QUOTE(saintlina @ 2015 01 07, 15:33)
palauk, dar ne pavasaris
Aš mislinu, kad sulčių skystesnių ir tirštesnių tai bet kuriuo atveju norėsiu. Nu jau tikrai nepirksiu pomidorų padažų balandėliams, troškiniams ar pan.

mb persėdo ant pirktinio padažo ,o aš jo valgyt nebegaliu-man jame visko per daug
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 01 07, 16:08)
tikrai ne popos

Giuliettos tai tie bibukai pirmam plane
čia sezono pradžioj taip atrodė, paskui jau tingėjau fotkint, bet užaugo 3 m, išsirangė paluby, visą sezoną tokiom kekėm ir derėjo, prieš šalnas paskutinius nuėmiau. nepernoksta, visi kabėjo tol, kol ateidavo eilė džiovintis. o skonis tai kaip ir hibridų - valgyt galima, jei neturi veislių
man vaizdas kaip ''penių''
Papildyta:
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 01 07, 17:13)
Pačiupinėjau savo sėklų rezervus, kurių užtektų visos Ukmergės šiltnamiams, ir apsiraminau.
galiu visas patikint ,kad nemeluoji

,nes jau ir pernykštės ''dėžutės'' mažiausiai 10metų į priekį užtektų