aš dabar nieko neskaitau. Šalta viešajam transporte. Be to, ką bepradedu, nekabina, tai pradedu ir nebaigiu. Irgi nežinau ko imtis.
QUOTE(Isila @ 2014 12 30, 15:55)
aš dabar nieko neskaitau. Šalta viešajam transporte. Be to, ką bepradedu, nekabina, tai pradedu ir nebaigiu. Irgi nežinau ko imtis.
nu čia dabar

Dream man skaičiau
nežinau, pasikuisiu savo kloduose, mažu kas užkabins. Jaučiu imsiuos Tara Sivec kitos serijos ir tikiuosi ne apie paauglius bus
Buvau pradėjus skaityt Strom damaged, bet, kaip minėjau, kažkur matyta/girdėta/skaityta/, o kai dar jis ir atmintį prarado, trenkiau tą knygą - nebištvėriau

nežinau, pasikuisiu savo kloduose, mažu kas užkabins. Jaučiu imsiuos Tara Sivec kitos serijos ir tikiuosi ne apie paauglius bus

Buvau pradėjus skaityt Strom damaged, bet, kaip minėjau, kažkur matyta/girdėta/skaityta/, o kai dar jis ir atmintį prarado, trenkiau tą knygą - nebištvėriau

Aš dabar skaitau Dream man. Nu nesuprantu ko čia visi alpsta dėl tos Kristen Ashley. Nepatinka man jos knygos, skaitosi sunkiai. Čia yra trečia mano skaitoma šios autorės knyga ir visose herojes kažkokios vištos. Gal The Will kiek geresnė buvo. Bet dabar ta Gwen tai visiškas nesusipratimas: ėda tą žalią sausainių tešlą, mąsto ir elgiasi kaip kokia niolikinė. Jei koks vyras priėjo tuoj seiliojasi, nesvarbu kad kaip ir turi savo. Stuburo jokio, nes Hawkas ją stumdo o ji kaip matrioška tik ir linksi į visas puses
Aš net negaliu įsijausti į herojus, tai skaitau kaip iš šalies.
Nežinau ar skaitysiu visą seriją, nes jei žaidimas telefone laimi prieš skaitymą tai manau knyga tikrai prasta.
Norėčiau dabar konors lengvo, bet romantiško ir gero

Nežinau ar skaitysiu visą seriją, nes jei žaidimas telefone laimi prieš skaitymą tai manau knyga tikrai prasta.

QUOTE(mikki @ 2015 01 03, 16:42)
Aš dabar skaitau Dream man. Nu nesuprantu ko čia visi alpsta dėl tos Kristen Ashley. Nepatinka man jos knygos, skaitosi sunkiai. Čia yra trečia mano skaitoma šios autorės knyga ir visose herojes kažkokios vištos. Gal The Will kiek geresnė buvo. Bet dabar ta Gwen tai visiškas nesusipratimas: ėda tą žalią sausainių tešlą, mąsto ir elgiasi kaip kokia niolikinė. Jei koks vyras priėjo tuoj seiliojasi, nesvarbu kad kaip ir turi savo. Stuburo jokio, nes Hawkas ją stumdo o ji kaip matrioška tik ir linksi į visas puses
Aš net negaliu įsijausti į herojus, tai skaitau kaip iš šalies.

Kristen Ashley man visada patinka

Sveikutes, knygu myletojos!
Su Naujais metais Jus visas!
knygų pardavimams skirta Skelbimų lenta
Moderatorė

knygų pardavimams skirta Skelbimų lenta
Moderatorė
Sveikos merginos
siandien daug narsiau ir uztikau jusu temele
tad nusprendziau parasyti
esu ir as ta knygu manijake
bet as kazkaip labiau ant elektroniniu patraukus
tikiuosi priimsite mane i savas gretas:)

prašom prašom, mes čia iš visokio molio drėbtos, ką turim, tą skaitom

QUOTE(mildos_e @ 2015 01 05, 13:32)
Sveikos merginos
siandien daug narsiau ir uztikau jusu temele
tad nusprendziau parasyti
esu ir as ta knygu manijake
bet as kazkaip labiau ant elektroniniu patraukus
tikiuosi priimsite mane i savas gretas:)

sveika sveika. rami mūsų temelė bet bandom nenumarinti.Pasakok ką skaitai, kas labiausiai patiko. Mes ir čia ant el knygų pasinešusios dauguma ir skaitom pagrinde ne lietuviškai. Įdomu va kaip kiti

aš dabar nieko neskaitau. Taip rankos šąla autobusuose, brr. Reik man tų pirštinių iš Audimo 
ir šiaip nežinau ką skaityti.. puoliau į kažkokią duobę.

QUOTE(Isila @ 2015 01 06, 09:25)
aš dabar nieko neskaitau. Taip rankos šąla autobusuose, brr. Reik man tų pirštinių iš Audimo 

eeeee kas čia per krizėGreitai griebk ką. O dėl pirštiniu tai savosiose vino piršto galiuką praardyk ir galėsi vartyti psl

mano irgi su mygtukais, bet kad atsirakint ir pasirinkt knyga, reikia ekraną liesti.
Ech, čia pasiteisinimai. Tiesiog nežinau ką skaityti
Ech, čia pasiteisinimai. Tiesiog nežinau ką skaityti