?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 11 04, 11:36)

............................
kas gavo tokius blusele  ? verta  demesio ?

http://www.anntaylor...faultColor=1878

as tureciau gaut, tikiuosi jau siandien ar ryt smile.gif
pakomentuosiu AT temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justinarai @ 2014 11 04, 02:22)
Merginos rekomenduokit sunkesnius vyriskus kvepalus.  ax.gif
Is anksto dekoju atsakiusioms. 4u.gif  4u.gif

Encre Noir wub.gif
Atsakyti
Gal patartumėt, ar berniukui, kurio ūgis 146 cm ir sveria panašiai apie 40 kg, iš GAP BOY skyriaus rūbai tinkami XL dydžio ar kažkokio kitokio dydžio? Pasimečiau jau, draugei reikia :/
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2014 11 04, 06:59)
Del Anntaylor tai tiesa, imes tuos rubus kazkada i sale ir dar nuolaida koki 60off pritaikys.
Man taip per paskutini pirkima buvo, nusipirkau 3 megztukus, kita ryta atsikeliu visi dar kazinkiek nukainuoti  doh.gif

Bet buna ir kad lauki lauki kol imes i sale, tada viena diena imeta, bet jau dydzio reikalingo nebebuna ir nebeatsiranda doh.gif

QUOTE(Girl. @ 2014 11 04, 08:32)
Tai, kad mano norimo daikto jau vakar pasirodo nenupirko, nes dydžio nebeliko doh.gif kai šiaip bele nori, tai dzin, gali laukt, kada jis nukeliaus iki sale, bet man REIKALAS buvo biggrin.gif žodžiu pikta esu.

Va va, as apie ta pati drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2014 11 04, 10:54)
Sveikos, kaip manot, ar Loft megztinis XL dydžio tiks su 116 cm krūtine moteriai?  g.gif
Aš galvoju, kad turėtų tikti?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tiko su didesne krutine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 11 04, 10:24)
o jums kasdien reik garbanot, jei ne kasdien tai patarsciau vietoj suktuku toki
dalyka
http://www.krinona.l...p...746&lang=lt
grazios garbanos gaunasi ,man drauge per 30 minuciu ilgus ,sunkius ,plaukus sugarbanavo (ejau i puota ) tai liuks sukuosena gavosi . Su juo graziausios grabanos gaunasi nei su bigudukais.  Papurski kokia apsaugine priemone ant plauku pries garbanavima ir pirmyn  mirksiukas.gif

Ne, ne kasdien... Tiesiog visad svajojau turet garbanotus plaukus, tai kartais padurniuoju su suktukais tongue.gif
Kazkaip su znyplem nelabai norisi degint plauku, nors aisku rezultatas greiciausias rolleyes.gif tai vat ir ieskau, gal yra kokiu "stebuklingu"suktuku biggrin.gif
Bet jauciu reiks uzeit i kaskada apziuret ta aparaciuka garbanoms... Bet dar reikia ir moket juo naudotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 11 04, 12:13)
Bet buna ir kad lauki lauki kol imes i sale, tada viena diena imeta, bet jau dydzio reikalingo nebebuna ir nebeatsiranda doh.gif

Tai taip, buna ir taip biggrin.gif

As galvoju, jei rubo laaabai REIKIA, tai reikia pirkt, nelaukt, o jei siaip dar svarstymuose...gal taip, gal ne...tuomet galima ir lukterti tu nuolaidu didziuju biggrin.gif

Beda butu tik ta, kad nupirkus uz didesne kaina, jei kartais netiktu rubas, tai sunku butu parduoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 lapkričio 2014 - 11:19
mergytes Gymboree gal koduka turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 11 04, 12:12)
Encre Noir  wub.gif

labai lengvi, permatomi ir salti biggrin.gif ta mediena kazkur toli toli, paciuliai vos uzuodziami. as pati jais kvepinuosi. gaiviakas biggrin.gif sausas kvapas. jie tikrai nesunkus.
Papildyta:
QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 04, 11:11)
Labas mamytes,

Gal kuri nors zino kur rasti suktuku plaukams? Kad garbana gautusu kaip spirale... Nes pvz.pas mus kokiam Droge tai yra tokie minksti paraloniniai, bet su jais susisukus plaukai kaip pas avi biggrin.gif  doh.gif  dar bandziau tokius stambius su smulkiais kaip ir spygliukais ( tik su jais miegot neimanoma) tai garbanos nesigauna, vos galus pariecia ir tai nelabai...
Kazi kokiose int.pard.tokiu dalyku ieskot? g.gif

papilotem susuku. mano labai stori plaukai, bet linke garbanotis. bet jei noriu graziu garbanu, suku butent papilotem, pamiegu ant ju per nakt, jos nespaudzia. superinis reikals wink.gif
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2014 11 03, 23:56)
http://www.anntaylor...faultColor=0966

Gal kas tokia turit? Atrodo smagi tokia g.gif

Tik va jauciusu 178 ugiu reg, bus trumpa g.gif

nebus. man netrumpos. o tu juk mano sese dvyne. tik dabar biski nukudai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milencik @ 2014 11 04, 10:25)
6pm nuolaida turite?

taip,turime 4u.gif

QUOTE(*Marijaa* @ 2014 11 04, 11:19)
mergytes Gymboree gal koduka turit? 4u.gif

neturime verysad.gif
Atsakyti