Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Mockava @ 2014 11 20, 23:32)
Tikriausiai atsakymas bus ateinančiose serijose  mirksiukas.gif  Taigi laukiam!

Na jei taip, kaip įtariu iš Jūsų atsakymo, tada minusas Giunėjui schmoll.gif
Atsakyti

Man atrodo, kad gyvenime poros savotiškai kuria vienas kitą. Kartais atrodo žmogus lyg ir niekam tikęs, o štai susiradęs antrąją pusę, sukūręs šeimą tiesiog pražysta... O kartais atvirkščiai, atrodo didelė meilė buvo, o šeimoje laimės nėra... Šeimoje reikia palaikyti vienas kitą, ir aš žinoma, ne už Samio poelgius, jo šiurkštumą, bet kartais ir kantrų žmogų toksai p. Handan elgesys gali iš kantrybės išvesti... Žinoma, galia man jos kai kuriais momentais, tačiau jei ji nuo pat pradžios jų bendro gyvenimo tokia buvo, tai aš suprantu kodėl Samis toksai... Kol kas tikrai atrodo, kad Samio širdyje nuoširdesni jausmai išlikę... taigi, kol kas nežinom kas jų šeimoje pasikeitė, Samis ar Handan ... ar abu.... Tačiau kol kas matom, kad toje šeimoje niekada laimės ir nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2014 11 20, 16:33)
Na jei taip, kaip įtariu iš Jūsų atsakymo, tada  minusas Giunėjui  schmoll.gif

Hmmm, kodėl minusas? Gali būti ir pliusas gi!
Atsakyti
Na tai ar radot seriju su rus vertimu, toliau ne yra isversta?
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 21, 05:23)
Man atrodo, kad gyvenime poros savotiškai kuria vienas kitą. Kartais atrodo žmogus lyg ir niekam tikęs, o štai susiradęs antrąją pusę, sukūręs šeimą tiesiog pražysta... O kartais atvirkščiai, atrodo didelė meilė buvo, o šeimoje laimės nėra... Šeimoje reikia palaikyti vienas kitą, ir aš žinoma, ne už Samio poelgius, jo šiurkštumą, bet kartais ir kantrų žmogų toksai p. Handan elgesys gali iš kantrybės išvesti... Žinoma, galia man jos kai kuriais momentais, tačiau jei ji nuo pat pradžios jų bendro gyvenimo tokia buvo, tai aš suprantu kodėl Samis toksai... Kol kas tikrai atrodo, kad Samio širdyje nuoširdesni jausmai išlikę... taigi, kol kas  nežinom kas jų šeimoje pasikeitė, Samis ar Handan ... ar abu.... Tačiau kol kas matom, kad toje šeimoje niekada laimės ir nebuvo...

Būtent! Ar galima daryti išvadas iš vienos pusės pasakojimo? Ypač žinant tą pusę doh.gif Kaip žinia, vienas kaltas niekada nebūna. Na, beveik niekada...
Atsakyti
Labas rytas!
Merginos, kaip suprantu, Jus ankstesniu zinuciu neskaitot biggrin.gif Na, labai gaila, bet NERA iki galo igarsintu seriju! Tik titrai smile.gif Tad arba skaitom titrus arba laukiam lietuvisko igarsininimo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 11 21, 09:04)
Labas rytas!
Merginos, kaip suprantu, Jus ankstesniu zinuciu neskaitot biggrin.gif  Na, labai gaila, bet NERA iki galo igarsintu seriju! Tik titrai smile.gif  Tad arba skaitom titrus arba laukiam lietuvisko igarsininimo biggrin.gif  4u.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Geriausias Handan priekaištas Sami - kiršini vaikus smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 21 lapkričio 2014 - 15:02
Man įdomu Barišui tikrai patinka Džemrė, ar jis tik Giunėjų paerzinti nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 11 21, 16:16)
Man įdomu Barišui tikrai patinka Džemrė, ar jis tik Giunėjų paerzinti nori?  g.gif

jo sitas ir man idomu smile.gif Nors kazkaip manau, kad aisku meiles gal ir ner, bet simpatija is jo puses nuo pat pradziu matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 21, 15:55)
Geriausias Handan priekaištas Sami - kiršini vaikus smile.gif  doh.gif

Bet kokia ji bebūtų, galima pateisinti. O vat Sami smurto prieš moterį-niekada! doh.gif
Dėl kiršinimo, tai jai taip atrodo, reiškia pati ji tai daro nesąmoningai. Na matysim kaip jie toliau sutars.
Atsakyti
siaubas koksai nieksas giunejus! Kas dar ji gyne, baisu. Nori broli apgauti, jis neva keps, bet bus jo firma neva, jo idejos!! Siaubas, tikiuosi tie zmones nesutiks!
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 11 21, 14:16)
Man įdomu Barišui tikrai patinka Džemrė, ar jis tik Giunėjų paerzinti nori?  g.gif

Va ir atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti