QUOTE(Monteverte @ 2014 11 07, 11:45)
Skamba kaip socialinės fobijos viena iš formų
Ruosk nosi smugiui
Viskas ten gerai.Ateis laikas,kalbes.
QUOTE(adrija @ 2014 11 07, 11:26)
Nieko, nebijau. Visai gražios tos bulbanosys
Sakai
Nepykit tik už juokus
QUOTE(Intemora @ 2014 11 07, 10:11)
O ka mano vaikui galima diagnozuoti,per pusantru metu darzelyje nepasake nei vieno zodzio,man paciai keista,namie nepatyles,kalba,zaidzia ,i sesiu kuprines ilenda,paskui slepiasi,na tokia tipiska trimete,bet kas jai su tuo dazeliu,aukletojos sako,kad viska daro,piesia,valgo,zaidzia,tvarkosi,bet nei.zodzio : 
Selektyvus mutizmas.
QUOTE(off-line @ 2014 11 07, 12:59)
Selektyvus mutizmas.
Tai ir sakau,viskas bus gerai.
QUOTE(Intemora @ 2014 11 07, 10:11)
O ka mano vaikui galima diagnozuoti,per pusantru metu darzelyje nepasake nei vieno zodzio,man paciai keista,namie nepatyles,kalba,zaidzia ,i sesiu kuprines ilenda,paskui slepiasi,na tokia tipiska trimete,bet kas jai su tuo dazeliu,aukletojos sako,kad viska daro,piesia,valgo,zaidzia,tvarkosi,bet nei.zodzio : 
o tu nebandei pas koki psichologa konsultuotis?
Nu,ne,kazkaip nepagalvojau,kad cia tokia jau problema,ji kalba net per daug,seses draugiu atsiveda,tai jokiu problemu,is kambario neiskrapstysi,su sveciais kalba,sumociutem,seneliais kalba,tik darzelyje ne,betviska papasakoja,ka valge,ka veike,kad turi drauge ieva,ir kazkodel berniukai musa
,paklausus kodel nekalba,sako,ked nenori,kazkaip nurasiau charakteriui ir isaugimui sita reikala,o va dar toks sutrikimas pasirodoyra
Mum kurį laiką buvo atvirkščiai, atvažiuoju pasiimt ir su manim nekalbėdavo iki namų, nors darželyje tarškėdavo neužsikimšdama.
Zinau viena mergaite, buvo lygiai tas pats. Niekas nepaise jokiu ligu
Atejo laikas, ir prakalbejo. Dabar antroke, plepa nesustodama.