Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 3

Nus peržiūrėjau,tai panašu ,kad lenkai visu zlotu ir sėklas pabrangino g.gif O toks kaip Black from Tula pas mus litas su centais kainuoja.Ir aplamai,nieko jie ten naujo ir gero neturi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 02 gruodžio 2014 - 14:45
Na ten tikrai nemačiau kažko, ko labai norėčiau ar bent norėčiau..eilinės sėklos, kurios dar ir kainą turi. Na gal čia tik man. Už įdomias, nematytas veisles yra tekę labai daug mokėt (virš 30Lt) ir svarbbiausia, kad nepasiteisino.
Black from Tula esu auginusi. Neblogas.
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2014 12 01, 09:23)
Man is cia laiskas neatejo, pasimete. Gal jums labiau pasiseks, gausite, jei sugalvosite uzsisakyti.

Aš užsisakinėjau ir siuntinuką jau esu gavusi. Man jis atėjo gana greitai, maždaug po 10 dienų. Nors minčių, kad galiu negauti, buvo.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 02, 14:45)
Nus,diuni,ale tau sklerozė  biggrin.gif Ir rašė,ir gavo,ir dar lenkiškai pusę laiško buvau inmetus temoj.Tik man siuntimas, tai pigiau buvo  g.gif
Koszt wysyłki na Litwę wynosi 9.50 zł. Dostawa następuje maksymalnie do tygodnia od zamówienia.
Bet aš iš jųjų nieko jau nenoriu.Jau visko turiu ir ko norėjau ir ko ne  biggrin.gif

biggrin.gif tai , vadinasi , praleidau tą momentą...o turi Sanddul moldovan turit.Aš šito gal tik norėčiau...bet gal vėliau atsiras pas ką nors ...apsikeitimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 12 02, 16:24)
Black from Tula esu auginusi. Neblogas.

Man irgi nieko,prieš tris metus auginau.Pakankamai derlingas ir juodukas.Bet abejoju,ar ateinančius penkis metus jis man tilps dar kartą ax.gif
QUOTE(diuni @ 2014 12 03, 08:14)
o turi Sanddul moldovan turit.Aš šito gal tik norėčiau...

Neturiu schmoll.gif O jei aš neturiu,tai reiškias niekam vertas tas moldovanas biggrin.gif Jei rimtai,tai man tie avietiniai mėsingieji ne patys skaniausi pomidorai.Todėl ir nesisakau aš jų...
Skaniausi juodžiai ir oranžiniai .Ir kai kurie žaliukai .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 03, 14:13)
Man irgi nieko,prieš tris metus auginau.Pakankamai derlingas ir juodukas.Bet abejoju,ar ateinančius penkis metus jis man tilps dar kartą  ax.gif

Neturiu  schmoll.gif O jei aš neturiu,tai reiškias niekam vertas tas moldovanas biggrin.gif Jei rimtai,tai man tie avietiniai mėsingieji ne patys skaniausi pomidorai.Todėl ir nesisakau aš jų...
Skaniausi juodžiai ir oranžiniai .Ir kai kurie žaliukai .

biggrin.gif aha , ir man oranžinai ir juodi...bet apie sandul , amerikonai rašo , kad , tipo , pats skaniausias jų pomidoras...tai norisi to skaniausio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 12 03, 22:14)
bet apie sandul , amerikonai rašo , kad , tipo , pats skaniausias jų pomidoras...tai norisi to skaniausio biggrin.gif

Jie apie visus taip rašo irnesakyk.gif Ir radai gi kieno skoniu pasikliaut.Taigi,duok jiems mūsų mamkų išaugintą Betaliux,tai aniem bus skonio viršūnė po savo vartojamų plastmasinių,cheminių GMO produktų ax.gif
Atsakyti
tisliai biggrin.gif ...a , tai ir man tuomet nieko daugiau nereik...dar netilps visi nebandyti ir taip blink.gif
Atsakyti
As daba va kuo uzsiimsiu, turesiu dar viena augintini lotuliukas.gif Jei kur vaziuosim, su savim teks imti biggrin.gif http://veda-journal....st_vj.php?id=18
Atsakyti
Ar uzrauget 10 l , ar galima ir maziau?
Bet medus arba nerafinuotas cukrus brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 12 06, 11:30)
Ar uzrauget  10 l , ar galima ir maziau?
Bet  medus arba nerafinuotas cukrus brangu g.gif

Nu koks brangu, vis pigiau. Cukraus net bedesiu, medu dasiu
Atsakyti
viskas,suvalgiau ir aš paskutinius pomidorus verysad.gif žalias zebras net skonio nebuvo pakeitęs,ir brown berry wub.gif reiktų jau prisėdus atsirinkt veisles,kurias norėčiau augint pavasarį g.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2014 12 06, 12:37)
Nu koks brangu, vis pigiau. Cukraus net bedesiu, medu dasiu

iš kur parovei?gal ir geras dalykas,ale kaip su mažu vaiku visur unsure.gif
Atsakyti