Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos,
Norisi naujos piniginės, ar čia gera kaina ar ieškot kitur
http://www.fossil.co...ePath=SL4265685
Nesu nuolatinė pirkėja, sunku susigaudyti blush2.gif Ačiū, kas patars biggrin.gif
Atsakyti
rapoja, ką aš žinau, visos perka ir aš iš paskos blush2.gif ...praeitoj temoj išgirtas labai, pasižiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selita @ 2014 10 30, 14:18)
Padekit prasau 4u.gif

O Jcrw 4 dydis (pvz. puspalcio) tai koks cia butu pagal musiska? Maikutes Jcrew perku xxs, o megztinukus xs arba S. Kazin 4 dydis paltuko man tiktu ax.gif

QUOTE(linamog @ 2014 10 30, 14:20)
Ismatavimu reikia.

Peciai 37, krutine apie 90, klubai apie 92 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 30, 13:55)
Gal dar kas nenusipirkot purškiklio? trūksta 5 buteliukų, kad gaut nuolaida...
Jungiatės???

http://www.thelaundr...-cashmere-spray

doh.gif nusiunciau ..silpnavale moteris umn.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 10 30, 15:31)

As ir doh.gif Didzioji taupytoja fool.gif
Atsakyti
Mergaitės, kur geriausia Opalescence dantų pasta būna?
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 10 30, 14:35)
As ir doh.gif Didzioji taupytoja fool.gif

lotuliukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 10 30, 14:31)

as tai skaitau skaitau ir nesuprantu a kam jus juos perkat? rolleyes.gif ir dar su kvapu unsure.gif tai tas pats paskui kaip kokiu lenoru kvepeti unsure.gif ar cia taip ant kvepalu taupot g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 30, 14:26)
rapoja, ką aš žinau, visos perka ir aš iš paskos blush2.gif ...praeitoj temoj išgirtas labai, pasižiūrėk mirksiukas.gif

bet kada naudot nors pasakykit lotuliukas.gif nusiunčiau irgi unsure.gif ant sausų švarių purkšti ar ant drėgnų biggrin.gif ?
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 10 30, 14:37)
as tai skaitau skaitau ir nesuprantu a kam jus juos perkat?  rolleyes.gif ir dar su kvapu  unsure.gif tai tas pats paskui kaip kokiu lenoru kvepeti  unsure.gif ar cia taip ant kvepalu taupot  g.gif  bigsmile.gif

nu gal nauda yra kažkokia g.gif gal pvz nesiburbuliuoja ,puručiai būna g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 30 spalio 2014 - 14:40
QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 14:38)
bet kada naudot nors pasakykit  lotuliukas.gif nusiunčiau irgi  unsure.gif ant sausų švarių purkšti ar ant drėgnų  biggrin.gif ?

lotuliukas.gif as tai nepamirsiu kaip kazka senai senai is rapojos perpirkau ir klausiau kaip naudot, tai sake, kad "is kur as zinau, visos pirko ir as pirkau" doh.gif biggrin.gif tada pamenu keista buvo girdet, dabar jau nebestebina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 10 30, 15:37)
as tai skaitau skaitau ir nesuprantu a kam jus juos perkat?  rolleyes.gif ir dar su kvapu  unsure.gif tai tas pats paskui kaip kokiu lenoru kvepeti  unsure.gif ar cia taip ant kvepalu taupot  g.gif  bigsmile.gif

Man atrodo tik jau ne LM, LM`cikas puse forumo skaniai apkvepintu lotuliukas.gif ir dar liktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 10 30, 14:37)

o ka as zinau...cia kaip is to filmo: on pobezhal i ja pobezhal... lotuliukas.gif
Atsakyti