Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

QUOTE(Ex @ 2015 01 07, 12:36)
Bet tegu pasisako kuri augino, jai geriau žinot.
Papildyta:
Ai, va, radau aprašymą to Banano. reiškia, turėtų būti aukštaūgis.
https://store.tomato...a_p/tf-0357.htm

Va, užtat klausiu, kad noriu auginusių informacijos, aš radau, kad aukštaūgis, bet bijau, kad nebūtų kaip su Zolotaja rybka - merginos galvojo, kad aukštas, o čia vos iki juosmens išstena doh.gif

Na va, migom atsirado auginusių, dėkui 4u.gif Reiks tos rybkos atsiprašyt, nes tik šiltnamio kraštai dar laisvi, o ten tokio jau nebepasodinsi g.gif

Aš tai jau sėsiu, jaučiu, kokį daigą, radi sportivnovo interesa. Vat čia ir pasijaučia, kad auginu tik 24 daigus, ne šimtus, toks kiekis tai kaip atostogos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 07 sausio 2015 - 13:52
QUOTE(Paladė @ 2015 01 07, 08:47)
tai ir sakau, kad per prievartą sutirštinti reikia ir trumpai virti.
o pagal tradicinį receptą, kai natūraliai sutirštėja, spalva gadinasi

bet realiai ir apie vitaminų kiekį po 2-3val virimo nebekalbam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 07, 12:36)
Aš tai vakar pasiknaisiojau sėklų dėžutėj. Bet taip ir nesupratau ar išvis turiu norą kažką augint. Gal dar nepabudau.

Nu ja ja, matau, skaitau biggrin.gif Jei jau pirštai veda link čia, vadinasi bundi biggrin.gif

Man dabar itin ryškus pabudimas, apsėdimas tiesiog biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2015 01 07, 11:11)
Gal geriau pektiną naudoti, nes po 3 val. virimo nieko gero iš jų nelieka. g.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 01 07, 12:43)
man tai kelių užtenka, nes vasarą jie neskanūs. kai saulėj skaniai noksta veisliniai, tai tie smarkiai atsilieka skoniu. padažams irgi veisliniai. hibridai džiovinimui ir rudeniop jau valgomi. iš pernykščių hibridų šiemet tik bolzano auginsiu valgymui, džiovinimui giulietta auginčiau, jei spėčiau visus suvalgyt, kiek pernai prisidžiovinau

neauginau dar šitų? ne popos jos?kaip derlingumas?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 07, 13:58)
neauginau dar šitų? ne popos jos?kaip derlingumas?

visiškai neišsidirbinėdamos duoda įspūdingą derlių smile.gif Be to, dar ir skanios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 01 07, 13:38)
Gal kam teko išbandyt ankstyvus PROMYK (labai ankstyvi)? Mamos kaimynė labai jau prigyrė juos. Tipo sako geriau derėjo negu betaliuxai.

teko kažkada. Jokio stebuklo nepamenu..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 07, 14:59)
visiškai neišsidirbinėdamos duoda įspūdingą derlių  smile.gif  Be to, dar ir skanios  wub.gif

įkalbėjai rolleyes.gif
Atsakyti
ate42 ar jau pirkot ką nors iš pomidoras.eu? 4u.gif Man neatrašo ketvirta para skirtingai nei pernai g.gif

Kažkas pernai lyg augino (ar žadėjo) Лягушка-царевна? Kai turiu dar kitų žalių gal neverta pirkti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 07 sausio 2015 - 14:13
QUOTE(saintlina @ 2015 01 07, 14:37)
Jei 10 veislių po 3 sėkliukes - ne taip ir daug. Mizeris beveik  cool.gif

lotuliukas.gif tu, kaip visad, teisi. Iš savo varpinės biggrin.gif Bet ta "žvejyba" po tris sėkliukes gali būti nelengva. Nu bet laiko iki sėjos yra smile.gif

Aš tai tik dviejų rūšių hibridus žadu sėt. Po 1, gal 2 sėklas. Sugedau. Ai, nu gal sveikt pradėjau pagaliau lotuliukas.gif Perdirbimui nieko nenorėsiu daryt. Tik tiek, kiek nuo krūmo ir bliūdan su grietine ar tiesiai burnon. Ponia šįmet būsiu lotuliukas.gif Va.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 07, 14:01)

teko kažkada. Jokio stebuklo nepamenu..

pritariu mirksiukas.gif pernai daug rūšių lauke auginau bet kaip ir anksčiau Polkutės, Betalux ir Kmicic labiausiai įsiminė ax.gif
Atsakyti
Pradedu noreti oranzinio banano ir tos Dziuljetos. Reikia eiti sniegu apsitrinti, gal praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 07, 14:17)
Ponia šįmet būsiu lotuliukas.gif Va.

palauk, dar ne pavasaris irnesakyk.gif

Aš mislinu, kad sulčių skystesnių ir tirštesnių tai bet kuriuo atveju norėsiu. Nu jau tikrai nepirksiu pomidorų padažų balandėliams, troškiniams ar pan. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 01 07, 14:31)
Pradedu noreti oranzinio banano ir tos Dziuljetos. Reikia eiti sniegu apsitrinti, gal praeis biggrin.gif

Aš irgi noriu prancūzaitės. Tik sėdžiu ir galvoju su kuo ją suporuoti, ar su Lietuviškuoju Blinda ar su Pedro?
Atsakyti