Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

user posted image

Stai ir antra temute smile.gif

KVIECIAME VISAS, KURIOS KATIK PASTOJO

PO IVF ARBA IUI, BET DAR NEDRASU EITI I NESTUKIU SKYRELI. DALINAMES VISAIS KLAUSIMAIS,

POJUCIAIS, BAIMEMIS IR DZIAUGSMAIS-CIA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 01 lapkričio 2014 - 19:42
QUOTE(Tino @ 2014 11 01, 19:00)
Tai genetiniai priklauso tuo atveju, jei tau virš 35. Kitos eina savo noru. 12savaitę daro echo, išmatuoja kaklo raukšlę ir viską, paima kraujo. Ir nustato tas rizikas 1:xxxx . Jei rizika mažesnė už 1:250, tai tik tada reikia to vandenų tyrimo. Kadangi man tik dėl amžiaus rizika buvo 1:102, tai nieko daugiau ir nereikėjo. Jo, tas tyrimas baisus ir nelabai prasmingas. Aš jo bijojau, bet gerai, kad neprireikė. O dabar 20savaitę jau matuos organus visus ir žiūrės mažiukų vidų. Tuo pačiu lytį gana tiksliai pasakys.

Oi. Pirmą kartą per visą nėštumą pareiškiau nenumaldomą norą konkretaus patiekalo- bulvinių blynų. Tai MB kepa biggrin.gif blush2.gif dar ir grietinės nebuvo tai vargšas nulėkė nupirkt
*

Aaa, nu aisku, kazkiek bent jau apsvietei, nes as visai nieko apie tai nezinojau. Gal ir man nereiks duok dieve, visai nenoriu as ten tu adatu i pilva.

biggrin.gif Geras TB. Maniskiui tai turbut irgi baiges katino dienos, nuo siandien turbut valgyt darysis pats. Nes man tai net silpna siandien stovet. Nusliauziu iki tuliko ir vel i lova. O maistas mano siandien- 2 bulijono su vermiseliais bliudukai. Aciu dievui niekas dar lauk neisleke, bet jei ir toliau tokia savijauta, tai nelinksmas menuo laukia doh.gif

O 12 sav. lyti kazkiek mato ar tik nuo 20sv ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 01 lapkričio 2014 - 20:06
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 01, 20:04)
, jei tau virš 35. Kitos eina savo noru. 12savaitę daro echo, išmatuoja kaklo raukšlę ir viską, paima kraujo. Ir nustato tas rizikas 1:xxxx . Jei rizika
Aaa, nu aisku, kazkiek bent jau apsvietei, nes as visai nieko apie tai nezinojau. Gal ir man nereiks duok dieve, visai nenoriu as ten tu adatu i pilva.

patikrinimai vyksta, tik nesenai skaiciau kad tas vandenu paemimas ypac rizinkingas su dvynukais, tai nezinau net ar darysiu. Ar tie visi genetiniai yra butini ar cia gali mama nuspresti?

burbuliacija genetiniams tik rekomendacija, tas vandenu paemimo tai yra siaubas, yra dabar Natera toks tyrimas, afrodite daugiau zino, bet ten is kraujo nuo 10 sav 99% tikslumu pasako viska ir jis pranasesnis uz ta vandenu vien tai kad rizikos jokios - tik is kraujo. Bet pas mus jis kainuoja 2600Lt, bet kazkaip as labai bijau , irgi mastau mastau kaip cia padaryt, bet kaip su Tino pasitariau kad bent del tobulo echoskopo verta nueit oas genetikus tik pasikonsultuosiu ir viskas, jauciu jokiu Prisca nedarysiu, nu nebent primygtinai reikalaus 4u.gif siaip tai bijau daryt...

kaip issigandau kad likom be namuciu biggrin.gif rasiau rasiau zinute ir raso tema uzrakinta doh.gif aciu uz naujus namucius wub.gif
Papildyta:
Tino kaip 2 men. nemacius tai neisivaizduoju. aisku atrodo kai didesni jau leliukai pilvuky tai ramiau... man pvz dabar kaip 4 sav islaukti neisivaizduoju, nes buvau buvo lygiai 8 sav., si treciadieni bus 10 sav ir vel keliauju is proto planuoju kaip cia pamatyt sia savaite doh.gif nu nieko nejauciu as tam pilve visiskai nieko schmoll.gif: apart kad kartais negera. bet paranoja vistiek neapleidzia smile.gif greiciau ateitu tas Dopleris skaitau kaip tik dabar knygoj kad nekenkia nes jis doplerio bangom veikia , bet bent jau sazine nuramina tikiuosi biggrin.gif nes kol nieko nejauti nejuda dar niekas tai keista doh.gif

o lyti genetikai tiksliausiai 20 sav pasako, nors jau ir 12 sav "paburia":)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 01 lapkričio 2014 - 20:16
QUOTE(Edena @ 2014 11 01, 20:14)
burbuliacija genetiniams tik rekomendacija, tas vandenu paemimo tai yra siaubas, yra dabar Natera toks tyrimas, afrodite daugiau zino, bet ten is kraujo nuo 10 sav 99% tikslumu pasako dar niekas tai keista  doh.gif

o lyti genetikai tiksliausiai 20 sav pasako, nors jau ir 12 sav "paburia":)

As atsimenu kai Afrodite rase apie ta tyrima, man tik idomu ar cia pas mus ji daro g.gif reiks pasidomet.

Tai tau Edenut kiek atsimenu tai toli iki tu 35m, ir jeigu jokiu apsigimimu giminej nera, tai tikrai sansas minimalus pas jus. Tai ir nereiks greiciausiai tos priscos.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 )
Maniskiui tai turbut irgi baiges katino dienos, nuo siandien turbut valgyt darysis pats. Nes man tai net silpna siandien stovet. Nusliauziu iki tuliko ir vel i lova. O maistas mano siandien- 2 bulijono su vermiseliais bliudukai. Aciu dievui niekas dar lauk neisleke, bet jei ir toliau tokia savijauta, tai nelinksmas menuo laukia    doh.gif

Vargšiukė verysad.gif aš tai suvalgyto maisto nemėgstu atiduot niekam, tai matyt likimas ir pagailėjo biggrin.gif

12sav tai tik paburia. Bet MB priieš pat tuos burtus paskubėjo pareikšt kad nesvarbu doh.gif nespėjau nutildyt lotuliukas.gif

Prisirijau blynų. Jataus kaip skaniai biggrin.gif

Klausykit, o tai jūs pilvo apačioj nejaučiat jokio tokio kaip plazdenimo? Kaip drugelio sparneliais? Aš tai nuo pat testo pamatymo kažką tokio jaučiu tai užtat daugmaž rami laukiu skanų.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 01, 20:32)
As atsimenu kai Afrodite rase apie ta tyrima, man tik idomu ar cia pas mus ji daro g.gif  reiks pasidomet.

Tai tau Edenut kiek atsimenu tai toli iki tu 35m, ir jeigu jokiu apsigimimu giminej nera, tai tikrai sansas minimalus pas jus. Tai ir nereiks greiciausiai tos priscos.
4u.gif

Pas vyra giminej tik yra neaiskus atvejis:/ atsilikes protiskai zmogus(vaiko protas) bet isvaizda normali, sake trauma galvos buvo vaikystej ir niekas daugiau nieko nezino, tai tokia sudetinga situacija, neisklausciau kaip ten yra g.gif bet ta trauma man labiau primena sugvota istorija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 01, 21:23)

Klausykit, o tai jūs pilvo apačioj nejaučiat jokio tokio kaip plazdenimo? Kaip drugelio sparneliais? Aš tai nuo pat testo pamatymo kažką tokio jaučiu tai užtat daugmaž rami laukiu skanų.

Nea g.gif as tik daug duju plasdenimo jauciu biggrin.gif doh.gif bet i drugeli nelabai panasu biggrin.gif

QUOTE(Edena @ 2014 11 01, 21:24)
Pas vyra giminej tik yra neaiskus atvejis:/ atsilikes protiskai zmogus(vaiko protas) bet isvaizda normali, sake trauma galvos buvo vaikystej ir niekas daugiau nieko nezino, tai tokia sudetinga situacija, neisklausciau kaip ten yra  g.gif  bet ta trauma man labiau primena sugvota istorija  g.gif

Nu jo, istorija gali buti ir sugalvota. Na, is kraujo ir 12 sv skano pasakys tau ar reikia kazko papildomo ar ne mirksiukas.gif Zinoma, jei pinigeliu daug butu, galima butu pasidaryt ta kur Afrodite dares, per ji juk ir lyti pasako ar ne, tai fainai labai. Man atrodo mano drauge ta pati daresi g.gif , ji Amerikoj gyvena. Ir pas ja buvo dvynukai po IVF. Jai 40 metu, tai jai butinai reikejo genetinius daryti. Tai ji kazkur 12 savaitej atsimenu po to testo iskart ir suzinojo kad pas ja dvi mergytes ir su genetika viskas buvo gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 01, 21:33)
Nea  g.gif  as tik daug duju plasdenimo jauciu  biggrin.gif  doh.gif  bet i drugeli nelabai panasu  biggrin.gif
Nu jo, istorija gali buti ir sugalvota. Na, is kraujo ir 12 sv skano pasakys tau ar reikia kazko papildomo ar ne  mirksiukas.gif Zinoma, jei pinigeliu daug butu, galima butu pasidaryt ta kur Afrodite dares, per ji juk ir lyti pasako ar ne, tai fainai labai. Man atrodo mano drauge ta pati daresi  g.gif , ji Amerikoj gyvena. Ir pas ja buvo dvynukai po IVF. Jai 40 metu, tai jai butinai reikejo genetinius daryti. Tai ji kazkur 12 savaitej atsimenu po to testo iskart ir suzinojo kad pas ja dvi mergytes ir su genetika viskas buvo gerai  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi prajuokinai su dujom lotuliukas.gif as ta pati pagalvojau, kad kartais kaip reikiant "suplazda" tas pilvas bet panasiau i zarnu judesi ir sproginejima lotuliukas.gif

Tai va reikes apsisprest, nu bet jeigu blogi rezai tai tada sakes unsure.gif
Papildyta:
O kur Atisa g.gif visa diena prapuolus : 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 01, 21:58)

Tai va reikes apsisprest, nu bet jeigu blogi rezai tai tada sakes  unsure.gif

Nu jau tik neprisigalvojam dry.gif viskas bus gerai 4u.gif

Aha, Atisiukas kazkur i pogrindi nulindo g.gif arba labai uzsiemus siandien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 01, 22:33)
Nea  g.gif  as tik daug duju plasdenimo jauciu  biggrin.gif  doh.gif  bet i drugeli nelabai panasu 

QUOTE(Edena @ 2014 )
as ta pati pagalvojau, kad kartais kaip reikiant "suplazda" tas pilvas bet panasiau i zarnu judesi  ir sproginejima  lotuliukas.gif

Tai va reikes apsisprest, nu bet jeigu blogi rezai tai tada sakes  unsure.gif

Oi nejuokinkit lotuliukas.gif kokios dujos visiškai pilvo apačioj ir paviršiuj? Nežinau, man ten kažkas vis plazda. Realiai man jau gali prasidėti judesiukai wub.gif kažin kaip tai atrodys g.gif tikiuosi tik kad tai nebus pirmą kartą man prieš auditoriją biggrin.gif

Aš irgi taip galvojau: tikėjausi geriausio, bet kitu atveju nežinojau ką darysiu...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 01, 22:11)
Oi nejuokinkit lotuliukas.gif kokios dujos visiškai pilvo apačioj ir paviršiuj? Nežinau, man ten kažkas vis plazda. Realiai man jau gali prasidėti judesiukai wub.gif  kažin kaip tai atrodys g.gif  tikiuosi tik kad tai nebus pirmą kartą man prieš auditoriją biggrin.gif

Tai gal jau tau ir judesiukai isties. Tik jei jauti ta nuo testo dienos tai kazkas nesueina, nes tada judesiuku dar tikrai jausti negalejai.. Bet man viena drauge sake kad jaute irgi kazkoki keista gurguliavima pilvo apacioj. Taip kad tie pojuciai matomai visom siek tiek skiriasi. Svarbu kad tai malonus pojutis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 01 lapkričio 2014 - 22:34
Labas vakarelis! Rasau is mobiliako,tad atleiskit uz klaidas ir sypsniuku skurduma smile.gif as kapus sndn visa diena lankiau,dabar pas uosvius, nera interneto, tad mobiliu tenka naudotis. Kaip malonu,kad pasigedot wub.gif ir as be jusu jau negaliu, vis lendu paskaityt smile.gif
Jauciuosi siandien puse velnio,kaip ir ne itin pykina,bet bendras slabnumas, nevirskinimo jausmas i Gazprom nemokamas-kasdienybe darosi.. tik man vis paskauda pilva nestipriai, bet nesuprantu,ar cia taip skauda, ar nuo putimo.
Tino, as su dukryte jausdavau plasdenima pries tikruosiu judesius smile.gif ypac jausdavau, kai pavalgydavau ir ramiai atsisesdavau. Po poros savaiciu jau jauciau judesiukus smile.gif pirma karta kai apsiverte, labai isgasdino,net nutirpau, nes tikrai stipriai pajauciau smile.gif nenusakomas jausmas, tiesiog atrodo, kad visas pilvo tirinys paeme ir apsiverte viduj biggrin.gif
Kas liecia maista, tai mane dabar patrauke ant duonos su cesnaku ir kepenines smile.gif ir dar uzsinorejau nulviniu blynu (aciu Tino) ir kugelio (aciu Edenukui) biggrin.gif
As maistui nesu labai isranki, bet ir ne is tu,kur gali valgyt ar gert bet ka. Nu jau, Tino, ta tavo svogunu arbata kaip skamba blink.gif feee biggrin.gif
Grazaus vakarelio 4u.gif
Atsakyti