Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 23, 20:21)
Aha, ramoka cia, ir naujos nelabai noriai jungias, nes ir TR temoj juk jau yra naujai iskeptu  nestuke.gif , bet kazko tyli visos, labai nedrasios  g.gif

Tai kad sitos nestukes slapukes labai buvo, palauk, gris Nica79 su comma, virs temute vel thumbup.gif
QUOTE(Nica79 @ 2014 11 23, 23:19)
siaip, mano drauges visos, ka sapnuodavo, tai ta ir turedavo wub.gif Jauciu,dabar tau svarbiausia ne ta lytis, o "kad viskas butu gerai"...

Ir man taip buvo, kai dukrytes laukiausi, sapnavau ja visa laika ir nepatikesit- ji mano sapnuose buvo lygiai tokia, kokia ir buvo paaugus ( as sapnuodavau kazkur 2 metuku vaika, ne naujagimi blush2.gif ). O vat dabar per miegeli pas mane berniukas vis ateina blush2.gif Tai ziuresim, issipildys, ar ne biggrin.gif
QUOTE(Edena @ 2014 11 24, 00:37)
laikysiu ryt kumscius:)

Aha, sedziu ir as ant suoliuko gathering.gif: Su tuo gerimu- as pradejau gerti tik palatoj blush2.gif namie tik arbatos isgeriau, daugiau nieko schmoll.gif ir i tualeta ramiai nuejau, o jau kai i palata nuveze, tada tik vandenuka gert pradejau, ir aciu D, nes 2 val.praktiskai laukiau punkcijos, tai jau per jas spejo prisikaupti tiek, kad zalia akyse buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 24, 09:35)

Ir man taip buvo, kai dukrytes laukiausi, sapnavau ja visa laika ir nepatikesit- ji mano sapnuose buvo lygiai tokia, kokia ir buvo paaugus ( as sapnuodavau kazkur 2 metuku vaika, ne naujagimi  blush2.gif ). O vat dabar per miegeli pas mane berniukas vis ateina  blush2.gif  Tai ziuresim, issipildys, ar ne  biggrin.gif

Atisa, nu kaip fainai kad taip ryskiai pas jus tie vaikuciai sapnuose lankosi thumbup.gif Labai tikrai bus idomu paziuret ar issipildys ir sis tavo sapnas bigsmile.gif

Mano teta irgi labai ryskiai sapnavo mergyte, ir zinojo nuo pat pradziu kad bus mergyte, taip ir buvo, ir daugiau tokiu atveju esu girdejus. O kaikurios moterys sako kad tiesiog zinojo nuo pat pradziu kas bus. As deja jokios nuojautos, nei zinojimo nei sapnu neturiu sad.gif Tik sianakt sapnavau kad nestumo testus darausi, kazin ka cia galetu reiksti biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 24, 09:35)

Aha, sedziu ir as ant suoliuko gathering.gif: Su tuo gerimu- as pradejau gerti tik palatoj  blush2.gif  namie tik arbatos isgeriau, daugiau nieko  schmoll.gif  ir i tualeta ramiai nuejau, o jau kai i palata nuveze, tada tik vandenuka gert pradejau, ir aciu D, nes 2 val.praktiskai laukiau punkcijos, tai jau per jas spejo prisikaupti tiek, kad zalia akyse buvo  lotuliukas.gif

Labas rytas visoms 4u.gif 4u.gif as palatoj tai labai mazai, paskui nusileidus pradejau jau tik gerti, tai seseles nervavosi kad nesikaupia pas mane , kava vire, bet ir ja as veliau geriau po letukais, nes Sevda buvo sakiusi kad reiks ilgai Semros laukti, realiai uztenka 45 min puslei pilnai buti 4u.gif Bet ten geriausia kai jau visos sedi ir prakaituoja nuo to noro, visos piktos akis varto lotuliukas.gif

Aha kai Comma su Nica gris tai bus karsta pasisektukese jei atnaujins karsta.gif

Atisiuk ir pas mane ta mergyte sapne buvo apie 2 metuku tokia jau vaikstanti bigsmile.gif nu idomu idomu gal primelavo genetike arba dukryte i mane " kaip moteriske su kiausiais" sako buna lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 24, 09:56)
Tik sianakt sapnavau kad nestumo testus darausi, kazin ka cia galetu reiksti biggrin.gif
4u.gif

Burbuliuk, turbut reiskia, kad tie 2 dar ne pabaiga 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 24, 09:59)
arba dukryte i mane " kaip moteriske su kiausiais" sako buna  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Papildyta:
Burbuliuk, turbut reiskia, kad tie 2 dar ne pabaiga  4u.gif  lotuliukas.gif

Oi ne ne ne , jau vakar SB sakiau kad daugiau tokiom kanciom nepasiryzciau. Galbus porele todel ryskiai ir nenusijaucia kuris nors vienas ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 24, 10:03)
Oi ne ne ne  , jau vakar SB sakiau kad daugiau tokiom kanciom nepasiryzciau. Galbus porele todel ryskiai ir nenusijaucia kuris nors vienas  ax.gif  tongue.gif

nu su tom nuojautom pas mane tai stipri del berniuko, bet labai noriu mergytes tai irgi metausi biggrin.gif

na as irgi dabar optimistiskai vaziuoju per si nestuma, bet tikrai malonu tai nera, nors kas klausia kaip jauciuosi tai sakau kad labai gerai, negi cia skusiesi zmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 24, 10:05)
nu su tom nuojautom pas mane tai stipri del berniuko, bet labai noriu mergytes tai irgi metausi biggrin.gif

na as irgi dabar optimistiskai vaziuoju per si nestuma, bet tikrai malonu tai nera, nors kas klausia kaip jauciuosi tai sakau kad labai gerai, negi cia skusiesi zmogus  biggrin.gif

O tai tu saunuole thumbup.gif O as tai kaip yra taip ir sakau- tai geriau tai blogiau. Nors pati nemegstu zmoniu kurie nuolat skundzias biggrin.gif Bet kai sudinai jauties tai kas belieka- tik stenet ir burbet doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 24, 11:56)
O kaikurios moterys sako kad tiesiog zinojo nuo pat pradziu kas bus.  As deja jokios nuojautos, nei zinojimo nei sapnu  neturiu sad.gif Tik sianakt sapnavau kad nestumo testus darausi, kazin ka cia galetu reiksti biggrin.gif
4u.gif

hmmm, ar tik nebusi nescia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ai, turbut kiekvienai skiritngai cia, as sapnavau mergyte per pirma nestuma, bet kaip sakai - nujauciau visa sirdim ir visu kuo, kad bus berniukas biggrin.gif Bet nepasitvirtino ta mano nuojauta ir "zinojimas". O dabar irgi zinau man atrodo 99 proc., kad tikrai bus berniukas (bet noriu mergytes blush2.gif , nors jau viduj patikejau, kad berniukas ir dabar jau ir jo gal labiau noriu, pati nebezinau tongue.gif ). Tai ziuresim, ar ta nuojauta patobulejo pas mane per kelis metus, ar tokia pat "gera" lotuliukas.gif
O tu, burbuliacija, gal tikrai nesapnuoji todel, kad pas tave abu bus wub.gif wub.gif

Pas mane irgi sis nestumas gerokai sunkesnis, nei anas buvo verysad.gif ir sveikatos nera, ir jegu, ir negera verysad.gif Bet jei nereiketu gimdyt, tai nesiot ir nesio irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 24, 10:10)
O tai tu saunuole  thumbup.gif  O as tai kaip yra taip ir sakau- tai geriau tai blogiau. Nors pati nemegstu zmoniu kurie nuolat skundzias  biggrin.gif  Bet kai sudinai jauties tai kas belieka- tik stenet ir burbet  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
ai as galeciau turbut ir is namu neiciau biggrin.gif nors tik ta tendencija - kad kuo daugiau namuose tai tuo labiau pykina aisku irgi yra, ech nesuprasi cia. Smagiausia kad jau 1/3 jau thumbup.gif

Wunder kaip Tavo blogumai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 24 lapkričio 2014 - 12:46
Edena kiekvieną rytą svajoju: o kad nereikėtų šiandien į darbą biggrin.gif Mano savaitgalis geras buvo, bet šiandien norisi į žemę sulįsti, visiškas košmaras, bloogaaa, darbo belekiek, o aš negaliu pajudėti, nes vos tik pajudu einu vemti schmoll.gif

burbuliacija aš irgi dejuoju, kai bloga, neina kažkaip apsimesti, kad viskas ok schmoll.gif

Sapnavau du leliukus berniukus wub.gif kažkaip nuojauta kužda, kad taip ir bus g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Matau savaitgalis buvo neblogas visoms bigsmile.gif

Mergaites, visos sapnuojat savo vaikucius graziai, o as unsure.gif pirmakart kazkada jau pasakojau, kad kosmara sapnavau, o uzpraeita nakti vel sapnavau kosmara, tikiuosi su mano vaikuciu viskas gerai ir sapnas nera pranasiskas unsure.gif 4u.gif

Siandien siaubingai skauda galva , o kaip nepavydziu Wunder jei blogai sitaip, laikykis mergyt 4u.gif

Skaiciau pilvinuku temoj Afrodite jau vezimeli nusipirko bigsmile.gif jga, as tai dar net nenumanau nieko apie juos blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti