Lietuviai siaip masiskai vezasi vaistus is LT, nes cia vaistu taip lengvai neisraso
I mano dukros klase eina va toks priglusintas hiperaktyvus berniukas... Vargeli, vargeli... Jam yra skirtas vienas papildomas mokytojas, kuris pamoku metu sedi salia jo. Bet vistiek sugebejo mano dukrai grazia riebia melyne paakyje itaisyti pamokos metu.... Rubyneje manosios kabykla yra salia jo. Tai kiekviena miela diena einam po visa rubine ir ieskom jos rubu, batu... savom akim maciau, kaip jisai sparde, trype mano dukros rubus. Na tikrai labai priglusintas vargsas vaikiukas
MB keleta metu laisvalaikio metu dirbo su hiperaktyviu berniuku. Vos ne kiekviena karta kazka sulauzydavo ir valdzia tikrai nepadengdavo nuostoliu... Na bet aisku, cionais forumietes zino geriau, kaip is vaiku bizni galima pasidaryti
MB mama isivaikino mergaite. Ir irgi toka naivi, kad sugebejo pamilti svetima vaika ir va nesugebejo prasukti biznio....
Norvegijoje masiskai truksta seimu, kurios galetu paimti vaikiukus, kuriu tevai nesugeba auginti vaiku su meile ir pagarba. Siu metu pradzioje musu mieste buvo 9 vaikiukai, kuriems desperatiskai ieskojo seimu... Tai toooooks didelis biznis, tik kad niekas to nesuvokia