Įkraunama...
Įkraunama...

Krepšinio mokyklos, treniruotės

QUOTE(betatet @ 2011 01 13, 14:41)
5 metuku vaikui ankstoka krepšinį žaisti, sako vaikai po to labai perdega....o šiaip SKM turi darželinukų grupių kiek žinau

Priklauso nuo vaiko šiaip. Dažniausiai nuo 6 metu vaikai lanko.
O tokio amžiaus vaikus nieks nemokina gi žaisti tikro krepšinio.
Darželyje vaikus pagrinde išmoko stovėsenos, kamuolio varymo ir kt. pratimu (ne tai kad išmoko, bet bent jau daro)
Ir dar jei žaidžia įvairiausius žaidimus, kurie lavina jų reakcija (Užsidengti kamuoliu, išmušti kamuoli ir pan.). na dar pameto i krepsius. Bet krepsiai buna zemesni ir todel treneriai specialiai nemokina vaiku visu ten gudrybiu, nes jau kai iseina is darzo ir tampa mokyklinukais, jie jau meto i normalius krepsius ir tai pirmais metais mokosi ten zingsneliu ir pan. Tikras rimtas zaidimas prasideda nuo antros klases.
Taip mum aiskino treneris.

Tiesa, sunus lanke jau metus SKM darzelyje. Lankyt pradejo nuo 5,5 metu. Labai patenkintas. varys i stovykla krepsinio ir nuo rudens eis toliau zaisti.

Siemet suorganizavo darzeliu cempionata tai teko treneriui kai kuriuos vyresnius pamokyt krepsinio zaist, o siaip estefetes ir kitoskios varzybos buvo.
Darzeliada 2011 irgi nerealus renginys.
Ir vaikams smagu ir treneriai liux.

Svarbiausia, aisku, kad vaikui patiktu. Mano sunui kol kas patinka. O vat kur nuo rudens vyks treniruotes nezinom. Ar bus toj pacioj mokyklok- klausimas, tikriausiai reiks kazkur varinet kitur. Ir koks bus treneris - irgi neaisku. Laikas arodys. Sake rugpjucio gale paskambint, pasiteiraut. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o pries kiek laiko savo vaikucius uzrasot i krepsinio mokyklas? kazkaip kiek perskaiciau,susidariau nuomone,kad ko gero bent pinigine prasme normaliausios Perkuno ir Tornado,pries kiek laiko reikia uzrasyt vaika i mokykla? g.gif
Atsakyti
Na pas sunu (pirmokas siemet) treniruotes prasidejo rugsejo 7, pries tai buvo siokia tokia kaip atranka. Tai dazniausia reikia tiesiai ir pasiskambint i ta mokykla, kur norima lankyt.
Atsakyti
Sūnus dega noru lankyti krepšinio treniruotes. Galvojau valio, patinka, eisim. Tai galvojau, kad galėsiu jį nuvesti, bet susidūriau su tokia pproblema, Klaipėdoje pirmokams treniruotės 14.30
Vadinkit mane senamadiška, bet kažkaip nedrįstu aš jo išleisti vieno, reikia eiti per judrią gatvę, arba važiuoti autobusu į kitą miesto galą, na mes dar lankome ir prailgintą grupę iki 16 val.
Gal kas turite infomacijos ar žinote kur būtų galima lankyti vėliau, kad galėtų į būrėlį nuvesti dirbantys tėvai g.gif
Atsakyti
Mes lankom Sostinės krepšinio mokyklą, sūnui patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek supratau mergaites Vilniuje treniruoja tik Vilniaus krepsinio mokykloje? O gal kas zinote kur dar priima?
Atsakyti
Gal kas zino Klaipedoje krepsinio mokyklu? Per googla randu tik V.Chomiciaus ir Knasio mokyklas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rom@ntika: 10 spalio 2011 - 14:25
Kaune rekomenduojame lankyti krepšinio mokyklą ''Aisčiai''., kurios absolventai yra tokie žvaigždūnai kaip Sabonis, Ilgauskas, Jasikevičius ir kt. smile.gif Puikūs treneriai ir sąlygos sportuot, bei nedidelė kaina (pvz.: 2003metu berniukams treniruotes 2k/sav., kaina 45lt/men).
Atsakyti
Labukas visiems,
Aš tai savo sūnų pradėjau leisti į Turbo krepšinio mokylėlę (www.turbo-km.co.cc). Treneris: Petras Šlekys, nuostabus žmogus, draugiškas, aktyvus, pareigingas. Ši mokyklėlė nemokama. Priekaištų neturiu.

www.turbo-km.co.cc

*Kaip supratau, tai čia savanoriai moko 5-11 metų vaikus.

Atrodo priima ir mergaites...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva618: 30 spalio 2011 - 15:44
Laba diena 4u.gif keliu temą 4u.gif
Domina lankančiųjų šią mokyklėlę atsiliepimai 4u.gif
http://www.turbo-km.co.cc/

Šiuo metu lankome Sostinės Krepšinio mokyklą. Kiek žinau dar yra Marčiulionio (itin blogi atsiliepimai). Pasirinkimas Vilniuje kaip ir ne pats didžiausias...
Atsakyti
Mano sunus jau antrus metus lanko SKM. Siaip patenkintas, tik per siuos kelis metus pas juos jau trecias treneris... doh.gif
O dukra labai nori lankyti, tai kiek domejomes priima tik VKM. 4u.gif Tik mums treniruotes nepatogiose vietose...
Atsakyti
Sveikos mamytes, rolleyes.gif

o man labai gaila, kad pas mus nera jokio pasirinkimo, kas liecia krepsinio uzsiemimus vaikams, (bent jau Vilniuje), cia kalbama, kad per anksti 4, 5 metu vaikams treniruotis. Bet juk nekalbama apie lygiavercias treniruotes suaugusiems ir maziukams. Pvz JAV 2 metu vaikai taip zaidzia beisbola, kad net zandikaulis atvipo pamacius. Ir nemato zmones problemos, kad per mazi ju vaikiukai. Tiesiog poziurio reikalas (gal net tingulio smile.gif ).
Atsakyti